Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az Ini nem hülye - csak nem normális.... 😆
Elég szar értékrendje van ennek a fehérnyilas hontalan fasznak:) mondom én hogy itt is csak ledegradál mindenkit, nagyon bölcsnek és okosnak hiszi magát de sötét mint a belsőzseb:)
Nagyon nulla ember lehet, tiltom is a fenébe mert csak a helyet foglalja itt a hülyeségeivel.
Konteo oldal....
Na itt be is fejezem. Egy bizonyos szint fölött, nem megyünk egy bizonyos szint alá...
Az én értékrendem szerint te nem ütöd meg azt a szintet amikor valamire rá lehet mondani, hogy értelmes, civilizált, vagy akár hogy ember...
Válság van :-(
ez így ismét nem igaz

a tudomány tagadás nem egyenértékű egy oltás kihagyásával
csak a csodálatos mainstresm média hiteti el ezt veled
ugyanez akadályoz abban is hogy ezt elolvasd és értelmezd:
https://rejtelyekszigete.com/m...

ui:
az oldalt nem ismerem, ez volt az első találat amin egész érthetően le volt írva a dolog
Ulve.padon.
Állva, mint a lovak?
A hozzászólásaidból kiderült, hogy alapban sok közös dolgod nem lehet értelmes emberekkel. egyszerűen más halmazban mozogsz...
A földet sem sétáltad még körbe, vagyis lapos...
Igen, ezt hiszi minden biorobot...a világ meg azon aggódik, hogy mit kezdjen velük, mert igazából nincs rá szükség és keresni kellene valami megoldást a számukra, mint az alapjövedelem, vagy hasonlók...
Homeless reggeli. ☺️
Nem tudom magyarországon foglalkoznak e ilyenek, de pl most volt Ausztriában, hogy egy bizonyos régióban felhívták a figyelmet , hogy ne vigyék túlzásba a gombafogyasztást, mert többszöröse a határértéknek a sugárzástartalma. A gombák speciálisan érzékenyek erre, mert a gombafonalaikon keresztül mindent felvesznek.
https://www.kleinezeitung.at/o...
Mert így nem?????!???!
Tudománytagadó, félemberek ezrei...
Nagyon helyes. Lustakra nincs szukseg.
(fetrengős) te hány éves is vagy bogyesz? És még mindig hiszel a mesékben(fetrengős)
festékbótba lehet ezt már kapni? Érdekelne(kezeit széttáró)
azért voltak még utána is...
most írok(kezeit széttáró) Elfoglaltságaim miatt volt néhány nap távolmaradásom(kezeit széttáró)
Hú ha te lennél itt a király akkor én tuti elhúznám a csíkot ebből az országból(gondolkodós) Már másnap inkább ott lennék nachsterm mellett a gőzösön kazánfűtő(meghajlós)
Vállalom(fetrengős)
hát fogjál amúrt(fetrengős)
hamarosan leteszed(kacsintós)
biztos nem romák(legyintős)