Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feleségem a László kórházban a COVID osztály főorvosa, én innen kapom az értesülésemet. Ezért tudom hogy mekkora marhaságokat irkálsz.
De ha igazad van, akkor még indig várom a két hetes nyaralást a Bahamákra 😘
Valahogy eddig nem jöttek az ilyen megkeresések.
Hálapénz sem volt túl sok régebben sem, amíg ez elfogadott volt. Az infektológia nem az a szakma. Ellenben 36órás műszakok, stressz és túlóra az van dögivel. De legalább most a COVID miatt normálisan meg van fizetve, mert korábban az sem volt.
Magán klinikára járt hetente egyszer rendelni, azzal megkereste azt a pénzt, amit a kórházban egy havi szenvedéssel. Szóval ha az lenne a lényeg akkor mehetne teljes munkaidőben is magánklinikára, és vehetnénk egy szigetet a Bahamákon az adózott jövedelemből, csak akkor a sok hozzád hasonló TB-st nem lenne aki ellássa.
Az bizony. Addig jo mig nem találkozik ezekkel a megszolitott emberekkel.
Rossz pályát választottam.
2005-ig volt mindenféle akció,TV-Videó nyeremény még 4 napos útra is vittek,tavasszal termékbemutató,állófogadással rogyásig.
Most nuku-zéro-semmi.
Az utóbbi időben egy haylou LS5 órát kaptam akcióba úgy hogy netto 150e felett kellett rendelni. 😆monnyuk úgyis kellett,de azé na.
A héten meg mehetek le mátészalkára. 😆
Azzal nincs is baj, de mikor burkoltan hullabaszónak nevez valakit azzal azért már akad! Bár itt mindenki roppant kemény!
Mert mindenhez is a legjobban ért:))))
úgy gondolom ingyen minden jó
nekik románban vannak rokonok ilyen látogatás ingyen kocsivak és üzenanyaggal azért jó dolog
mert csak többe van mint egy siófok-oda vissza
De mondok még ettől is szebbet, van mikor be sem kell menni mert az orvos viszi be személyesen az általa felírt vényt a céghez!
Tudod ez a Magyar valóság, lehet itt viccelődi-gúnyolódni, egyébként nem értem miért veszed ennyire magadra rólad-neked nem írt erről a témáról senki neked!
Nem volt rossz a Corolla, de nem is volt semmi kiugró. Az hogy te csóróbb voltál akkor is, meg nem kapcsolódik a témához.
Garázsmester haver volt. Ő mondta hogy kicsivel drágábbak a Toyoták mint az alternatív megoldások, de összességében jóval olcsóbbak a cégnek, mert elég sokat futottak.
Ezt nekem is igy mesélte az asszisztens, mármint a soronkivül bemenést meg a másfélora feltartást a rendelési idöböl meg az asszisztencia munkaidejéböl. Akkor sokat nem hazudott.
Erről miért nem kérdezel meg személyesen 1 mentőst, szerintem elég konkrét választ fog rá neked adni! 😊
A rohadék gyógyszergyárak, felszerelték a rendelőt 😂
Ja azt mondtam már hogy "orvosi konferencián" vagyok a Bahamákon 😂
Annyira feltartják a mai napig ezek a nem létező emberek a dokikat, hogy amikor megjelennek soron kívül mehetnek be otthagyni a borítékokat, a beteg meg ráér! A szomorú csak az, hogy az asszisztens max. kap pár tollat mást nem!
akkoriban zsigulival jártam, a fapad corolla is sokkal jobb volt tőle
az biztos jó régen volt
Tehát akkor két lehetőség van: minden mentős lop a helyszínen, vagy halottakat kefél. Az hogy hülyeség mindkettő az nem lehetőség?
Egy biztos. Felénk az egyik körzeti házi orvos még azt is megmondja melyik patikában vegye meg a gyogyszert lehetöleg.....mert a másikban nincs egy bizonyos beszállitó.....a másik meg hogy a dokim asszisztense szokott regélni ezekröl a nem létezö orvoslátogatókról......akik mindig hagynak szórólapot jegyzettömböket tollakat és mégse léteznek. De persze ezek hol léteznének már😃
Igen. Volt ilyen. Sokkal többet kerestek mint az orvosok, meg kb. bárki aki ott dolgozott. Ott dolgoztam én is a Richterben, ez valóban így ment, de mint mondtam már betiltották.
Ugyan akkor ez a szakma alja volt. Sima utazó ügynökök voltak ezek. Eleinte kellett az orvosi végzettség de a vége felé már csak a főiskolai végzettség volt az előírás. Amúgy a kocsitól sem kell hasra esni Toyota Corollákat használtak, ilyen F Astra szintű kocsik voltak. Meg a repianyagtól sem kell nagyon hasraesni, az nekem is volt mindenből 😆 Esernyő volt a legmenőbb cucc, azt nehéz volt szerezni, de egyszer kellett a raktárosnak csinálni gépet, akkor sikerült 😁
Más téma, mert ugye itt mindenhez is értenek: ültetett valaki mostanában leylandi ciprust.
Pl. Háziorvosi rendelő berendezése, klíma telepítése ez is így valósult meg több helyen, az utazás az már nem is volt téma mert annyira elterjedt volt! Évente többször volt céges buli meghívott orvosokkal, na ott kellett volna látni a nagyon tisztelt dr. hölgyeket-urakat kb. mint a disznók!
Volt és van ma is nem kevés!!!!
Na most itt két dolog lehetséges, a 2 legbecsületesebb orvost ismeritek, vagy ennyire naívak vagytok, mert a valóság teljesen más!!
nem értek a gazdasági részéhez
haver öccse amikor az orvosin végzett akkor elment orvos látogatónak, először csak nyári munkaként gondolt rá de utána pár évet még csinálta suli mellett
akkoriban(én vagyok 48 ő pár évvel fiatalabb) kapott szolgálati kocsit tankolókártyával km megkötés nélkül ( várna meg hasonló célok is belefértek) meg havi 400 ezret( ezt mondjuk már nem tudom hogy netto vagy bruttó volt)
nekem akkoriban nem volt 100 a fizetésem 3 műszakban
ha erre volt pénz akkor bármire lehet
a richternél volt, kb a budipapírunk is richter feliratos volt pár éve még a kutyát is ilyen feliratos törölközőbe tekerve hoztuk el a műtét után
most hogy mennyi pénz van ilyenekre fogalmam sincs, régen rengeteg volt
Ennyi. Elvégre ez csak egy könnyű influenza, ne rinyáljon, hogy nem kap levegőt. Majd kipiheni. 😂
Az oltatlanokat ki kell baszni a kórházból egy doboz olcsó aszpirinnel.
Még ha a villamos ütötte is el.
Minek megy villamos alá. 😂
Na akkor szólok is asszonynak hogy a Bahamákra kérjen 2 hetet, mert a sok köcsög oltatlan kovidos kezelése is milliókba van a TB-nek 😆