Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem akkora a gyomrom mint egy pingpong labda. Otthonrol is csak valami száraztakarmányt kértem hogy legyen valami ha éhes leszek. Nem is nagyon merek most még sokat enni! Inkább többször kicsiket.
Addig kibírod, amíg meg nem érkezik a hazai. 👍️
Sose gondoltam volna hogy a kórházi ebéd felét birom megenni.
Na egy tapasztalt aki épp elvállalta a szerepet KARDIOLÓGUS, a minap olvastam már nem emlékszem pontosan most nevezték ki valahova valaminek, gondolom ez is az ára a szerepnek!
Milyen tapasztalatra, amit most szereznek a oltás számától függően, ezt nem tapasztalatnak hanem kísérletnek hívják! A tapasztalat az amit a saját bőrödön érzel, vagy a közvetlen környezetedben, na ez utóbbiból mind két végletet láttam, hallottam! Ezt az egészet a politika szúrta el de nagyon, először elkezdték finoman tolni (gyereket ne, ezt ne, azt ne) most hogy látják a kísérlet nem hoz annyi áldozatot (persze még csak rövid távon) most már egyre erőszakosabban tolják! El is érik amit akarnak, rákényszerítenek-megosztanak, és mint itt is láthatod van olyan akinek ha inkvizíciós eszközök lennének a kezében azt is bevetné az oltatlanokkal szemben! Az egészet ehhez a meséhez tudnám legjobban hasonlítani, a vége meg ez lesz e azt meg még a legöregebb zsidó sem tudja 😃 http://youtu.be/DfsaeqIuPB4
Mi a picsának lassítani mond már el? Van 40%oltatlan abból már egy csomó átesett rajta. Minek lassítani? Menjen végig aztán kész.
A legjobb fogyókúra a kórház. Ez legyen a legnagyobb baj. Bár ezt én is megszenvedném.
Ne nekem legyen igazam, hanem a tapasztalatra hallgassunk és vegyük figyelembe a tényeket.
Szerintem. Amúgy a bölcs egyszer azt mondta, jobb félni mint megijedni.
Ilyent írtam volna?
Amúgy amihez nem ért, az a várható következményekkel arányosan kérjen tanácsot, mert nem szégyen az.

Tudom, itt mindenki-mindenhez IS ért, látom naponta versenyzők behozott roncsait, látom a bankhitelesek sírás-rívását az összes médiában, stb...

Amikor odamennék bármelyik pénzintézet kijáratához és az első kijövő embert, aki lakáshitelt vesz fel, megkérdezném, hogy 71-nek hány százaléka a 84, akkor biztos vagyok benne, 90% nem tudná, és ezek a barmok adósodnak el 15-20-25 évre...

Hát ezért kellene kérdezni az adott témában okosabbtól.

Pólóvásárlásnak nincs nagy rizikója, legfeljebb annyi, hogy 100% poliészterből manapság nem érdemes jelentősebb mennyiséget beszerezni.
Hát passz, de ilyesmi volt illetve egy régi mütéti terület jöhet még szóba talán ott sérülhetett valami
erek faszák?
létezik olyan hiánytünet ami miatt előfordul az érfali hiba, ezeket tömi be a koleszterin majd ezek meszesednek el
Legyen neked igazad, hiszen mindig az van csak tudod a jelenlegi tudósok és igazmondók szerint a nyavalyát bárkitől elkaphatod!
Nem gyomorvérzésem volt.....és konkrétan nem is zsiros vagy nehéz ételre gondoltam. Megint jo hogy mindent jobban tudsz.
az emberek 99 százaléka szinte semmihez sem ért
a paraszt a vetéshez-aratáshoz, a villanyszerelő a villanyhoz, a mozdonyvezető a mizdony vezetéhez
perste van pár ember aki több mindenhez különböző tereületeken is ért de ez a kevesebb
ilyen szakmai hizzáértés mellett egy póló vásárlást se szabadna megtenni csak bőrgyógyász, kozmetikus varrónő stb ajánlásával, hiszen nem értünk az anyagválasztáshoz a megfelelő szabás kiválasztásához, sőt ahhoz sem hogy mi áll jól nekünk, hiszen a megjelenés is fontos
és ez egy póló vásárlás volt még csak
a te felvetésed ezt sugallja hogy senki se tegyen-mondjon semmit sem amiről nincs végzettsége és gyakorlata
és bár ez az írásom kicsit túlzó, de a te magasröptű faszságaidtól nem durvább 😂
Nincs igazad. Az ember társadalomban él, egyáltalán nem tehet úgy, hogy lesajnál mindent, amit ő nem akarna.
Hogy értsed: mekkora üvöltözést csapna az, akinek a gyereke vagy az anyja pusztulna bele, mert egy egoistától elkapná a nyavalyát.

És hidd el, igazam van, az emberek 95%-a csak addig öntudatos, amíg nem neki fáj.
Én meg azt mondom, hogy az értelmes ember felismeri, hogy mindenhez úgy sem ért, tehát ami fontos de az ismeretén kívül esik, arról hiteles ember véleményére kellene meghallgatnia.
(És nem fórumokon a sok képzett virológustól.)
Nem kell megsértődni, én is hülye vagyok, csak másképp. A Zoli meg egészen az. 😍
Ebből, konkrétan ráismertem valakire. 😅
Hát nem okos az biztos. 👌
"...Meg persze vannak a szimplán hülyék, ebből itt is van jónéhány példa..."

Ebben a topikban eléggé túlprezentált a jelenlétük, na! 😂
Lehetek őszinte?
Ennek a sok genyának nem is nagyon akarok.... 😆
Értelmes ember nem foglalkozik evvel, elfogadja, hogy ki mit tesz a testével! Szűk baráti köröm 10-15 fő, van hogy összejövünk családdal anélkül, tudjuk ki van oltva ki nem de érdekes senki nem akarja megtéríteni a másikat!
A legtöbb, aki nem oltat, az azért, mert valakik politikát csináltak ebből (most nem akarok miferinkre mutogatni) Meg persze vannak a szimplán hülyék, ebből itt is van jónéhány példa 😁 - pedig a hülyék a legveszélyesebbek, mert ők azt hiszik, mindent jobban tudnak 😠
Itt vannak középkorú, értelmes(nek láccó) dolgozó férfiak, akik mereven elutasítják az oltást - a legtöbb azt se tudja miért, hanem csak azért, mert megteheti... választhat, és ettől érzi nagynak magát, ezért prüszköl bármi kötelezőre.
A múlt rendszerben láttam ilyeneket, érdekes, ott általában kussoltak és szervültek ☹️
ennek se állítottam az ellenkezőjét
mindennek oka van, annak is hogy ennyien nem akarnak oltatni, és annak is hogy ekkora lett az ellentét az oltottak és a nem oltottak között
ha így hajtunk kb olyan rossz megitélése lesz az oltatlanoknak mint a pedofiloknak
Mert egy ilyen pusztulat faluban csak otthon ülő nyuggerek vannak - azok nem kapnak el fertőzést... max. a sarki bótba mennek el, ahol 2 emberrel találkoznak. Gondolom, koncertekre, tömegrendezvényekre is ritkán járnak, meg külfődre se sokat mennek repülővel 😂
ez igaz
de nem mozgok 😂