Pár centi nem számit nyilván, de a hulladékmentes vágás a cél, mert ha el kell dobálni minden profilbol félmétereket azt kifizettetik. Nem rakosgatják hátha félévmulva jo lesz valahová.
jó fasza ablakos haverjaid vannak(fejét fogó) Ismerem a fajtáját(meghajlós) ezek a csókkal együtt lettek ablakosok előtte buszbérletet árultak 1 bódéból baszod. Kérdezz olyat is meg aki ért hozzá, meg aki legalább 20 éve ezt csinálja(puszit küldő) mert én olyannal dolgoztatok igaz, júliusba elküldte a megrendelésem még nem nagyon jelentkezett(nevetős) Mondjuk tudom, ha megjön a cucc 3-an tolják,2 lakás/nap(kezeit széttáró)
Talán ő 1-2 cm eltérésről beszél.
Pl nálam az erkélyajtó 29cm-rel magasabb.
Nem gyártják le annyiért mint az ócska szarokat.
Ez van a nyílászárókkal is.
Ami eddig 3 szárnyú volt, azt gyártattam 2szárnyú B-Ny-ra.
Plusz a szín.
Lehet, hogy az enyém azért drágább, és lehet, hogy át is basztak, nem úgy mint őt.
pont, hogy kiszórom az összes pénzem el akarom költeni az utolsó ft-ig, 1 fillér annyi sok? Na annyit nem akarok megtartani(meghajlós) Na nem mercédeszre, meg luxusnyaralásra költöm(ujjával nemet mutató) ingatlan lesz belőle. Lesz amit eladok már idén túl vagyok néhány eladáson, meg lesz amit megtartok albizni. 5-6%-ért nem fogom a bankba tartani a pénzt 10-12%-os pénzromlásnál(ujjával nemet mutató)
ha veszek 1 ingatlant mondjuk 20 misiért azt fogom bezárom az ajtót a kulcsát meg elhajítom jó messzire már akkor is sokkal többet kerestem, mintha a bankban hagynám veszni. 1 év alatt minimum 20%-ot hoz ha felé se nézek akkor is(szemeit körbeforgató)
Hülye vagy hozzá mert mint mondtam tavasszal én is cseréltem anyám.házán az összest. Az összes akivel beszéltem elmondta a bevett méreteket abbol nincs felár, a többi meg feláras. De a te mindenhez értésed már sokszor elbukott csak a hülyeséget fujod folyamatosan.
Van felénk is ilyen, nem gondoltam volna hogy tizmillioi vannak mert ugy él mint egy ágról szakadt az uj suzukit leszámolva. Aztán amikor meghalt az örökösök rögtön tudtak költekezni, lakást autót vettek meg még maradt is.
igen hülye vagy hozzá nincsen bevett szokás meg szabvány bazdmeg már minden ablak más és más. Állítgatni kell a gépet??? te sík hülye(fejét fogó) 2 gomb a számítógépen. Amikor leadom a gyártási méretet és az aláírásommal jóváhagyom már nincs visszaút a gyártónál. elmondta azért mert az üveget már ehhez a mérethez rendelik. A leggyengébb pont az ablaküveg magát az ablakkeretet 5 cm-stől 50 méteresig is kérhetet hosszba magasba tök minde1nincs már ilyen,hogy szabvány. szerinted mi a faszom a szabvány????
lakótelepek nem épülnek már legfeljebb lakóparkok. Nincs 2 egyforma ablak, lakóházakról meg már ne is beszéljünk de a 60-70-80-as évek lakótelepinek is mind más a mérete. Az egyik 160 magas a másik 180 stb. a szélesség is más. Lakótelepenként teljesen mások a méretek. Tudod mi még a szabvány baszod? Az ajtók na az pl. szabvány. de semmi más. Abból van kb. 5 féle méret oszt slussz.
a kádárkockák idejében volt nyílászáróra szabvány mert azok cirka 1 méretek voltak. De a 800 ezer kockából jó ha maradt még fél milla már mind különböző méretű ablakkal felújítva. (puszit küldő)
Annyi péz lesz már a párnádban B+, hogy kényelmetlen lesz rajta a fekvés... mert élni meg úgy élsz, mint egy csóró... 😅
Mire mész akkor a 3x pénzzel? 😂 de igazad van, majd a kölök elnarkózza meg elkurvázza 😂 ő majd tud élni is 😂
Ez nem családi ház, hanem lakás.
A redőny véd a naptól, a bejárati ajtó a belső folyosón van.
Így sütheti a nap, ahogy akarja.
Az árajánlat volt fehérre és Anthrazit színre.
Én ezt választottam, mert nekem a fehér nem tetszik semmiben.
Ezért került ennyibe, persze a fehér olcsóbb lett vona.
A redőny se és a szúnyogháló se lesz fehér.
Ha normális vasalattal van ls nem.mondjuk erkélyajtoéval akkor mindegy milyen szin nem.mozdul.
nekem az ajtolapot ketten emeltük a helyére, amit most rakattam anyám.házába egyedül megemeltem pedig a normálisabb fajtábol való.
Én is ocson megusztam igaz még tavasszal.
Előbb vezettem le 8 kila a nyílászáró/ lakás tokkal vonóval szerelve. Ebbe a vellanyhálózat+ szerelvényezve, vízhálózat+ csaptelepek szerelvények, fürdőszoba bútor, konyha, tűzhely festés-mázolás,hideg-meleg burkolás és a többi nincs benne(szemeit körbeforgató) És igen még mindig jobb egy lelakott lakást felújítani a felújításra ráköltött pénzed most közel 3-szor annyit ér rögtön ahogy kész(taps)
Megint okoskodsz. Az egyedi méret mindenhol drágább. Az az egyedi méret ami nem a bevett szokások szabványok szerint gyárthato és egyrészt állitgatni kell a gépet másrészt sok a hulladék a vágáskor amit ki.kell fizetni.
Mert megveszed Bivalybasznád-alsón a csődbe jutott panelesek lelakott lyukát 3 milláért, oda persze elég a 1,4 felújításra. 😁 a megcélzott bérlői körnek még sok is 😂 de Jani meg én magunknak csináljuk
az más(meghajlós) Ha nem tetszik a fehér az teljesen más.(meghajlós) Azt nem tudom mondták e, hogyha fehér helyett színbe kéred a komplett nyílászáródra rászalad egy 60-70%-os felár(tapsolós) És azt nem tudom mondták e a bejárati ajtóddal, majd, hogy fox szopni az ilyen fasza nyarakon mint idén is volt, mert a mahagóni színed miatt vagy bármi amit választottál a zárak és a vasalatok kb. izzanak majd a műanyag ajtódba aztán sem kinyitni, sem becsukni nem fogod tudni(taps) Majd szépen szezononként állítgathatod őket, ha meg béna vagy hozzá, mert egyébként elég játékos a beállítása akkor szezonba fox könyörögni a szakinak aki épp nem fog ráérni, mert az ingyen melóból nincs kenyér(ujjával nemet mutató) Sok ablakos el sem vállalja színezett bejárati ajtó berakását. kerek perec megmondja Ő nem fog 5 évig szaladgálni állítgatni garanciába(gondolkodós)
Fehér, a szürke tényleg drágább, mert abból kevesebben gyártanak. Itt a belső falak is fehérek meg világos pasztellek lesznek, meg a redőny úgyis fehér alu.
Pl nálam az erkélyajtó 29cm-rel magasabb.
Nem gyártják le annyiért mint az ócska szarokat.
Ez van a nyílászárókkal is.
Ami eddig 3 szárnyú volt, azt gyártattam 2szárnyú B-Ny-ra.
Plusz a szín.
Lehet, hogy az enyém azért drágább, és lehet, hogy át is basztak, nem úgy mint őt.
ha veszek 1 ingatlant mondjuk 20 misiért azt fogom bezárom az ajtót a kulcsát meg elhajítom jó messzire már akkor is sokkal többet kerestem, mintha a bankban hagynám veszni. 1 év alatt minimum 20%-ot hoz ha felé se nézek akkor is(szemeit körbeforgató)
lakótelepek nem épülnek már legfeljebb lakóparkok. Nincs 2 egyforma ablak, lakóházakról meg már ne is beszéljünk de a 60-70-80-as évek lakótelepinek is mind más a mérete. Az egyik 160 magas a másik 180 stb. a szélesség is más. Lakótelepenként teljesen mások a méretek. Tudod mi még a szabvány baszod? Az ajtók na az pl. szabvány. de semmi más. Abból van kb. 5 féle méret oszt slussz.
a kádárkockák idejében volt nyílászáróra szabvány mert azok cirka 1 méretek voltak. De a 800 ezer kockából jó ha maradt még fél milla már mind különböző méretű ablakkal felújítva. (puszit küldő)
Így van.
Mire mész akkor a 3x pénzzel? 😂 de igazad van, majd a kölök elnarkózza meg elkurvázza 😂 ő majd tud élni is 😂
A redőny véd a naptól, a bejárati ajtó a belső folyosón van.
Így sütheti a nap, ahogy akarja.
Az árajánlat volt fehérre és Anthrazit színre.
Én ezt választottam, mert nekem a fehér nem tetszik semmiben.
Ezért került ennyibe, persze a fehér olcsóbb lett vona.
A redőny se és a szúnyogháló se lesz fehér.
nekem az ajtolapot ketten emeltük a helyére, amit most rakattam anyám.házába egyedül megemeltem pedig a normálisabb fajtábol való.
Én is ocson megusztam igaz még tavasszal.
Nem eladásra tervezem.
Megkeresem az árát, kifizetem és jónapot, mivel nem tudok mást csinálni.
Fehér vagy színesek a nyílászárók?