Még egyszer meg kérdezem konkrétan hol is van neked címezve a feleséged becsmérlése? Azt a következtetést megint miből vontad le és tudod biztosan, hogy én nem vagyok beoltva? Az meg számodra miért is kérdés én milyen videóból kinek a véleményét fogadom el?
Szerinted, én csak a saját tapasztalatomat írtam le és nem neked válaszolva- címezve, meggyőzni sem akarlak az általad gondolt ellenkezőjéről de amit itt művelsz azért az pár határon túl megy!
Én sem tartom sokra a marketingeseket, de ez akkor is marketing tevékenység volt, és annak ez volt az ára. Cég szempontjából ez hasznot hozott. Ha nem költi el erre, akkor sokkal nagyobb a bevétel kiesés. Ha kevesebbet ad az orvoslátogatónak, átmegy a konkurenciához, és ott hoz hasznot.
Két napja becsmérled az orvosokat, hogy önigazolást nyerj miért nem oltatod magad.
De akkor lehet én értettem félre. Akkor mégis elfogadod amit a telexes videóban mondott az a kutató orvos, vagy akkor ő is csak azért mondja mert a Bahamákon nyaralt a Pfizer pénzén?
felfoghatjuk így is
most nincs pénze a csóró diákoknak mert nem ők kapják ezeket a pénzeket hanem a tv net újságok
mert nem az volt a lényeg hogy dolgoztak( inkább csak spam volt az nem munka) hanem iszonyat pénzeket költött erre is a gyógyszeripar
Változott de van.ami nem. Hálapénz kijött az egyenletböl. Aki meg szar helyen dolgozik annak nem jut semmi. De ez más szakmákban is igy van. Lásd közbeszerzéses melok
Te onnan meríted a tapasztalatod, én meg 3 megye orvosaitól a háziorvostól az osztályvezető főorvosig, csak azt nem értem mi ez a személyes sértettség és ilyen szintű reakció mikor rólad, nejedről senki nem írt semmit! Azt tanácsolom bonts még egy italt aztán higgadj le mert ha így folytatod téged előbb elásnak!
egy seggturkász doki meg magánrendelés+sztk műtétekkel keresett heti 500 ezret
akinél voltam bőrgyógyász az is hasonló módszer( sztk allergia vizsgálat) is napi 100 ezer felett heti 3x
és full nyugis mindkettő
szóval a nejed szarul választott, az ideg kinyírja időnap előtt ráadásul kicsi pénzért
Ez nem ingyen volt. Cserébe dolgozott a cégnek és hozta a bevételt. Azért kapta a kocsit, mert munkaeszköz volt.
Neked is lehetne ilyen ha tanultál volna eleget, és vállalnál ilyen munkát, de te kifejtetted hogy ez nem érdekel.
Szerintem meg te, úgy hogy elmehetsz a picsába!
De akkor lehet én értettem félre. Akkor mégis elfogadod amit a telexes videóban mondott az a kutató orvos, vagy akkor ő is csak azért mondja mert a Bahamákon nyaralt a Pfizer pénzén?
most nincs pénze a csóró diákoknak mert nem ők kapják ezeket a pénzeket hanem a tv net újságok
mert nem az volt a lényeg hogy dolgoztak( inkább csak spam volt az nem munka) hanem iszonyat pénzeket költött erre is a gyógyszeripar
akinél voltam bőrgyógyász az is hasonló módszer( sztk allergia vizsgálat) is napi 100 ezer felett heti 3x
és full nyugis mindkettő
szóval a nejed szarul választott, az ideg kinyírja időnap előtt ráadásul kicsi pénzért
Neked is lehetne ilyen ha tanultál volna eleget, és vállalnál ilyen munkát, de te kifejtetted hogy ez nem érdekel.