Egyik haver, aki átesett rajta még tavaly (44 éves, nem iszik, nem dohányzik, vékony, sportos alkat), kórházba került, gép, "felépült"....
úgy szokta mondani, hogy a tigrisből kiscica maradt... ő sem épült vissza azóta sem....
Nekem még ennyi idő elteltével sincs covid miatt meghalt ember a környezetemben. A legutolsó történés hogy az ismerős szülés után pár hónappal beoltatta magát és akkor szoptatott utoljára, úgy elment a teje mint a huzat. Most meg depressziós mert tápszerrel tömi a gyereket. De legalább annyi esze volt hogy nem terhesség alatt oltatott mint azt javasolják.
Szomszéd MILF most kapott trombózist...
nem, nem volt oltva, mert volt COVID-os még tavasszal. Most tervezte volna hogy lejárt az ellenanyagot igazoló igazolása. Szóval nem az oltástól kapta, hanem a COVID mellékhatása. Elmondása szerint, azóta nem lett jól, hogy kigyógyult belöle...
Fejtsd ki bövebben mire gondolsz...Tudománytagadó, ostoba , dologtalan csürhe miatt nem aggódik senki. Akik csak óvatosságból kivártak, láthatják, hogy nem hullanak az oltottak, a korona meg nem megy el magától, így gondolom meggyözhetöek. Akik nem, azok meg nem számítanak. Slep...
A COVID 19 biztos hogy nagyon káros a szervezetre...hullák milliói, és tartósan megroggyant egészségű emberek milliói a bizonyíték rá...de persze aggódj egy oltóanyag miatt ami 4-5 nap alatt nyomtalanul eltünik a szervezetedből...
Születnek gyerekek? És, ismert ezeknek a hatása?
Ez a többség rájön hogy hülye volt is nézőpont kérdése. Mert én meg azt mondom hogy a többség rájön hogy hülye volt mert oltás nélkül is lehet élni.
És még valami? Ha jövőre kitalálnak megint valamit amire aztán oltás is lesz, akkor ismét rohansz, és így tovább? Aztán 10év múlva évente 30oltásra mész mert azt mondják hogy neked ez kell hogy éljél? Hol van ennek a nagy oltakozásnak a vége?
sosem mondtam azt hogy ha valaki oltat az meg fogja szívni
de azért a múltban nem kevés "csodaszer" volt amiről később kiderült hogy ha hosszabb távon használják káros a szervezetre
én pl leszarom azt is ha káros 50 éves kor körül a jelenlegi életvitelemmel kb az oltás hatása lenne az utolsó amitől tartanom kellene
de azért amikor a tizenéveseket oltják pár hónapos szerekkel, náluk azért jelentkezhet bármi is lehet nem most, lehet 5 év múlva sem, és az is lehet hogy sosem
Most komolyan, kit érdekel? Egyrészt a többség csak rájön, hogy eddig hülye volt és az oltottak amúgy sem hullanak mint a legyek, hiába jósolták meg nekik a konteó oldalak, söt továbbra is születnek gyerekeik, meg a harmadik szemük sem nött ki, amelyik meg továbbra is hülye marad, hát majd nem dolgozik, meg nem járhat sehova, aztán jó lesz neki így is. na ezek elötte sem lehettek a társadalom különösen hasznos tagjai...
úgy szokta mondani, hogy a tigrisből kiscica maradt... ő sem épült vissza azóta sem....
3:50 nél csak a gyengébbek kedvéért.
http://youtu.be/Ux2XIr5h7XE;t=281s
nem, nem volt oltva, mert volt COVID-os még tavasszal. Most tervezte volna hogy lejárt az ellenanyagot igazoló igazolása. Szóval nem az oltástól kapta, hanem a COVID mellékhatása. Elmondása szerint, azóta nem lett jól, hogy kigyógyult belöle...
Igen, ha valami ellen kitalálnak oltást, ami nekem árthat, akkor igen, rohanok oltatni...
Vagy fizetnek a kommentekért?
Ez a többség rájön hogy hülye volt is nézőpont kérdése. Mert én meg azt mondom hogy a többség rájön hogy hülye volt mert oltás nélkül is lehet élni.
És még valami? Ha jövőre kitalálnak megint valamit amire aztán oltás is lesz, akkor ismét rohansz, és így tovább? Aztán 10év múlva évente 30oltásra mész mert azt mondják hogy neked ez kell hogy éljél? Hol van ennek a nagy oltakozásnak a vége?
Demagóg faszságokat írsz.
de azért a múltban nem kevés "csodaszer" volt amiről később kiderült hogy ha hosszabb távon használják káros a szervezetre
én pl leszarom azt is ha káros 50 éves kor körül a jelenlegi életvitelemmel kb az oltás hatása lenne az utolsó amitől tartanom kellene
de azért amikor a tizenéveseket oltják pár hónapos szerekkel, náluk azért jelentkezhet bármi is lehet nem most, lehet 5 év múlva sem, és az is lehet hogy sosem