Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MILC. Full frame méretű (kisfilmes) tükör nélküli gép.
bogyó!
ez most tükör reflex vagy sem? mert azt írja tükör nélküli
https://www.220volt.hu/teszt/s...
bio réti marha....
ismerek ilyet
reggel kihajtják a marhát a legelőre nyugisan pár óra alatt, legelésznek egy kicsit
ott egész nap abrakot eszik, este hajtják vissza ismét harap füvet
a legtöbb így neveli a "bio" húsmarhát
persze ismerek olyan szürke tenyészetet akik ténylegesen kint vannak télen-nyáron a réten és max szénát kap télen
de ilyen azért nem sok van 50km körben kettőről tudok
Nem éresz hozzá.......sovány marha és kész..... bár itthon keresheted a biot, max háztájiban találsz. Lehet ezért szeretik az itteni orvosok is, szemben az éttermi osztrákkal 😃
Pedig az daralt hazi disznobol az igazi.
Minél nagyobb a jólét, annál inkább válik hobbivá az otthoni fözés. A kollégáim 90%-a étterembe jár enni munakidö alatt, max akkor esznek otthon ha szabadnaposak
De, de biztos, hogy nem a betegétől kapott húst darálgatja hozzá a konyhájában, hanem vesz hozzá bio, sovány marhahúst...
Tudtam hogy oda jársz :-)
nekem meg a kezdő aleska diamond, közvetlenül miután fel lett pumpálva a kanna
Rácz Zsófia jobban bejön.
Az a csóróság nem az a csóróság mint nálunk.Bár van az a putris is,bár a gazdagság sem az a gazdagság.
csávó autószerelő csaj ingatlan közvetítő volt
unokatesóm meg benzinkutas
fél év alatt keresett annyit hogy utána a családdal kb egy hónapig tekeregtek az usában
már akkor mondta hogy amit a filmekben látni az nem igaz sok a csóróság, és ez még a válság előtti herdálós időszak
Na mindegy onnan kell megnyitni oszt kész
Ez mondjuk szar link
Lécci,lécci.......
Is.....
Persze, mondta ismernek már régröl téged.
Ott szarik?! 😲
Az erre nem jár. De kitudtam itt a Szabo Tünde székel.
Szerinted?
Az usákok speciális népek.
A szegényebb népréteg nem főz,hanem dógozik 3 műszakban és vesz fagyasztott készételt vagy jár gyorsétterembe,a gazdagabb az főz.
De etnikailag is van különbség a latinok azért inkább főzőcskéznek.Meg délen a nem városi feketék is inkább a mama főztjét eszik.
Ehh,rossz döntés,de legalább ide betennéd az orvosi diploma borítóját?
Na ezzel most nem írtál újat. Persze hogy élhetnék vele, de az én döntésem az hogy nincs rá szükségem.
usában pl nemigen főznek(főztek)
unokatesóm volt kint fél éget dolgozni rokonoknál lakott aztán ott kb senki sem főzött
de ilyen du 6-7 előtt haza sem értek
hétvégén ha volt is otthoni kaja akkor tényleg csak sütögetős party
ez olyan 15 éve lehetett