ez igaz(meghajlós) Az egész életeden át történő semmire jutásodat nem tudom überelni(kezeit széttáró)
és elvenni is csak attól tudnak akitől van mit(szemeit körbeforgató)
495 mrd ot lopattak szét vele eddig.(óranézegetős) Mire a faszomra kell még ennyi pénz???? 3 megyét kifizethetne vele lakóházastul templomostul, temetőstül. Mikor elég a síbolás? Mikor van az, hogy valaki azt mondja, hogy eleget loptam nem kell több???
5 csirkét se lölő se vitya nem eszik meg 1 ültő helyében(kezeit széttáró) Lölő is a nagy vagyonból csak egy lestrapált milfet volt képes megvenni önállóan nincs nagyobb fantáziája...
Szerbiába járt mostanság valaki? Van valami extra a beutazáshoz? Mondjuk a bosnyák fennhatóság is szóba jöhet....... Tavaly még kellett az útlevél boszniába, idén volt aki már aki személyivel is bejutott, aki meg utlevéllel ment alig akarták kiengedni mert belépéskor nem pecsételt a kollégájuk...
Én még miért nem vagyok beteg? Ha meg voltam kovidos(esélyes) akkor miért nem nyúvadtam ki?(kérdőjeles) Ha ennyi a betegség, hogy átszalad rajtam mint libán a fos akkor minek ez a nagy felhajtás??? Biztos összeesküvés elmélet én ez mögött csak politikát és pénzt látok semmi mást(kezeit széttáró) 6 mikllió beoltott(meghajlós) Vitya már megint megvédett bennünket Legalább is nem hagyott az út szélén, így választások előtt nem is rossz 😂
és elvenni is csak attól tudnak akitől van mit(szemeit körbeforgató)
Elvegre toled veszi el lolo. 😆
5 csirkét se lölő se vitya nem eszik meg 1 ültő helyében(kezeit széttáró) Lölő is a nagy vagyonból csak egy lestrapált milfet volt képes megvenni önállóan nincs nagyobb fantáziája...