Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem. Harmincadika 😃
az az orvos mennyire hiteles aki gyógydzergyártó cég által szponzorált 2 hetes luxushajó utazásokon vesz részt továbbképzés címen?
ha mindenki egészségesen élne akkor se lenne ám ekkora a baj
Ja,izraelben is 3 hónap enyhe emelkedés után lefelé tart a járványgörbe,full nyitott állapotba.Ez a 4. hullám.5. nemigen lesz.
Te meg lógsz a tibicsokival. 😂
1
Jóval kisebb az esélye annak hogy elkapja,talán 10%,és ha elkapja oltott oltottnak már nem adja át.
Az oltatlan meg le van szarva,úgyis megvédi a hite és a megfelelően kiválasztott vélemény amit követ.
2 az oltástól nem kerülsz hason fekve hörögni egy kórházba lélegeztetőn.
3 ha lezárnak mert nem oltattad magad viseld férfiasan és ne vernyod hogy korlátozzáka szabadságod,meg az oltottak pénze már nem is számít? 😂
Neked nem mindegy, ki se mozdulsz otthonrol.
Még a személyesen ismert orvosok közt is van olyan amelyik nem hiteles számomra (sem). Ugyhogy az hogy valaki orvos nem.jelenti azt hogy felülbirálhatatlan amit mond.
A lófaszt lennél tul......ebböl is.látszik milyen naiv vagy.....plusz akkor minek a harmadik meg majd késöbb negyedik ötödik sokadik oltás.
ID3-at vedd csak meg, le van már gyártva... a szoftvert meg majd megküldik rá utólag, floppy-n 😂
Na igen, de ha mind be volnánk oltva, akkor nem kerülnénk kórházba, nem halnánk bele bármiféle korlátozások nélkül sem. Egy volna a szokásos szezonális "náthavírusok" közül...
ez nem igaz
mert
1: az oltott is elkaphatja és terjeszheti
2: az oltástól nem múlik el

az oltás olyan mint egy láncing, véd a késtől meg a kardtól de attól a háború nem szűnik meg

vannak oltások amitől egy életre való immunitás szerezhető, csak ezeknél igaz ha mindenki be van oltva eltűnik a betegség
kanyaró tbc stb
Orvos nem hiteles? Akkor mit csináltál, rágugliztál, vagy a féccbukon kérdezted meg? 😂
Sajna a hülyeség ellen sincs... 🙁
Bogyót nagy valószínűséggel nem nyírja ki,be van oltva,max szenved egy picit a vén komcsi.
De a lezárások,szivatások megin elkezdődnek.
Remélem pont úgy ahogy ausztriában,és az oltottakat békinhaggyák.
Aztán megy a vernyogás hogy az oltatlanok pénze nem kell.
Ha mindenki be volna oltva (akit lehet) már túl lennénk ezen az egész xaron.
ez a baj hogy az átlag nép ilyen információkhoz jut
és a bogyó félék ezt el is hiszik, és nem számít hogy mérgezik a a szervezetet 40 éve a cigarettával emiatt szar a levegős rendszerük
akkor is csak a nem oltott tehet arról hogy kinyírja őket
A 2 hét mikortól számolandó?
Mer letelt a 6 hónap is? 😆
de hát ki van adva az érthető dokumentum ini(kezeit széttáró) Az oltatlan az mind meghal aki meg beoltatta magát az majd csak később.(kezeit széttáró)
nem vagyok oltás párti de én azért azt mondanám rá hogy túl van tolva
én ezt úgy gondolom magánügy ki mit szúrat be a bőr alá, erről lebeszélni nem szabad

ki kell adni egy érthető dokumentumot a vírus(ok)ról, a várható hatásáról, az oltásról ennek a várható hatásairól
részletesen leírva ki milyen előnyben-hátrányban lesz ha oltott-nem oltott
ezek után el lehet dönteni azt hogy akar oltást vagy sem
egy ilyen tájékoztatónak több értelme lenne mint a kamu nenzeti kérdőíveknek

ja és az összes pollitikusból levágni pár kisebb darabot aki ilyen témában bármit is nyilatkozik
este megnéztem a videót. Én mindenkitől függetlenül a saját bőrömön tapasztalva pont ugyanezekre a következtetésekre jutottam mint ez a csávó.(gondolkodós) Aki egy kicsit logikusan gondolkozik az így látja a valóságot(kezeit széttáró)
akkumlátorgyár(hülledezős)
Román, szerb, albán a személyin kívül nem kért semmit, maszkot is csak a románoknál kell felvenni a benyakúton meg a nagyobb boltokban.
Rettegek 😂