Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Könnyen
A statisztikust se hagyd ki. Ahhoz is jobban ért. 😆
Persze, gondoltam hogy ilyen laposföldes hárítás lesz. A tények semennyire nem zavarnak meg benneteket az önigazolásban.
Hát pont azért amiért írtam.Nem lehet hiteles ha nincs mindenki tesztelve.Elég ha csak magamból indulok ki,engem nem teszteltek így hiába vagyok magyar állampolgár a magyar statisztikában nem tudok részt venni vagy nem hitelt érdemlően.
De ha te úgy gondolod hogy létrehozható így egy hiteles statisztika,akkor azt légyszíves írd le hogy hogy lehet létrehozni.
De biztosan allitod a mondandod masodik feleben amit irsz. 😂
Én szoktam,nem napiszinten és nincs is a fejembe mind 300 valahány.És az is tény hogy nem minden E-vel jelölt anyag káros,van olyan is amelyik kifejezetten egészséges.
Állítottam én ilyet valaha is?Mondtam valaha hogy nekem van bármilyen tudásom ebben a témában?
Segítek.NEM.
Nem kell ahhoz víruskutatónak lenni hogy tudja az ember eleve nem lehet hiteles egy statisztika ha nincs bevonva mindenki.Csak hogy értsd.Honnan tudnák hány fertőzött jut 1000főre ha nincs mindenki letesztelve.
ez így igaz senki nem nézi meg
és az is igaz bár vannak vizsgálatok de senki sem nézi meg az adott e-betűs szarja hogy viszonyul a többihez
mert egyedül lehet semmi káros hatása nincs, de ha van mellette másik 10 akár másik termékből már okozhat gondot
erre jó példa hogy a korosztályunk iskolásként tizede annyi baja sem volt mint a mostani gyerekeknek
pl gyerekemnek volt olyan osztálytársa aki allergiás volt a napfényre
de legalább harmada gyerek speciális táplálék igényű volt
mostani kisgyerekeknél meg a figyelemzavaros viselkedésből is egyre több van
nem mondom hogy ez mind a kaja miatt van, de biztos van köze hozzá
Értem,de te mint tűzotó-festő pont teljesen hihető és valós a tudásod vírusbiológiában és vakcinakutatásban.
Értemén. 👌
Igen,és ha tudnád hány vakcina ment a mosdóba......már az elsőnél.
Hagyjuk már ezeket az ostoba statisztikákat,félrevezető és abszolút nem valós.
Ezzel most elismerted hogy fogalmunk sincs mi van a vakcinákba.
Megnéztem,tavaly ilyenkor 90 fertőzött/millió,most 7. 😂
Nagyon nem annyi. 😂
Én utoljára általános isiben gyűjtöttem a papírt..... 😆
Idézet:én abban a statisztikában hiszek,amit én hamisítottam.
Közel 6 millió ember beoltva, mégis annyi a fertőzött mint tavaly ilyenkor, de a "az oltás működik". 😂 😂 😂
Igazából megnézed egy átlag kaja csomagolását sok E jelölés azt sem tudod mik azok. Honnan tudod hogy az nem káros és mit csinál?
ha tudnád hogy nekem is van már a 3.-ról papírom 😂
Na igen: figyeltétek hogy milyen szép számban növekednek a 3. beadott oltások számai? https://koronavirus.gov.hu/cik...
Leginkább NEM a kínait kapott nyögdíjasok veszik ám fel, hanem a legelsőre (december végén, januárban) beoltott orvosok, egészségügyi dolgozók. Nem parancsra, hanem teljesen önkéntesen. Mert van "némi" felelősségtudatuk a betegeikkel szemben.
Tavaly december-január óta oltanak csak nálunk,EÜ dolgozókat.Simán születtek gyerekek.
Ha vennéd a fáradrágot és megnéznéd a dokit.
Ha meddőséget okoznak a jóval több fertőzöttön is megjelenne a meddőség mint mellékhatás.
De nem.
Szóval ez bullshit vastagon.
Úgy tűnik.
Oltás hatására.
Mióta oltanak? Mennyi idős az első gyerek akinek az anyja terhesség alatt oltatta magát? Miféle ismeret lehet itt?