Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyet nem mondtam
azt mondtam mindig az a fő veszély forrás amivel kapcsolatba kerülünk
pl kis 1500 fős falucskámban 3 ember halt meg ebből kettő mindenórás évek óta tartó kóros beteg
egy meg kicsit zakkant, plusz a fekesége halála óta jelentősen leromlott egészségi állapotú
egy nyugger aki amúgy egészségesnek tűnt az kb muskátli szinten van tolókocsi üres tekintet stbstb
egy korombeli hölgy pár hét intenzív után szinte felépült ha tippelni kell olyan 80% lehet mint volt
egy nyugger nő osigénen volt pár hónapig a vírus után, előtte is voltak gondok de közel sem ennyi
evvel szemben százszámra ismerek olyat akin úgy átment hogy csak a teszt mutatta ki hogy beteg volt
1500 fő nem nagy mintavételezés, de aki itt él ezt látja
és nem csak itt máshol is

és még mindig nem azt mondom hogy a vírust el kell bagatelizálni mert létezik, betegek is, és halott is van sok
azt mondom hogy a bulvár stílusú hírek-cikkek nem arányosak a létező bajjal
pl fészbukon 30 posztonként találni teszt hirdetéseket, bármilyen oldalon 10 betöltésenként legalább egy ilyen van
stbstb
Erre azért ne fogadj nagy összegben 😁 A nagy puhos tested mozgatásához sokkal több energia kell. Ha megszűnik a bevitel, te előbb leszel padlón.
A gyomorvérzésednek biztos jót tenne egy kis hazai tőtött káposzta, vagy csülkös pacal 😂
A Zasszonyt eddig kb. 20-an keresték meg ezzel, hogy írja be, de ne oltson - mind ilyen "csókos" beteg - ill. a legtöbb ennek hitte magát.
El lettek hajtva, és erre megsértődtek... ennyi eszük van némelyeknek csak. 😡
Tehát a logikádból kiindulva aki oltatlanul hal meg, az mind bányász, űrhajós és tengeralattjárós torpedómester?
Ez a Bogyó nem tud nektek jót csinálni 😂
inkább azt mondanám hogy nem értem miért teszi

pl k.lászló feje teli van avval amit az asszonytól hall, így benne sokkal erősebb az a tudat hogy a vírus rossz mert rengeteget hall erről
pl egy lótenyészetben sokkal több lóharapás-lórúgás-stb fordul elő mint felnyitott torkú lélegeztetőgépes vírustól haldokló eset, szóval ha egy lótenyésztőt hallgatsz nap mint nap akkor jobban tartasz a lovaktól mint az aki nem hallgatja
egy vidéki pecás meg attól tart leginkább hogy ismét nem eszik az a kurva ponty....
Ez is igaz nem tettél akart lenni
Zavar, hogy Bogyo nyomja a kormánypropagandát? 😂
nekem mindegy, nem az én tüdőm van teli mindenféle nem odavaló dologgal
de akkor se sírdogálj miután a lehető legenyhébb covid a sárba döngöl mert a tüdőkapacitásod 3/4 része odaveszett a cigi miatt

amúgy engem nem zavar a cigaretta, se a buszmegállóban se a kocsmákban se sehol máshol, evvel is úgy vagyok mint a buzikkal hogy ha nekem nem kell csinálnom akkor nem zavar a dolog
csak azt tartom viccesnek amit művelsz
kb minta azért agitálnék hogy legyen mindenhol mozgó járda mert fáj a lábam a sok túlsúly miatt
Én már ettem ma, neked nem adtak reggelit.... 😂
Az a baj azért se ettél semmit még csak elvárod jó kommunistaként 😃
Arra még várnod kell: le fogom tenni a cigit, amint megkapod a "Munka hőse" kitüntetést. 😆
neked akkor hiszek amikor leteszed a cigit
addig csak a divatos ellenzéki petárdákat durrogtatod
majd ha nem lesz cigi akkor elhiszem hogy neked tényleg fontos az egészséged, és nem másoktól várod el a túlélést
ezért kell mindig egy kis plusz a bőr alatt
én ha ebben a hónapban nem kapnék többet enni a jelenlegi életvitelem simán folytatni tudnám
akinolyan mint az agár 5 nap múlva menni is alig tud
kórház amúgy is szar dolog még ha eszel is heti 2-3 kilókat simán le lehet adni, sajnos többségét izomból
„Ehhez is az kellene, hogy tisztán kommunikáljunk" Na ezzel elkéstek úgy 1,5 évet!
Biztos, hogy nem. Látom mit osztogatnak, de már annak is örülnék. Megaztán onnan kezdve otthonrol hozatnék be.
Na majd ha enni is adnak, lehet olyan szuper kaják lesznek már haza sem akarsz menni 😃
"Svéd Tamás beszélt az interjúban a negyedik hullámról és a várható nehézségekről. Mint mondta, az emelkedés már megkezdődött. „Egyértelmű, hogy ideje volna lassítani a tempón és használni legalább a legegyszerűbb lehetőségeket, például ismét maszk használatra kérni az embereket”.

A szakember hangsúlyozta: a harmadik vakcina is fontos, de az elmaradt elsők és másodikok pótlása lenne igazán az. „Ehhez is az kellene, hogy tisztán kommunikáljunk, és azt mondjuk: baj van” – vélekedett. Úgy fogalmazott: „minket, magyarokat valahogy nem zavar eléggé ez a harmincezer halott. Relativizáljuk, többlethalálozásnak becézzük, illetve mindig hozzátesszük, hogy idős, krónikus betegek, akkor is, ha ez már rég nem igaz.”
Szívesen leszervezem 😁
Tárt karokkal várnák a nagyszájú hitetleneket.
Kéne szervezni nekik néha ilyen célzott turizmust bentlakással 🙂
Á, dehogy.....ezek azt hiszik az oltás mindenre jó. Nem is olvasom már az ezzel kapcsolatos behegyzések többségét. Bogyot is beraktam volna ide egy napra hogy lássa milyen következményekkel számoljon majd a tulzott bagozásért. A virus kutyafasza hozzá. Mivel nem volt meg a vérzés konkrét helye igy gazdám sincs az orvosok közt. Az általános sebészeten belül az onkosebészten pateroltak el. Hát mennék már innen......
Mert a palotában Méga Zoltán a roma.
Hát tévedés.
Ide kell lejönni!
Rendőrök nem mernek bemenni a TEK nélkül nálunk a Dankó utcába.
És még két hét alatt rend lesz.
Na hagyjuk!
a sok pesti hipszter el se tudja képzelni milyen is ott az élet