Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt, h van egy betonfelület (egy fedett autóbeálló) több éves jó állapotú sima betonaljzat,azt szeretném lehengerezni, csak a nejem egyhelyben kormánytekergetését kellene kibírnia
Nyilván vannak full idióták is, de aki spórol rá az megpróbálja időben kiválasztani mit szeretne aztán gyűjt rá. Most ez persze borul, mert sose éri utól a spórolással az árakat, de megszokás.
De minek nez most?
Az vagy nem lesz,vagy dragabb lesz,baszhatja a tervet.
Volt olyan aki felhaborodva vont kerdore hogy hogyhogy mar nincs az adott gardrobbol,limitalt akcios raklap mennyiseg volt februarban,szeptemberben rombolt be.
Ha okos dolog érdekelhet engem is.
Van, mit szeretnél tudni?
Sok ertelme nincs,max kevesebbet porzik a beton egy ideig.
Hogy legyen pénze rá....vannka igy azért páran. Tervgazdálkodásban élnek mert másképp nem megy
Esztergát kiszolgáló ötszáz kiló teherbírású, 4 méter gémkinyúlású kis oszlopos forgódaru. Elektromos láncos emelővel, kézi gémforgatással.
Garázspadló festékkel van tapasztalat itt valakinek? A műgyanta biztos faszább, csak hát az ára is.
En azon nezek nagyot mikor tok komoly arcal mondjak hogy most meg csak nezelodok,de majd ket honap mulva.
Ha venni akar mire var?
Arcsokkenesre? 😆
Az valami minidaru? ennyiért egy utánfutót se gyártanak lemezből.
A karpitos tavaly dragult nagyot,a szivacsarak miatt.
Modt mar csak kicsiket.
Ügyfél is tavaly ősszel kért ajánlatot egy darura. Akkor 1,2 milláért tudtuk volna legyártatni neki, most karcolná a két misit, az illető meg néz ki a fejéből.
Amikor kikértem a tanácsodat a kanapéval kapcsolatban, akkor megvettem.
Most néztem, majdnem 600e lett.
Pont azért :) Ami csak vasból van meghegeszti 😁
Neked minek vas,csak most tanulsz hegeszteni. 😆
Fűrészárú is.
Az az ágy amit 3 honspja 140e,az most 7.14 es arlista szerint 192e,de erre 8.14-tol jonne +15%.Amit egyenlore nem rakom be,meg van regi keszlet.
Szerinted?
Egy sima 90 es agykeret lassan 80e,matrac nelkul.
réz is.
A vas meg január óta 100%-kal....
Dehogy,van utfutija is.
Hát már elköltöttetek helyette gondolatban vagy félmillát 😁
mert drága lenne venni egy lom astrát..........
Vegyél nagyobbat:)
Az új már elég nagy, nagyobb, mint a 2 generációval régebbi 5-ös... az asszony meg 160 cm 😃 szóval neki igen, nagy.