Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csak úgy:
nem jól képzeled
egy 0.2es lemezt kilógatsz a kerítésre érje az esô a nap minden ami létezik az sokkal többet kibír mint amikor kezeletlenül fested a rozsdás lemezt
nekem akkor sem
neked lehet, én nem vagyok perverz... nézji se szeretném
mostanában a filmekben se szeretem az erőszakos jeleneteket, nemrég láttam ilyen túszmentős-gyilkolászós filmet, utána 2 napig avval álmodtam
nem tudom elképzelni, hogy akár a kezeletlen 4-es kazánlemez 10 év alatt elporlik(ujjával nemet mutató)
3 záporjóska????
Ezt mifelénk mazoizmusnak hívják(gondolkodós)
Egy régi, távoli ismerősünknek volt hajdanán, és nem élte meg a 10 éves kort a kocsi - megette a rozsda. Igaz, mivel lakótelepen lakott, így nem volt soha sem garázsban tárolva. Mondjuk volt vele sok baja amúgy is, nem volt "jó autó", még az akkori, cucilista értelemben sem.
Ebben nem vagyok biztos még ha kint áll az esőben is, nekem 3 volt zapiból (nehezen tanulok) ez a féle az utolsó volt, de az anyag amiből voltak az anyag volt, ugye majdnem gyerekként szórakoztunk ezekkel a haverokkal és rugdostuk is őket néha, na ha valahol behorpadt akkor elég volt belülről is belerúgni és ugyanolyan volt mint előtte, nem gyűrődött meg nyaklott és ilyen csacskaságok, ha nekiment valaminek az ember akkor inkább az ellenfél (betonfal, oszlopok stb.) roppantak mint a zapi kasztni. 😁 ......na meg ahogy a terepet bírta, volt apósomat horgászni hordtam vele olyan helyekre ahová saját kocsival nem indultak el, volt, hogy az ajtók alatt beszivárgott a víz akkora sárban mentünk, de még ott is alig csúszkált, elment szinte mindenhol (legalábbis én nem akadtam el egyikkel sem soha). Mondjuk voltak hibái is számosan sőt inkább az volt, de a kasztni pont nem legalábbis anyagvastagságban. 😁 97'-ben vettem újonnan egy Gazellát, elég szar kocsi volt a volga motorral és váltóval, de amikor vittem beszereltetni a CB-t a szerelő anyázott mikor az antennának fúrta át a kocsi tetejét, két lábbal állt rajta és teljes testtel nyomta a fúrót és alig bírta átluggatni.
és úgy, hogy benne ülsz a székhez kötözve(kérdőjeles)
az nem buli
vagy felgyújtani, vagy ledarálni
Dehogy megy: 40 éve megette a rozsda.... 😂
szeretnék egy ilyen autót(áhitatos)
A bontóba összepréseltetni
És látod az még 50évesen is megy a faék technológiával 😁
Volt olyan zapim fehérben ami a vidi végén volt, talán az már 40le-t is tudott. 😄
Ez a ruszki srác is ettől sokalt be, hogy szopatta a kurvadrága autója. 😆
http://youtu.be/TVCWKa1mbkE
a merci is szar kocsi lett
ismerősnek 4-5 évesen menet közben elvezte a hajtást és nem ment egy métert sem
a váltóban elkopott egy huszonezer forintos csapágy és a gép észlelte hogy tűrés határt átlépte
ami jó dolog mert ha elszabadul valami lehet több millás kár is de ha egy századdal előbb "érzi" és kiírja hogy 200 km után a kocsi megáll akkor nem kell súlyos 10 ezreket autómentőre költeni
most 6 éves a kocsi de nem egyszer eljátszotta ezt hogy menet közben különböző hibák miatt megállt
Pipi bizonyitottan hulye.
Pipi szerint a dácsia
Es a mercedeszek mercedesze mi? 😆
Az a zárak mercédesze....ennyit se tudsz.
Az ablak mercedesze a kömmerling.
Há nem mondod(gondolkodós)
(fetrengős)
előbb pofáztam, hogy roto (szemeit körbeforgató) tudod mi az? Az ablakok mercédesze(puszit küldő) Itthon bármilyen hitványt betennék leszarom, de albiba nem fogok szopni a szar minőség miatt az tuti. (szemeit körbeforgató)
Szélesség Pipi!!!
Persze, azé' vót ócsó... de így a következő lakásra több lé maradt! 😁
Tisztában vagyok vele.
Én választottam, ahogy írtam is.
De lehet, hogy évekig azt nézegetem és akkor ne a fehéret bámuljam, mert nekem az idegen.
És a berendezéshez, a bútorokhoz, a stílushoz is jobban passzol.