Itt a környéken minden építkezésnél fenyődeszkákból csinálják az állványt. Két gerendacsavar kétirányból, átló hogy ne nyeklődjön azt nem kell bérelni, mert az rohadt drága.
én eleve az mvm-nél vagyok engem ez a kb- 100 ezres tétel így nem érint(kezeit széttáró) Akit érint bukik 4 hónapot na bumm.
A jó hír nektek csóriknak, hogy nem kell tovább írigykednetek legalább is a napelem miatt nem. (kezeit széttáró) Tegnap láttam a hírekben, hogy az állam 200 mrd ft ot fordít a napelem rendszerre 100% os visszatérítéssel ez kb, 35 ezer háztartásra lesz elég. Bár amilyen hülyék vagytok még erre sem pályáztok mert még akkor is a kákán keresitek a csomót.(fetrengős)
amennyit elkérnek mostanában munkadíjat annyiból csinálsz állványt is
kb 2 szál cső kell egyhez
benti melókhoz meg egy pár kis bak, már ha nem 4 méter a beltér
Lehet, hogy az lesz a vége, de egyedül vagyok rá, úgy meg nagy meló. Ezért akartam megcsináltatni, de ha így halad, én fogok vele szopni. Ráadásul nagy rész fej fölött van, állvány is kéne, az meg nekem nincs. Persze tudom, lehet bérelni 😁
Nem volt neki 😁 törzs nélkül kiásni a tuskót 3x akkora szopás 😂 de most már legalább ezt is tudja 😂
Mondjuk azzal a kis facsemetével nem sok gondja lehetett.
Gép: olvasd már el az apró betűt is... ez a gépecske min. 140 rugó lenne, és ott álldogálna, mert nekünk nem kéne 6 napra...
Mi kisebb levegőssel is boldogulnánk, meg aztán ehhez is kéne min. 2 ember fulltájmba, az meg most épp nincs - leginkább ez a gond.
az a vicc hogy az akác már drágább mint a tölgy
pedig a tölgy kalóriatartalma sokkal nagyobb
igaz annak kell 2 év mire kiszárad teljesen
mi egyszer vettünk 24 tonna tölgyet, kb 1/3 része évek óta kiszáradt megtekeredett-csomós nem fűrészárunak való törzs volt, hetekig vertük szét de legalább 2x többet lehetett vele fűteni mint az akáccal
A jó hír nektek csóriknak, hogy nem kell tovább írigykednetek legalább is a napelem miatt nem. (kezeit széttáró) Tegnap láttam a hírekben, hogy az állam 200 mrd ft ot fordít a napelem rendszerre 100% os visszatérítéssel ez kb, 35 ezer háztartásra lesz elég. Bár amilyen hülyék vagytok még erre sem pályáztok mert még akkor is a kákán keresitek a csomót.(fetrengős)
kb 2 szál cső kell egyhez
benti melókhoz meg egy pár kis bak, már ha nem 4 méter a beltér
Szóval nyugodtan bevállalhatod. 😆
Mondjuk azzal a kis facsemetével nem sok gondja lehetett.
Mi kisebb levegőssel is boldogulnánk, meg aztán ehhez is kéne min. 2 ember fulltájmba, az meg most épp nincs - leginkább ez a gond.
De erdőm van,8%
pedig a tölgy kalóriatartalma sokkal nagyobb
igaz annak kell 2 év mire kiszárad teljesen
mi egyszer vettünk 24 tonna tölgyet, kb 1/3 része évek óta kiszáradt megtekeredett-csomós nem fűrészárunak való törzs volt, hetekig vertük szét de legalább 2x többet lehetett vele fűteni mint az akáccal