Ja, hogy tetézzem: legalább 3 -4 kilométert gyalogoltunk utána Zircen az arborétumban is. Bár ott borult volt az idő, nem sok kép készült. Igaz, ma felkelni sem volt kedvem az ágyból....
azzal a tüdővel(fetrengős)
max 3-400 méteret.
Te is olyan vagy már mint a sógorom(fetrengős) Fog egy 2 kg-os halat mire hazaér vele 8 kg-os lesz(fetrengős)
csak, hogy itt nem orvostudományról van szó.
4-szer voltam beteg tavaly március óta mind a 4-szer koronás voltam mivel nátha nincs..
tehát én már a deltáson is túl vagyok(kezeit széttáró9
nem tudom ezért a szarért miért ilyesztegetik a népet meg kötelezgetnek bárkit is bármire(kezeit széttáró)
Az az egészségügyi dolgozó (nővér, ápoló, mentős, orvos) aki nem hisz az orvostudományban, az inkább ne is menjen betegek közé, semmi keresnivalója ott....
max 3-400 méteret.
Te is olyan vagy már mint a sógorom(fetrengős) Fog egy 2 kg-os halat mire hazaér vele 8 kg-os lesz(fetrengős)
4-szer voltam beteg tavaly március óta mind a 4-szer koronás voltam mivel nátha nincs..
tehát én már a deltáson is túl vagyok(kezeit széttáró9
nem tudom ezért a szarért miért ilyesztegetik a népet meg kötelezgetnek bárkit is bármire(kezeit széttáró)
Az ipse bőgő motorral tolatgatva allt be a treler ele,ugy hogy ket helyre is allhatott volna. 😆
Van kerdes meg? 😆