Én meg hasonlóan biztos forrásból tudom, hogy azoknak előfordult... ott, ahol a 6 milliós injekció kúrákat vetetik a TB-vel, naponta... ☹️ Rákkezelés és Tsa 😆
Az egy nagy kamu, ne higgy el mindent... max úgy mehettek hajókázni, ha megvették, csak az asszony lódított, hogy többnek nézzék az IQ barinői 😂
Gondold már el, hogy tudna egy ekkora falusi körzetben a doki annyit írni egy gyártótól, hogy megérje őt utaztatgatni 😁 a gyógyszercég nem jótékonykodik...
Persze hogy nem. Kb. az orvoslátogatás betiltásával, vezették be a rendszert hogy a központi rendszerben csak adott betegségre meghatározott hatóanyagot tud felírni a doki. A patikus pedig megkérdezheti a vevőt hogy melyik kell a több féle gyártmányból.
Az egész hálózaton fut, ha akarnák sem lehetne megkerülni.
De igazából régen is úgy volt hogy az orvoslátogatók csak feltartották a dokikat. Kb. mint amikor hozzád bemennek mindenféle ügynökök, a halálba kívánod őket.
Nem nagyon osztogattak luxusnyaralást.
Volt a kórházban a megfelelő vezető aki intézte a rendeléseket, na azt kenték tutira, de nem az orvosokat akkor sem, az dolgozik azzal amit kap.
2 ezer éve az odvas fában lakó hobo csillagmegfigyelő tényszerű volt
a zsíros kajákon dagadó kővárakban élő tudósok már kevésbé
mert ugye a megélhetédt adja valaki, és egy csomó tényt több oldalról is lehet értelmezni
legegyszerűbb példa a 2 decis pohárban lévő 1 deci víz, most ez félig üres vagy félig teli van?
ha efy szomjazó afrikai kezében van ez a pohár akkor most 1 deci adomány aminek örülni lehet vagy bosszankodni azon hogy csak fél pohár vizet kapott
és a világunk ettől sokkal bonyolultabb, senki sem csinál semmit ok nélkül
Ez nem pártatlanság vagy hit kérdése, ez tényszerű tudomány.
De persze ha valaki nem tudja ez mit jelent, attól nem lehet elvárni hogy megértse, pedig elég jól elmondta a telexes videóban a csávó.
Mar nem azert de a veny nelkuliek meg a segedeszkozok az biznisz,es az uzleti szabalyok vonatkoznak ra.
En is azt ajanlom ami adott esetben a legjobb a vevonek,es igyekszek a legolcsobbat az adott keretek kozt beszerezni.
Egy veny nelkuli cuccot amugy is vagy szajhagyomany vagy net utan veszik az emberek.
Az hogy kit presszional gyarto az mar reg nem nyom a latba.
Sot,engem egy nyomulos kizarolagossagot kovetelo inkabb irrital.
Nem is csinaljak regota.
Pontosan! Nem! Elvileg az olcsóbb ugyanazon hatású és hatóanyagút kéne felírni. Elvileg! De rengeteg vény nélküli is van amit az orvos ajánlására vesz meg a beteg. A segédeszközök meg megint más kategória, ott megy az igazi biznisz! Pl. ez is segédeszköz: https://unizdrav.hu/termek/344...
Amúgy ez a gyógyszerészeti és orvostechnikai cégek üzletkötője nem?
hmmmm,nem egy komplett állami ellátóból kell választani az orvosnak?
Csak kérdezem.
Há tutinem úgy van hogy két viszértabletta közt vacillálva azt választom amiből a hungaropharma ad többet nekem borítékba?
B+ te korlátolt vén komcsi,tényleg direkt forgatod ki.
Az EU (Viktorunk legnagyobb barátja) sportcélú létesítményre adott.
viktorunk meg mondjuk 3000db tollaslabdapálya helyett 15 stadionra fordította,nem csak foci,atlétikai is.
Ezek építése munkahelyet generált és építőipari fejlesztéseket.
De 10 évre elosztva a 330 milliárd kb annyi mint neked két doboz cigi.Ez a kibaszott stadion tényleg beakadt.
Az elkúrtuk 4 éve 200x többe került mint 60 új stadion B+.
Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Kawa,pipi,jano eldöntötték hogy rossz az oltás.Hogy miért azt változatos indokkal magyarázzák meg.
Van olyan hogy jano a torockainak az indokai tetszenek,kawának az xy velménye mérvadó,gizinéni a telexes interjúban nem tudja miért de ha baltával fenyegetnék se tudja indokolni,lényeg hogy nem.
A kipróbálatlan,most fejlesztik indok pl bullshit mer az mrns a 70-es évek óta fejlesztik,az adenot meg 20 éve valamikor a 2000-es évek eleji ugyanilyen korona virus sars-mers vírus járvány miatt.
Az meg hogy mellékhatás is érdekes mert minden gyógszernek van mellékhatása mégi tonnaszám nyeli mindenki úgy hogy el se olvassaa tájékoztatót.
Miért, te beveszed, hogy az EU (Viktorunk legnagyobb barátja) pont a Viktor kedvenc hobbijára, dedikáltan - az egyébként a későbbiekben anyagilag fenntarthatatlan - futballstadionokra küldött százmilliárdokat? Ennyire korlátolt csak a Zoli meg a Pipi lehet, téged nem ilyennek gondoltalak...
pl a lenkei "doktort" se tartom hitelesnek
pár videóját láttam egészen addig néztem ameddig a szarjait nem kezdte reklámozni
pártatlan ember nincs, ez az egy a biztos
az hogy a kutató vagy a fekeséged mit kap és mit nem az az ő dolga
ha kapna "fekete pénzt" akkor sem lenne nyilvános, ha nem fekete akkor meg ugyanolyan juttatás mint a fizetés
én se dolgozok feketén egy másodpercet sem, egy fillérem nincs amit ne vallanék be az adóhatóság felé
aki ezt nem hiszi bizonyítsa be
elég jól beakadt a tű a stadionnál 😂
amit stadionra adnak abból stadion lesz, amit kilátóra abból kilátó lesz
a te cigi pénzedből sem lesz sosem árvácska a kertben....
szóval vagy van stadion vagy nincs semmi, ez a két opció volt általában, abból nem lehetett volna se orvosi rendelő se utca aszfaltozás
Aki ugyanígy írígy geci és megszivatja?