Az is van, de horog az asszony autóján van, azt meg nem hozhatom el napokra. Az enyémmel nem tud járni... ne kérdezd, mé nem, nő... jobb is, mert az első teszkós körön összebaxná 😕 nem erőssége a nagy autóval manőverezés 😄
20 éve próbálnak nekem napelemet eladni, még sose tudtak meggyőzni 😁
Pályázgatva persze lehet, megérheti, de hogy én pályázgassak, nézzem a kiírást, hogy negyed óra alatt nyomjam a gombot, mert elfogy - na az nem én vagyok. Pedig tudom, megéri... de sajna azt gondolom, az egy ember típus 😕 Akciós virsliért se állok sorba, ha ki tudom fizetni rendes áron.
létraállvány a becsületes neve
általában 6 méteres és ilyen 20x10 centi körüli anyagból van de inkább vastagabb
szűk 2 méterenként van a foka amire a pallókat teszik
Nekem meg volt ismerősöm aki a sámliról esett le és úgy halt meg.
Amúgy meg miért lenne tákolmány? Rendes ácsmunka. A tetőd is ilyen, sőt amcsiknál jellemzően az egész ház.
😆 Nekem annyira nem kell kihúzni. teljesen összetolva is elérem már az eresz alját.
De ha nagyon kilengene, akkor be kell rakni átlóba is egy cseréplécet.
mivel olcsóbb a munka mindenhol spórolnak
ugyanez van kínában is
nem csak a munkabér a kevesebb hanem minden egyéb feltétel is rosszabb
munkavédelem nulla, környezetvédelem nulla
O, de lehet, de egy haver halt már meg ilyen magyaros, spórolós mentalitás miatt. Ráadásul Ausztriában. Egy liftaknába dolgozott, aztán ráborult egy ilyen tákolmány... https://grazer.at/de/UHgnw80z/...
nálunk ez úgy nézett ki hogy
2 ilyen állvány kihúzva maximumra ezen 2 palló
erre a kisbak rátéve(60-70 cm fix fa akármi)
ismét 2 palló
ezen volt 2 malteros láda ezen is 2 palló és így vakolta após a magasabban lévő dolgokat
kb 40-50 centi kilengés volt mindenfelé oda se mertem nézni mert már akkor féltem
ilyen a szerencse
kulák nagypapa vitte az egész családot felfelé
szetencséje van hogy ilyen semmilyen igényű így nem tapsolta el a vagyont fiatal korában
mert azért pár év kóla+ribik aztán most a teszkóban lenne árufeltöltő
Látszik mennxire nem értesz ehhez se.
Nagyon nem mindegy melyik az a négy honap, ráadásul nekem az hét honap de ha a jobban termelt honapokat számolom akkor is öt.Továbbá az sem nagyon nem mindegy mekkora termelörendszered van illetve mennyit fogyasztasz.
2012 től évekig vártam a támogatásra
de nem volt
támogatás nélkül legalább 20 év lett volna a megtérülés
most meg bukó ha gyerekhez kötik, a légkondis támogatás se jött össze
most már nem is nagyon erőltetem a napelemes dolgot, ahol van napelem ott van pénz is ahol van pénz oda gyorsabban benéznek a cigók
veszek tartalékba néhány konvektort aztán avval kihúzom az idők végezetéig, most gombokért adja mindenki
Pályázgatva persze lehet, megérheti, de hogy én pályázgassak, nézzem a kiírást, hogy negyed óra alatt nyomjam a gombot, mert elfogy - na az nem én vagyok. Pedig tudom, megéri... de sajna azt gondolom, az egy ember típus 😕 Akciós virsliért se állok sorba, ha ki tudom fizetni rendes áron.
általában 6 méteres és ilyen 20x10 centi körüli anyagból van de inkább vastagabb
szűk 2 méterenként van a foka amire a pallókat teszik
http://youtu.be/jC_boSzk8Lg
Amúgy meg miért lenne tákolmány? Rendes ácsmunka. A tetőd is ilyen, sőt amcsiknál jellemzően az egész ház.
De ha nagyon kilengene, akkor be kell rakni átlóba is egy cseréplécet.
ugyanez van kínában is
nem csak a munkabér a kevesebb hanem minden egyéb feltétel is rosszabb
munkavédelem nulla, környezetvédelem nulla
https://grazer.at/de/UHgnw80z/...
2 ilyen állvány kihúzva maximumra ezen 2 palló
erre a kisbak rátéve(60-70 cm fix fa akármi)
ismét 2 palló
ezen volt 2 malteros láda ezen is 2 palló és így vakolta após a magasabban lévő dolgokat
kb 40-50 centi kilengés volt mindenfelé oda se mertem nézni mert már akkor féltem
Meg aztán családi házaknál ha leesik, legfeljebb visszamászik a részeg kőműves 😆
kulák nagypapa vitte az egész családot felfelé
szetencséje van hogy ilyen semmilyen igényű így nem tapsolta el a vagyont fiatal korában
mert azért pár év kóla+ribik aztán most a teszkóban lenne árufeltöltő
Nagyon nem mindegy melyik az a négy honap, ráadásul nekem az hét honap de ha a jobban termelt honapokat számolom akkor is öt.Továbbá az sem nagyon nem mindegy mekkora termelörendszered van illetve mennyit fogyasztasz.
ez univerzális és örök élet
de nem volt
támogatás nélkül legalább 20 év lett volna a megtérülés
most meg bukó ha gyerekhez kötik, a légkondis támogatás se jött össze
most már nem is nagyon erőltetem a napelemes dolgot, ahol van napelem ott van pénz is ahol van pénz oda gyorsabban benéznek a cigók
veszek tartalékba néhány konvektort aztán avval kihúzom az idők végezetéig, most gombokért adja mindenki