Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mind a 4x teszteltek pozitív covidra? 😆
Ő akart otthagyni engem - de az én zsebemben volt a slusszkulcs. 😂
A Marson? És otthagytad? 😁
"nincs humorom és erre büszke vagyok" - hú, ezt most hirtelen nem is tudom, melyik rosszabb...
Na most képzeld el, szegény Ini mit érezhet ilyen helyen! 😂
Utálok olyan múzeumokat nézni ahol a munkára emlékeztetnek. 😱
Ja, hogy tetézzem: legalább 3 -4 kilométert gyalogoltunk utána Zircen az arborétumban is. Bár ott borult volt az idő, nem sok kép készült. Igaz, ma felkelni sem volt kedvem az ágyból....
3,5 km a kinti túraútvonal, és mi végig mentünk rajta. Plusz még voltunk bent a bányamúzeumban is:
azzal a tüdővel(fetrengős)
max 3-400 méteret.
Te is olyan vagy már mint a sógorom(fetrengős) Fog egy 2 kg-os halat mire hazaér vele 8 kg-os lesz(fetrengős)
igazából én megvagyok nélkülük kb. 40 év múlva lesz rájuk szükségem addig meg úgy is sok minden változik(fetrengős)
csak, hogy itt nem orvostudományról van szó.
4-szer voltam beteg tavaly március óta mind a 4-szer koronás voltam mivel nátha nincs..
tehát én már a deltáson is túl vagyok(kezeit széttáró9
nem tudom ezért a szarért miért ilyesztegetik a népet meg kötelezgetnek bárkit is bármire(kezeit széttáró)
Hát rajtatokon, hülyéken biztos nem segít. De a többség számára attól még hasznos lehet...
lhg171 randa jószág(fejét fogó)
Az a főépület mögött állt fenn a parkolóban. Mi meg gyalogoltunk vagy 3-4 kilométert. 😆
ez megint öngólos lesz kb. mint a kovid intézkedés 98%.-a(meghajlós)
szerintem mellőle fényképezett, és nem akarta, hogy látszódjon, hogy a küszöbig elásta magát 😂
Had menjenek.Ezért nem kell az oltás ürügyre használni.
nem akadtatok el a naranccsal?
akkor Ők ezek szerint ráérnek a projecttel a várható befejezés így 2028 (fetrengős)
Az az egészségügyi dolgozó (nővér, ápoló, mentős, orvos) aki nem hisz az orvostudományban, az inkább ne is menjen betegek közé, semmi keresnivalója ott....
nem gondolnám, hogy az ápolók nagyon remegnének a munkahelyükért szerintem inkább szabadulnának
és én még be sem kapcsolódtam(kezeit széttáró)
Ilyen azert ha nem latom nem hiszem el.
Az ipse bőgő motorral tolatgatva allt be a treler ele,ugy hogy ket helyre is allhatott volna. 😆
Vallalta a momentumos becsengetos-kerdezos dolgot.
Van kerdes meg? 😆
Engem nem érdekel hogy jobbos vagy balos a hülye 😂, de tényleg ez volt a legértelmesebb?