Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.
Én most itt vagyok a szerbeknél. Montenegro, albánia volt a kör. Sehol senkit nem érdekelt semmi. Az albánt a zöldkártya, mást senkit.
Ja. Motorral Röszkénél.
Motorral?Ha Röszkének,akkor érdemes nézni a határinfót,eléggé be lehet szopni ott.
Köszi. Jövő héten megyek, ha van valami amire készülni kell inkább idöben tudjam ne ott lepödjek meg.
Én egy hónapja voltam,nem kell nekik semmi.Tudomásom szerint most sem,nem volt szigorítás.
ez igaz(meghajlós) Az egész életeden át történő semmire jutásodat nem tudom überelni(kezeit széttáró)
és elvenni is csak attól tudnak akitől van mit(szemeit körbeforgató)
Tok jol csinalom.
Elvegre toled veszi el lolo. 😆
mivel tőled 30 év munka után sincs mit elvennie(kezeit széttáró)
A te ingatlanaid is kellenek neki. 😆
495 mrd ot lopattak szét vele eddig.(óranézegetős) Mire a faszomra kell még ennyi pénz???? 3 megyét kifizethetne vele lakóházastul templomostul, temetőstül. Mikor elég a síbolás? Mikor van az, hogy valaki azt mondja, hogy eleget loptam nem kell több???
5 csirkét se lölő se vitya nem eszik meg 1 ültő helyében(kezeit széttáró) Lölő is a nagy vagyonból csak egy lestrapált milfet volt képes megvenni önállóan nincs nagyobb fantáziája...
Ez igaz.
Most mondtad, hogy nincs agya......
Szerbiába járt mostanság valaki? Van valami extra a beutazáshoz? Mondjuk a bosnyák fennhatóság is szóba jöhet....... Tavaly még kellett az útlevél boszniába, idén volt aki már aki személyivel is bejutott, aki meg utlevéllel ment alig akarták kiengedni mert belépéskor nem pecsételt a kollégájuk...
Most mondtam hogy kell lolonek a penz,figyelsz?
Ha kész a gyár akkor csak az lesz a tuti.
Harom amoba is lehet beteg.
az lehet de ez talán nem fertőz és nem kell vakcinagyár se miatta 80 mrd-ért amiből 40 már szét van osztva a haveroknak.(kezeit széttáró)
Miért, van agya? 😄
Már csak az a kérdés, melyik szer lesz a szent Grál :)
vagy EZ a helyes válasz(kezeit széttáró)
De,te agyilag vagy beteg,virus nelkul is. 😆
Pontosan, lehet ez lesz az örök élet titka!
Én még miért nem vagyok beteg? Ha meg voltam kovidos(esélyes) akkor miért nem nyúvadtam ki?(kérdőjeles) Ha ennyi a betegség, hogy átszalad rajtam mint libán a fos akkor minek ez a nagy felhajtás??? Biztos összeesküvés elmélet én ez mögött csak politikát és pénzt látok semmi mást(kezeit széttáró) 6 mikllió beoltott(meghajlós) Vitya már megint megvédett bennünket Legalább is nem hagyott az út szélén, így választások előtt nem is rossz 😂
Naugye.o1g. 😆