De hogy? Kb. mintha a locsolórendszerem robbant volna fel, annyira kicsi az a vízerőmű 🤔
Amikor ott voltam mondták hogy nem is az energia termelés a lényeg, hanem a folyó szabályozása.
Hát pont a butákat szeretik mindenhol szerte a világban(kezeit széttáró) Múltkor már kifejtettem, hogy miért(szemeit körbeforgató) A szándékosan hülyének nevelt emberek tömegeit baromi egyszerű terelni. Veled sincs semmi baj ezen a téren(kuncogó) A probléma gondolkodó emberrel van. Velük nehéz elhitetni a feketéről, hogy fehér.(fehér) De nem baj lehet őket diszkriminálni(szemeit körbeforgató) Vagy így vagy úgy mindenképpen próbálják a saját irányukba terelni Őket/bennünket gondolkodókat/ Veletek nincs dolguk nyítják a karán ajtót oszt mentek bégetve (fetrengős)
NEEEMMM!!!! NINCS SZÜKSÉG A VÍZPARTON FILMEKET NÉZEGETNI(fejét fogó) Pirítani kell, grillezni kell, főzni kell, lájgtosan berúgni kell, esetleg halat fogni de nem ez a fő szempont. Hanem az,hogy legalább amíg a vízparton vagy addig megszabadulni az ilyen agyzsugorító szeméttől mint a lapostelefon(kezeit széttáró)
Aham…. Biztos más op rendszert használsz 😂
Az iPhone szög egyszerű. Egyszerűbb kezelni, mint az androidot, de még ez sem megy 😂 minek használod, ha csak fikázni tudod? 😂😂😂
Ne bocsátkozz feltételezésekbe!
De tudja a fene.
Amikor ott voltam mondták hogy nem is az energia termelés a lényeg, hanem a folyó szabályozása.
Sikerült: https://index.hu/belfold/2021/...
sütögetni szoktam néha de egyedül az is unalmas
mindenki a pénzt hajtja nincs ideje pecázni
Akkor regisztrálok(fetrengős)
nem tudom mennyi a maximum, néha frissíti magát
Az iPhone szög egyszerű. Egyszerűbb kezelni, mint az androidot, de még ez sem megy 😂 minek használod, ha csak fikázni tudod? 😂😂😂