Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert az a NEM orvos, sokkal hitelesebb akinek tényleg üzleti érdekel kötődik a vírustagadáshoz, miközben se a Szlávik, se feleségem, se a videóban szereplő kutató nem kap semmilyen sponzorációt senkitől. Egész egyszerűen ez tilos, és értelme sincs, mert nincs releváns döntési jogköre egy orvosnak, gyógyszerét használják.

Szóval ez megint egy aljas gerinctelen demagógia.
azért ez így nem igaz
pl van 2 féle gyártó közel azonos gyógyszere közel azonos áron
az egyik gyártó elvisz hajókázni a másik nem, kinek a cuccát ajánlanád?
a beteg nem károsodik a doki jól jár
ennyi az egész
nekem evvel semmi gondom nincs
még avval sem ha drágább de egy árnyalattal jobb szert ajánl
de
ennek tükrében az astra vs szputnyik háború kicsit sem tűnik szakmailag megalapozottnak
mondjuk már mindegy is mert egy ideig úgy sem lehet őket felhasználni
anyáméknál a 1500 fős faluban a házidoki 2x is volt....
feleségestől, a feleség mondta
Már mondtam,kell a pénz lölö&andi esküvőjére,drága a dzenniferlopez. 😂
Arra adtak egy halom pézt......nem vehetnek renyokat belöle.
Stadionokat miért építettek? Annyi a szurkoló, hogy a régibe nem fértek el?
Mer' az egyik az enyém lesz.
Néhány kivételével a leggátlástalanabb féreg az összes!!!
Hallottam már ilyenről, meg fórumokon olvasok ilyen agymenéseket... luxushajó utazás... talán egy osztályvezető főorvosnak... az egyszerű csíkos orvosok nem kapnak ilyeneket.
Mi is max. wellness hétvégéket kaptunk - olyan kb. 10 éve, mert jelentősen szigorították és korlátozták az ilyen jellegű juttatásokat. Manapság csak tanulmányokért és statisztikákért fizetgetnek, néhány 10ezret alkalmanként, azt is szigorúan utalva (ezt gondolom, tudod, mit jelent, adóköteles)
Sajnos a logika ujabban távol kerül.az emberektöl. A média és a fészbukk lett a hiteles még akkor is, ha a a saját szemével mást lát.
Vagyunk ezzel így páran!
1. Igen, legrosszabb esetben 1-2 napig a 7-10 nap helyett. Azért csak érzed, hogy ez mekkora nagy különbség??
2. mi?
Beteg vagy te, csak máshogy...és ez egy olyan betegség ami neked van, ami csak a környezetednek fáj,....
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Ez már csak egy 3 éves gyerek szintje...
Évente kell majd oltani (aki akar), mint az influenzánál...
Ki a nem celeb nálad? Az aktív elismert kutató, vagy a Gödény és lenkei, akiknek annyiban közük az orvosláshoz, gyógyszerekhez, hogy végigjárták az egyetemet...
10 pont...és biztos hogy az oltásokat is megkapta, amiröl fingja sincs ki gyártotta, mik a lehetséges mellékhatásai, mennyi ideig fejlesztették, hol, hogy kik, milyen módszerrel tesztelték...
Amivel nem lenne gond, ha nem faszságokat írna
Mig várom a szerviztevékenységet fordéknál, kipróbáltam a hibrid vellany transit customot, nagyon fasza. Egy ellenvetés van, a szoftveres 120-as sebesség korlát. Autopályán nem fasza.
Lehet hogy jó ár, de a fele ennyibe kerülö Megane-t is alig tudták eladni, pl felénk kevesebb van mint Porsche az biztos. Ennyiért már nagyon sokféle autót lehet venni...
Mépont kettö? 🙄
Ha mindegy,akko jöhet ket tibicsoki. 😂
azon még mindig röhögök ha rágondolok
😂
mert nem rossz bőr az az andi, a korához képest, de ennyi zsetonnal lehetett volna gyáriasabb kivitelt is szerezni
Ja-ja. Irtam is. Lölö nem játszik ebben a meccsben, neki csak a felhajtás meg a szottyadt pina jut.
Merkely is megmondta. Csak az a kurva vadászati kiállitás....mindegy cserébe legalább még jövö héten egy szerbi rá egy hétre meg egy balkán motorozás kárpótlásul 😀
Október 27,vadászati,lölö&andi esküvő.
Ti mondtátok,nekem megér egy tibicsokit. 😂