Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1,4-ből 2 lakást újítok ugyan ennyi ablakkal, mint jani (gondolkodós) Ócska obis beltérikkel együtt ha úgy akarom(fetrengős)
A bejárati ajtó 100e-el több, mint a szabvány.
Nincs pl felülvilágító, kívül-belül Antrhrazit színű, nem tetszik a sima fehér semmiből.
Ablakból se.
Ja, és hogy bosszantsalak: a 3 nagy ablak biztonsági üveggel (2+1 réteg) a 4-ik csincsillával (fürdőre)
Felárat legfeljebb a színre szoktak kérni(kezeit széttáró) ha a fehér nem jó és más színnel akarsz urizálni na az qrvára drága(fülét bedugó) Olyat nem hallottam, hogy egyedi méret miatt feláras valami(gondolkodós) Minden ház egyedi méret, mert már a kádárkockákból is kibaxták a régi duplán nyíló faablakokat és tutkó nem ugyan az a méret került vissza(gondolkodós)
Sátor, gázfőző, ellemlámpa....annyira élhetetlen vagy 😂
Egy napom szabad egy héten, három hetente van úgy, hogy szombat -vasárnapom szabad.
Azt az egy napot nem tölteném ilyenekkel, még ha értenék is hozzá.
Beépítik, kifizetem, nem tudok vele mit csinálni.
Akkor meg van a megoldás. Kanadában kell venni fát ha az amcsiknak nem kell 😆
sehol nem szabványok már az ablakok. A gyártónak mindegy mit gyárt. Nekem minden lakón más a méret, szerintem nincs már ilyen, hogy szabvány ablak, a kádárkockák és a panelek idejében lehetett ilyen(kezeit széttáró)
nekem se szabvány, méretre készült mind. Betenni egyszerű, a bejavítás (vakolás, glettelés) munkásabb.
Csórikám a mai napi nem kapta meg Viktortól a beígért hat milliárdot. De makacs ember, meg fogja csinálni - ha bele döglötök is! 😆
körülbelül 30 féle műgyanta típus van forgalomba. Mindntek más a tulajdonsága. Asszem én valahol budakeszin vettem a gyártótól a csónakot gyantázgatni. Elég nagy cég valami zrt már a nevére nem emléxem. A váróban voltak kiállítva henger formában megszilárdítva a műgyanták típus és számozás szerint, hogy mi mire való(kezeit széttáró)
Kaptam olcsóbb ajánlatot, a minőség, profil miatt döntöttünk emellett.
És majdnem mindegyik feláras az egyedi méretek miatt.
Ez van sajnos.
Anno a bricostore kivonulasakor betarztunk ezerforintos csempelapot, 6 eve azzal lett lerakva, az jo lett, de van meg egy kocsinyi amivel kezdeni kene valamit, csak ott mar a garazskapu szintjen vagyok, hatul meg felette, alscsony is, igy nem kene meg elvenni belole, es meg ott a muhely mogotte, hasonlo kondiciokkal.
Kurvára le vagy maradva, mindenütt ennyi a villany ejrópában... van, ahol kevesebb.
... és ha felmegy a havi 10 rugó 30-ra? pont leszarom... 😁
Az a baj, hogy nekem egyik se szabvány.
A bontás, elszállítás, beépítés 185e.
De én nem értek ezekhez, kénytelen vagyok beépittetni.
Én 3 mm önterülő nagy teherbírású aljzat kiegyenlítővel hengereztem le. Még a véső se viszi, üvegkemény felület, nem árt neki semmi... és persze nem porzik, de nem is olcsó, 14 rugó egy 25 kg zsák
én nem tudom te ezt kivel csináltatod, előkaptam a fiókból gyorsba nekem 1 lakáshoz mennyibe van a nyílászáró, nos 2 nagy ablak 1 kis ablak brutt 257 ezer, ajtó 110 erkélyajtó az oldalsó nagy ablakkal 147, redőnyök, szúnyoghálók, külső-belső párkányok, segédanyagok(purhab, csavarok, takarók stb.) 160, munkadíj Régi ablak kivétele elvitele, új nyílászárók berakása 130.(kezeit széttáró)
ez 8 kila(kezeit széttáró) és nem 1,4(gondolkodós) és ROTÓ-ról beszélgetünk még a zár is rotó nem szar salamander meg hasonló hitvány társai(ujjával nemet mutató) szerintem téged átbaxtak. (szemeit körbeforgató)
Bár ugyan nem írtad, hogy mekkorák az ablakok ha 6 méter hosszú darabja akkor lehet annyi az összeg(gondolkodós)
5 nagy ablak redőnnyel és szúnyoghálóval, + egy bejárati ajtó, csak leszállítva, most állt meg 900 alatt. Én jó helyről vettem...
Épp ma meg holnap rakom be őket, az egyszerű meló...
Menj motorral. 😆
okos ember most nem vásárol, inkább elmegy pecázni
Az még nem jáccik, se víz, se villany... mind2 folyamatban. Ja, meg se ajtó, se ablak 😄 Aludni van hol, de ma is kiba dugó volt, fél óra budáról pest...
Spec, itt a gyarto butor minosegu cuccot vesz, arlistat latok 6.hotol 8. Hoig 10-10-15%.Az kurvara, szokatlanul nagyon sok, eddig tavasz, neha ősz max 5%.
Es eltorolte a mennyisegi diferencialt engedmenyt, ha 900-1millio netto felett rendeltem regen siman kaptam 10%felett,es azert mindig osszejott havonta, masfelhavonta, igy lehetett jo arakat kialakitani. Ennek is vege.
Asszem az usakok vedovamot vetettek ki a kanadai faárura, ez az alap.
Erre itt vasarolnak sokat.

https://novekedes.hu/elemzesek...
Tegnap voltam 2 helyen is érdeklődni itt helyben, van minden ami kéne de a fürészáru 240.000ft/köbméter. Pár ár: 10cmx5cmx4m 5.000ft, 15cmx7,5cmx4m 14.000ft, 5cmx5cmx4m 3.800ft, bramac léc 4m.-es 1.800ft, a 15ős osb 20.000ft.
A lap igen, de ragaszto meg a tobbi, es kene hozza burkolo, annyira nem vagyok benne de 3500 a mugyanta. 🤔
Es az nemigen torik ha leejtem a kalapacsot.