egyok osztálytársnőm gyerekorvos, nem napi szinten de szoktunk beszélni
fogalmam nincs mennyit főz, vásárolni szokott sűrűn
a házidoki feleségét egész jól ismerem az szokott főzni napi rendszerességgel amikor jártam oda mindig kérdezte mit főz az asszony mert már nem tud mit főzni
több nincs
Amúgy meg még mindig szánalmas, hogy úgy jutottunk el a hálapénz és ajándékokig, hogy az oltás rettegők elkezdték mocskolni az orvosokat, hogy "biztos nem ért a COVID-hoz a kutató, meg az ezzel foglalkozó orvosok, mert hallottam már olyan körzeti orvosról, hogy két hétig nyaralt tovább képzésnek számlázva, meg az orvoslátogatók is kaptak korlátlan benzinkártyát a hűdemenő tojás Corollához"
👎️
Vagy ha mégis, akkor is megvesszük előkészítve a Tescoban.
Elképzeltem milyen vicces lenne ha a köpeny zsebébe tuszkolnák bele a csomagolt farhátat, meg a krumplit. Mint a Jakab a parlamentben. 😂
Szerencsére azért itt Pesten nem jellemző, bár még van 5kiló szarvashús a mélyhűtőben, és nem tudunk vele mit kezdeni mert mi a francot csináljunk 5 kiló egyetlen tömbbé fagyott akármilyen húsból? 😆 Nincs aki ennyit megegyen.
Ja. Győri orvos rokon panaszkodott, hogy nem fogad el pénzt, de az emberek nem tudják megérteni, hogy kap fizetést a munkájáért, ezért hoztak már neki fél disznót is, néha élő csirkét. Mutatta hogy teli a szekrény teteje piákkal, környezetében már senkinek nem kell, nem tudja elosztogatni. Miközben absztinens, hiszen idegsebész lévén nem remeghet a keze, amikor más agyában turkál. Bár azért a csoki, édesség el szokott fogyni feleségeméknél is. Kiteszik a pihenőbe, aztán nővérek, dokik elnassolják.
Legjobbak azok a hála ajándékok, amikor a felépült beteg művész, aztán kapnak tőlük festményt, szobort, ilyesmit, azt ki lehet tenni és feldobja a környezetet. Meg még az is jó fej volt, aki kifestette nekik a lepusztult pihenőt.
Szóval biztos vannak ilyen vidéki körzeti orvosok, akiket a körzete eltartja kajával, meg minden jóval, ahogy a plébánost is jobb helyen, de kórházi orvosoknál ez túl rendszertelen és kevés, hogy erre lehessen bármit alapozni. Feleségeméknél inkább csak kedvesség szintű dolog ez, de ugye a hülyék szintjén ez már úgy megy hogy mekkora rohadékok az orvosok, meg biztos ebből gazdagodnak meg.
Jajj...nekem még van agyam, nem hordtam ki lábon a szivacsos agyvelőgyulladást..
Ismersz orvosokat? közelről?
Én hármat ismerek. egyik sem az a krumplihámozós, otthon pörköltet főzős fajta...
Nem krumplit meg malacot...meg többnyire nem otthon. Mostanra azért egy átlag orvos már nem olyan puruttya, hogy ne üljön be valahova enni, vagy otthon ne egyen valami jót, egészségeset, modernet...
fogalmam nincs mennyit főz, vásárolni szokott sűrűn
a házidoki feleségét egész jól ismerem az szokott főzni napi rendszerességgel amikor jártam oda mindig kérdezte mit főz az asszony mert már nem tud mit főzni
több nincs
👎️
Elképzeltem milyen vicces lenne ha a köpeny zsebébe tuszkolnák bele a csomagolt farhátat, meg a krumplit. Mint a Jakab a parlamentben. 😂
Szerencsére azért itt Pesten nem jellemző, bár még van 5kiló szarvashús a mélyhűtőben, és nem tudunk vele mit kezdeni mert mi a francot csináljunk 5 kiló egyetlen tömbbé fagyott akármilyen húsból? 😆 Nincs aki ennyit megegyen.
Legjobbak azok a hála ajándékok, amikor a felépült beteg művész, aztán kapnak tőlük festményt, szobort, ilyesmit, azt ki lehet tenni és feldobja a környezetet. Meg még az is jó fej volt, aki kifestette nekik a lepusztult pihenőt.
Szóval biztos vannak ilyen vidéki körzeti orvosok, akiket a körzete eltartja kajával, meg minden jóval, ahogy a plébánost is jobb helyen, de kórházi orvosoknál ez túl rendszertelen és kevés, hogy erre lehessen bármit alapozni. Feleségeméknél inkább csak kedvesség szintű dolog ez, de ugye a hülyék szintjén ez már úgy megy hogy mekkora rohadékok az orvosok, meg biztos ebből gazdagodnak meg.
Ismersz orvosokat? közelről?
Én hármat ismerek. egyik sem az a krumplihámozós, otthon pörköltet főzős fajta...
plusz pénzbe se lenne olcsóbb
pádis környéke a cél, lehet tolni a szerpentint
Végig keréken, vagy futóval mint a műmájerek?
én most gumiztam újra a robogót indul mindjárt az erdélyi terep túra
https://pcworld.hu/pcwlite/usb...
de azért még ugyanúgy lehet hinni benne mint a feltámadásban