Szerintem nem ilyen egyszerű a dolog: egy társasházban a tető az osztatlan közös tulajdon. Ezért van az is, hogy egy tetőbeázás esetén közös pénzből javítják, nem csak az érintett - felső - lakó költsége.
A közös képviselő tudná megmondani, mert az vágja a társasházi szerződést. Am valszeg igen. Én Szoboszlón vagy 2 hete emeltem fel 8 napelemet egy társasház lapostetőjére és nem a közös képviselő, hanem simán csak az egyik lakástulaj volt a megrendelő.
kíváncsi lennék mennyi olyan magán embernek sikerül ez a 100% támogatás aki mindent magától intéz
a pipi villanyos lófasz kocsija közel sem volt ilyen bonyolult és század ennyi embert se érdekelt
amúgy én azt szűrtem le hogy most már akkor sem kell a napelem ha le sem kell hajolni érte
Na ezt is el Iniskedted ahogy látom, mint minden mást 😁
ingyen pénz, milliók, de neked nem kell mert le kell hajolni érte.(fejet fogós)
Pályázatíró is mi a francnak? Senki nem tud írni a családban? Nem kell semmi extra ez nem a gyurcsány éra hogy csak kapcsolatokkal van esély bármire is.
Nem leszarom a lefagyó rendszert? Pár óra baszakodást megér az a néhány milla. Még pipi sem tudta elbaszni, mennyire lehet nehéz?(kuncogós)
De ha meg sem próbálod tuti nem sikerül.
Na a röghöz kötésed is pont így működik. A fejedben van a korlát, nem a rendszerben.
Pedig de, meg vannak keveredve az emberek! Hirdetek nagy családi házat 3 szintes 320nm. + 100nm műhely garázs, 120+rezsiért, 2havi kaució és első hónap bérleti díj előre fizetendő, csak cigányok jelentkeznek és olyan család 3-4-5 gyerekkel ahol csak apu dolgozik, lobogtatják a pénzt csak adjam ki nekik.
140?
tavasz végén 85 ért 2 hónapig kínálgattam a 2 szobás tök jó állapotban lévő ingatlanom.50 db volt akkor fent hasonló árkategóriában. + 150 db hasonló ingatlan picivel 90 ezer felett. 140 ért mi a faszt bérel palotát? Ha valaki hypógyárban dolgozik napi 8 ezerért az ne 140 ért béreljen szerintem(kezeit széttáró)
nekem a sima lábbal hajtós van 12km/h megyek vele átlagosan nem sietve. Az a kényelmes tempó. Van rajta még tárcsa fék is megállni azonban nem lehet vele. Múlt héten a margithídról gurultam be a szigetre, a lejtőn felgyorsultam biztos vagy 40-ig azon imádkoztam, hogy a hömpölygő gyalogos tömegből elém ne lépjen valaki(imádkozós)
én sok mindent nézek
az az ember egy zseni volt hiszen szarból csinált várat
minden országban voltak utánzó emberek
pl a gálvölgyi meg sem tudta közelíteni
ez igaz....de mégsem
ha el tudnám cserélni a házam egy hasonló győri házra akkor lenne igaz
annyival meg nem több ott a zseton hogy megérje albérletet fizetni
így bár nincs röghöz kötés, de mégis van
ott ahol sok meló van ott van extra pénz is meg egyéb is
ott ahol sok a nép kevés a munka ott szar a bér és nincs extra
pl kecskemét hypo üzem a nőknek 900ft az órabér 12 órában
férfiaknak 1200-1500 munkakörtől függően
ismerősék épp most mentek oda pár hete
albérlet meg 140+ rezsi
boltban nézegettem néhányat
a 160 ezres is olyan fos minőség hogy el se tudom képzelni hogy árulhatnak ilyet
fékezés közben több mm elhúzta a tárcsát oldalra
Vagy csak ha az összes lakó erre szeretne váltani?
a pipi villanyos lófasz kocsija közel sem volt ilyen bonyolult és század ennyi embert se érdekelt
amúgy én azt szűrtem le hogy most már akkor sem kell a napelem ha le sem kell hajolni érte
ingyen pénz, milliók, de neked nem kell mert le kell hajolni érte.(fejet fogós)
Pályázatíró is mi a francnak? Senki nem tud írni a családban? Nem kell semmi extra ez nem a gyurcsány éra hogy csak kapcsolatokkal van esély bármire is.
Nem leszarom a lefagyó rendszert? Pár óra baszakodást megér az a néhány milla. Még pipi sem tudta elbaszni, mennyire lehet nehéz?(kuncogós)
De ha meg sem próbálod tuti nem sikerül.
Na a röghöz kötésed is pont így működik. A fejedben van a korlát, nem a rendszerben.
De sajnos nem(szomorú)
tavasz végén 85 ért 2 hónapig kínálgattam a 2 szobás tök jó állapotban lévő ingatlanom.50 db volt akkor fent hasonló árkategóriában. + 150 db hasonló ingatlan picivel 90 ezer felett. 140 ért mi a faszt bérel palotát? Ha valaki hypógyárban dolgozik napi 8 ezerért az ne 140 ért béreljen szerintem(kezeit széttáró)
fingom nincs mekkora és az sem hogy hol mert nem érdekelt
2 szoba tuti van
az az ember egy zseni volt hiszen szarból csinált várat
minden országban voltak utánzó emberek
pl a gálvölgyi meg sem tudta közelíteni
ha el tudnám cserélni a házam egy hasonló győri házra akkor lenne igaz
annyival meg nem több ott a zseton hogy megérje albérletet fizetni
így bár nincs röghöz kötés, de mégis van
Már gyerek koromba sem néztem 10 éves kor felett(fetrengős)
http://youtu.be/op8jszFoD1w
Babérjaimra akarsz törni?????
ott ahol sok a nép kevés a munka ott szar a bér és nincs extra
pl kecskemét hypo üzem a nőknek 900ft az órabér 12 órában
férfiaknak 1200-1500 munkakörtől függően
ismerősék épp most mentek oda pár hete
albérlet meg 140+ rezsi
A trélert már üzembe helyezték ami elszállítja a gyűjtőhelyre 😂
a 160 ezres is olyan fos minőség hogy el se tudom képzelni hogy árulhatnak ilyet
fékezés közben több mm elhúzta a tárcsát oldalra
nekem az már nem menne
2 műszak még esetleg de az is csak sírva