Rémhíreket meg pánikkeltést valóban nem díjazták volna, de azt kb. sehol.
Elején volt némi fejetlenség, de 1-2 nap alatt mindent megoldottak nekik.
Egyszer még személyesen Orbán Viktor is bement teljesen váratlanul és kikérdezte az ügyeletes orvost a problémákról, de úgy hogy az igazgatót aki ment volna smúzolni, elhajtották és csak a dolgozókkal beszéltek, és elég sok mindent meg is oldottak.
Szerintem elég faszán kezelték a kihívásokat, de az is igaz hogy ez csúcskórház. Kisebb helyeken biztos több probléma volt, de azokat csak szükség esetén vonták be. Igyekeztek a felkészültebb kórházakra szorítani a COVID kezelést.
Ja és az külön tetszett, hogy csomó más kórházból odarendeltek 1-1- hónapra orvosokat. Kibaszásnak tűnt, de az extra segítségen felül ez ilyen intenzív továbbképzésnek is jó volt, így amikor hazamentek, a coviddal kapcsolatos legfrissebb protokollokat is vitték.
Ez így igaz. Bár otthon kiheverni sem biztos hogy jó ötlet, de asszony is csak aludni járt haza amikor durvult a járvány.
Azért olyankor nem a legjobbak az esélyek amikor egyszerre 20 haldokló között kell rohangálni.
Itt most még mehetsz, még nincs terheltség.
Nem tudom. Nem mondja el kerek perec az állapotokat, viszonyokat, stb. Csak utalások szintjén. Mint pl. hogy "arra figyeljetek, hogy csak most ne kelljen kórházba kerülnötök, meg hasonlók."
nem úgy volt hogy van valami pánik keltési törvény, ami alapján büntethetök?
Mire gondolsz? Az igazgatóság dolgaira nem lát rá. Az már politikai szint.
A saját osztályán történtekkel meg nincs különösebben titkolni való.
Orvosi esetek vannak arról lehet beszélni. Betegek személyes adatait meg nem fogja kiadni nekem sem, meg amúgy sem lenne értelme.
Újságírókkal meg idegenekkel nyilván nem fogja senki kiadni a munkahelyét.
Azt még én sem, mert tudnak nagyon szart kavarni a firkászok.
Ja amúgy a szerbeknél ha pályázol figyelj a gyorshajtásra. Odafele csütörtökön mentünk, minden lehajtónál volt egy rendőr aki szedegette ki az autókat miután fizettet a kapunál. Ma hazafelé egyetlen rendőrt sem láttunk. Átlagot mérnek úgyhogy célszerű egy egy pihenőt beiktatni 😅
Remélem nem küldik ki. Hasznos ott is ha a rendszám le van takarva 🤷🏼♂️
Oltási igazolást nevetve adta vissza vagy el sem vette. A végén már nem is adtam, nem is kérték.
Mindendesetre azért volt ebből évekkel ezelőtt bukta a taiföldi és hasonló utaztatásokról, de ezek vagy 10 éve voltak ezért ne tegyünk úgy mintha semmiségek lettek volna azt, hogy ma még vannak ilyenek úhysem vallja be senki csak bukta esetén, de igazából amíg az orvos olyat ír fel ami használ felőlem havonta körbe utazhatja bárki pénzéből a világot.
nem kérdeztem a pénzügyi részt
orvosi konferencia és továbbképzés címén voltak usában kiránduló hajóval, kb így mondta
azt is hogy milyen városokban, de ezeket elfelejtettem
azt sem tudom hány éve volt biztosan 10+ mert még a vasútnál voltam amikor ez a beszélgetés lezajlott, és akkor mindkettő út már megvolt
azt is mondta hogy se előtte se utána nem mentek-mennek többet usába
úgy gondolom ez nem saját zsebből ment
Nekem meg az egyik orvosa rokon :-)
Mondjuk nem beszédes, de amit sugall, az is elég meggyőző..(mennyire igaz az, hogy nem beszélhetnek arról, amit tapasztalnak? (Mert a rokon elég rendesen betartja, hogy általánosan beszél csak az állapotokról, csak utalásokkal, burkoltan)
nekem borostyán van, az mindig zöld, és a verebek se szeretik
ilyen rácsra van futtatva: https://www.terkowebaruhaz.hu/...
40x40 zártszelvény oszlopokkal
Elején volt némi fejetlenség, de 1-2 nap alatt mindent megoldottak nekik.
Egyszer még személyesen Orbán Viktor is bement teljesen váratlanul és kikérdezte az ügyeletes orvost a problémákról, de úgy hogy az igazgatót aki ment volna smúzolni, elhajtották és csak a dolgozókkal beszéltek, és elég sok mindent meg is oldottak.
Szerintem elég faszán kezelték a kihívásokat, de az is igaz hogy ez csúcskórház. Kisebb helyeken biztos több probléma volt, de azokat csak szükség esetén vonták be. Igyekeztek a felkészültebb kórházakra szorítani a COVID kezelést.
Ja és az külön tetszett, hogy csomó más kórházból odarendeltek 1-1- hónapra orvosokat. Kibaszásnak tűnt, de az extra segítségen felül ez ilyen intenzív továbbképzésnek is jó volt, így amikor hazamentek, a coviddal kapcsolatos legfrissebb protokollokat is vitték.