Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ez a lényeg
hanem az hogy ez a zöld faszság egy üzlet, nem a környezet védelem a fontos
ha ráérek nagyon a fészbukon greenpeacet mindig ekézem a faszságai miatt, de azoknak is elég szelektív a figyelmük
Igazi, nem tudtunk meg semmit cikk....
Vellanyautó, orrvérzésig: https://totalcar.hu/magazin/te...
Ja, így van...a környezetet védje mindig más!! Gondolja ezt 7 milliárd ember...
Az enyém sem szebb, majd lefotózom a patkányt :-)
15 evvel ez elott tobb hajam volt. 😆
vedd meg 15 évvel ezelőtt akkor a műanyag bevonatos huszonpár ezer volt
colos deszkából ugyanekkora felület meg 7-8 ezer között
aztán deszka lett a futón....
Ugyanitt keresek 21mm nyír retegelt lemezt,ha lehet 125x250 es impregnalt csuszadmentes.Olcsón.
65e ert nem nagy etvasz. 😆
Semmire,senyvedni fogtok a bolgár bálna alatt. 😆
én tuti rájuk szavazok szimpi ez a tóth laci majd meg látjuk mire lesz elég a szavazatunk(gondolkodós)
Dehogy fog. Egy lényeg, nyomjuk a mi hazánkat.
őt nem bántjuk(ujjával nemet mutató) a pártja fog nyerni tavasszal(kezeit széttáró) az erőshöz ciromkodunk(meghajlós)
Bogyot a plutóra. 😆
De hát itt írja, hogy szer hatása alatt volt a söfőr(kezeit széttáró) "A szer sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba kellett vinni"
Mert ezek a tűzoltók nem tudnak lejönni a szerről(fejét csóváló)
gondolom kórházba gyomor mosás miatt vitték(gondolkodós)
Azt hittem bogyót, bár az is egy megoldás 😃
fő kell lőni a hódra ott elfér(kezeit széttáró)
Zimbabwe kulsore,vagy sierra leone alsora. 😂
Amugy meg eccerü, költözz el 😀
Az a pár tizperc pont nem osztana szorozna.
Mer' mennek mint a zállatok: https://index.hu/belfold/2021/...
Nekem se lenne semmi bajom az atomerőművel, ha mondjuk Szabolcs-Szatmár északkeleti csücskében volna. Arról mifelénk szinte soha nem fúj a szél, lenne idő meglépni, ha baj van...
pedig a jól megépített atom reaktor szennyez a legkevésbé
az hogy van baleset nem a reaktor hiányossága, vagy mulasztás vagy spórolás az oka
egyedül az elhasznált fűtőelem tárolása nehézkes de ahonnét kijött az uránérc oda vissza lehetne vinni a hulladékot is
aztán mindenki megnyugodna
Nagyapám szomszédjának még megvan. A kocsi öregebb nálam és szalon állapotú, kb 20ezer km van benne, és azt mind úgy jött össze, hogy hétvégén kiállt a garázsból és lemosta 😂
Tele a tököm a klíma védőkkel, most is mutattak egy tüntetést londonban gondolom szigorítások miatt, mi a faszért nem mennek pekingbe, delhibe vagy bárhová ahol tényleg nagy a szennyezés, ja ott lehet, hogy még a gyűlés előtt sitten vagy a tengerben találnák magukat..........az az álmom, hogy egy szép este a családdal bébifóka sültet együnk pandaszőrmén fekve a kandalló előtt amiben gumit tüzelünk és bálnaolaj lámpással világítva olvassuk csernobil és fukusima történetét rámutatva, hogy inkább szénerőművek kellenének és akár minden faluba egy kis atomerőmű a helyi patakkal hűtve ami még amiatt is jó lenne, hogy a kifolyó víz olyan forró lenne, hogy termálstrandot is lehetne működtetni vele igényes túristáknak akik szeretik ha zölden világít a víz. 👽️ 👻
Lehet, hogy sós vízzel mosta. Amit utáltam, hogy mindegyikben benzinszag volt az ülés háttámla mögé szerelt tank rossz tömítései miatt, a fék (bár ez szinte az összes akkori szaron szar volt), a motor sem volt valami nagy durranás bár sokáig bÍrta ha elkezdett kopogni (én így vettem az egyiket és így is adtam el kb. 1 év múlva állítólag hajtókar volt ami lehet mert 100 fölött egyre hangosodott. 😁