Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem ilyen egyszerű a dolog: egy társasházban a tető az osztatlan közös tulajdon. Ezért van az is, hogy egy tetőbeázás esetén közös pénzből javítják, nem csak az érintett - felső - lakó költsége.
A közös képviselő tudná megmondani, mert az vágja a társasházi szerződést. Am valszeg igen. Én Szoboszlón vagy 2 hete emeltem fel 8 napelemet egy társasház lapostetőjére és nem a közös képviselő, hanem simán csak az egyik lakástulaj volt a megrendelő.
Ha a társasház tetejére én szeretnék napelemeket a fűtéshez, hűtéshez, azt engedélyezik?
Vagy csak ha az összes lakó erre szeretne váltani?
kíváncsi lennék mennyi olyan magán embernek sikerül ez a 100% támogatás aki mindent magától intéz
a pipi villanyos lófasz kocsija közel sem volt ilyen bonyolult és század ennyi embert se érdekelt

amúgy én azt szűrtem le hogy most már akkor sem kell a napelem ha le sem kell hajolni érte
Na ezt is el Iniskedted ahogy látom, mint minden mást 😁
ingyen pénz, milliók, de neked nem kell mert le kell hajolni érte.(fejet fogós)
Pályázatíró is mi a francnak? Senki nem tud írni a családban? Nem kell semmi extra ez nem a gyurcsány éra hogy csak kapcsolatokkal van esély bármire is.
Nem leszarom a lefagyó rendszert? Pár óra baszakodást megér az a néhány milla. Még pipi sem tudta elbaszni, mennyire lehet nehéz?(kuncogós)
De ha meg sem próbálod tuti nem sikerül.
Na a röghöz kötésed is pont így működik. A fejedben van a korlát, nem a rendszerben.
Pedig de, meg vannak keveredve az emberek! Hirdetek nagy családi házat 3 szintes 320nm. + 100nm műhely garázs, 120+rezsiért, 2havi kaució és első hónap bérleti díj előre fizetendő, csak cigányok jelentkeznek és olyan család 3-4-5 gyerekkel ahol csak apu dolgozik, lobogtatják a pénzt csak adjam ki nekik.
Meg is néztem gyorsan nem e emelkedtek az albérletárak mert akkor mondom holnaptól dobok rá mindenkinek egy 10-est 😁
De sajnos nem(szomorú)
140?
tavasz végén 85 ért 2 hónapig kínálgattam a 2 szobás tök jó állapotban lévő ingatlanom.50 db volt akkor fent hasonló árkategóriában. + 150 db hasonló ingatlan picivel 90 ezer felett. 140 ért mi a faszt bérel palotát? Ha valaki hypógyárban dolgozik napi 8 ezerért az ne 140 ért béreljen szerintem(kezeit széttáró)
ez qci jó(meghajlós) spec én fosnék egy ilyentől(kezeit széttáró)
nekem a sima lábbal hajtós van 12km/h megyek vele átlagosan nem sietve. Az a kényelmes tempó. Van rajta még tárcsa fék is megállni azonban nem lehet vele. Múlt héten a margithídról gurultam be a szigetre, a lejtőn felgyorsultam biztos vagy 40-ig azon imádkoztam, hogy a hömpölygő gyalogos tömegből elém ne lépjen valaki(imádkozós)
kecskeméten
fingom nincs mekkora és az sem hogy hol mert nem érdekelt
2 szoba tuti van
én sok mindent nézek
az az ember egy zseni volt hiszen szarból csinált várat
minden országban voltak utánzó emberek
pl a gálvölgyi meg sem tudta közelíteni
mekkora ez az albérlet és melyik városban bérel?
ez igaz....de mégsem
ha el tudnám cserélni a házam egy hasonló győri házra akkor lenne igaz
annyival meg nem több ott a zseton hogy megérje albérletet fizetni
így bár nincs röghöz kötés, de mégis van
milyen meló döglődik? Mert nálad épen nem lehet tudni mibe vagy kompetens(kezeit széttáró)
Nem vagy röghöz kotve mint a jobvagyok ha jol tudom.
itt nem ez a kérdés(gondolkozós) Te nézel ilyet?(kérdőjeles)
Már gyerek koromba sem néztem 10 éves kor felett(fetrengős)
Valami ilyesmi komolyabb bizgere volt mint amivel a joseggű holland nember csapat.
http://youtu.be/op8jszFoD1w
TE NEM ÍRHATSZ ENNYIT(megsértődős)
Babérjaimra akarsz törni?????
Dehogy mekkorát lehet taknyolni vele ha valami gödör vagy más.akadály elé kerül 😄
ott ahol sok meló van ott van extra pénz is meg egyéb is
ott ahol sok a nép kevés a munka ott szar a bér és nincs extra
pl kecskemét hypo üzem a nőknek 900ft az órabér 12 órában
férfiaknak 1200-1500 munkakörtől függően
ismerősék épp most mentek oda pár hete
albérlet meg 140+ rezsi
dehogynem lefoglalják a röncit 😁
A trélert már üzembe helyezték ami elszállítja a gyűjtőhelyre 😂
boltban nézegettem néhányat
a 160 ezres is olyan fos minőség hogy el se tudom képzelni hogy árulhatnak ilyet
fékezés közben több mm elhúzta a tárcsát oldalra
Szerintem valaszthato extra zsetonert,nem hinnem hogy a schindler listaja fele fobelonek ha nem nyomod mrgszakadasig.
ilyen 3 műszakos biorobot megszakadós itt is lenne
nekem az már nem menne
2 műszak még esetleg de az is csak sírva