Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán...arra most is tudnék olyat aki már a kaput is nyitná és rakná rendbe a fagyót hogy beférjen.
Multkor mondtad hogy a mosogatógép tetejét szét kel vágni mert ugyse kell az már......na a nem épp alsópolcos electrolux ma este megkotlott tiz nap után, aztán akkor most garanciális eljárás de ha felbasz adom is el.....már csak ilyen miatt is jó hogy megmaradt.
Félgyesznó okosban?
Mert biztos hazudsz.....scak az történhetett meg amit a lelkivilága be tud fogadni.
Nos, mindenkinek biztosan igaza van.....aki érintett az meg igyekszik legalább a látszatot fenntartani. Falun de városon is a vidékiektől megy a tojás pl. Pucolt tyúk már nem nagyon, de ha vizitkor szóba elegyednek az orvossal a nem épp ritkán látott betegek beszélgetéskor felszokott merülni ha esetleg mondjuk krumpli kell. Természetesen megvásárlásra, de nem az lesz ugysem a vége - ami nem baj, de megy a cserekereskedelem. Pénzt biztosan nem fogad el senki, de nekem a soronkívüli vérvételért mindig sikerül a mai napig zsebbe tenni némi papirfecnit, amit még sose dobáltak utánam - nekem azonban megéri, az idő a legdrágább. Bár az is igaz ez nem orvos, de orvosoknál meg megy az alkalmasságis sztori meg a házhoz kimenetel.. Szerencsére nagyobb dologgal vagy komolyabb helyen nem fordultam meg az utóbbi néhány évben, igy a szakrendelések ilyetén állapotárol nem tudok semmit amiota betiltották a paraszolvenciát.
Egyszer írtam egy személyes tapasztalatot egy dokiról az ügyeleten,na ő ezt olyan személyes sértésnek vette,elmondott mindennek.
Nem baj.
Az már ezek után dicséret lenne.
Ha így folytatod akkor lesz neked is "kurva anyád".
Nem értem, értelek.
Az regi fejvadasz trukk. 😀Nem publikus.
De bejott.
Nem fetrengsz sokat. 😀
Hát a 4 év alatt nem feküdtem annyit alatta mint te 1 év alatt az biztos, meg darabokra sem vágtam, hogy belülről megnézzem, de azért azt láttam, hogy kívülről nem volt elrohadva. Az ősszel adtam el, 3 an együtt jöttek megnézni ők sem találtak rajt rohadást. Azt megkérdezhetem miből következteted minek tűnök?
Azt hogy porhanyosra rohadt.
Nem tunsz kocsi alatt rendszeresen fetrengonek.
Mit nem láttam?
Vagy csak nem lattad.
Vagy igen?
Mit képzelsz te fasz 😃 hogy mersz ilyeneket állítani, ilyen pedig nincs!
ismerek olyan vállalkozót is aki ózongenerátort vitt a dokinak az oltásért
igaz nem vették sokkal előrébb de a divatos fájzert kapta a kínai helyett
az hogy egyesek nem fogadnak el pénzt vagy egyéb dolgokat az egy dolog, az is hogy egyesek nem is kapnak
de azért nem ez a jellemző
vidéken meg még mindig él a hagyomány hogy hol tyúkot visz a mamika hol süteményt, disznótoros már egyre ritkább, de azért mindig van valami a háztájiban amit fel lehet ajánlani
és ezen felül azért forognak a bankjegyek is, betegállomány, indokolatlan eü alkalmassági jogsi ügyben stbstb
gondolom a városokban is a háziorvos azért elég jól ismeri a népet, és tudja hogy az adóellenőrtől nem kell elfogadni a papírpénzt
anyám amikor gyógytornára jár zacskószám viszi a kávét, de ha van gyümölcs azt is, sosem kellett hazacipelni még semmit sem
sógornőm pár hónapja szült, ugyanúgy ment a borítékokban a zseton mint az előző gyereknél 3 évvel ezelőtt, pedig hálapénz el lett törölve........na persze......
Azt közlöm tényként ami a saját tapasztalat mivel ezt máshogy nem lehet, az hogy ezt olyanok veszik magukra akiknek nem is írtam arról én nem tehetek, és azt sem értem mi célból e hangnem! Biztos mindnek, előbb utóbb meg minden autónak, de nekem csak 1 volt és annak nem volt elrohadva tavaly őszig!
Ezt azért másnak nevezném de hát nálad biztos ez a természetes, arra meg senki nem kíváncsi és nem is állította te milyen címen és mennyit kapsz!
Talan az okozza a feszkot hogy az ő tapasztalatuk a Magyar valoságrol homlokegyenest mas mint neked.
Es ezt te megfellebbezhetetlen tenykent kozlod.
Mint a 244 es kodu ducatonak szerintem mindnek elrohadt a hossznyulvanya levelesre.
Szerinted nem. 😄
Csak tömör voltam és velős. Kapunk pénzt ilyen olyan jogcímen De mindent csak számlára és adozzuk
Fiúk fiúk lehet itt faszozni, hülyézni, tolvajozni, hullabaszózni, mindezt azért mert a ti álomvilágotok nem fogadja el ami a Magyar valóság! Csak már írtam korábban nem értem mi ez az indulat, mikor nektek-rólatok senki nem írt semmi rosszat!
A fasz jelző el is oszlat minden kétséget e témában!
Áh, én már tiltottam ezt a faszt. Öreg vagyok az ennyire hülyékhez.
Egyedül Pipit bírom, mert ő vicces 😁
Soron kívüliség Oké mert valamilyen szinten kolléga és dolgozik de az orvos is utálja a feltartják