Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, a németek csak dízelfüstöt tudnak gyártani. 😂
Mert megint a németekre bízták 😆
Teslával nem lenne semmi probléma 😛 ott csak bedugod és megy és eleve a navi csak működő töltőkhöz visz.

Amúgy meg a Shell-en kívül is kismillió roaming kártyás szolgáltató van, ha épp ez a vágyuk, bár az igaz hogy a zúnió ezt szabályozhatná inkább nem az uborka görbületét és az óvodai rejszolást.

https://villanyautosok.hu/2021...
Vadász, vadász..... 😂
Nesztek E mobilitás. 😆

http://youtu.be/FojSj61xRp0
demokráciából nem is lehet kormányozni szerinted orbánéknak miért kell a 2/3-ad(fetrengős)
Ott viszont a demokrácia fogalma ismeretlen.
mondjuk az oroszok ukránok megoldották az elején
nyilván utópia
tehát megmenthetnénk a világot ha végre senki nem csinálna semmit(meghajlós)
Demokráciában hírzárlat?! 😆
de van. Teljes hírzárlat(meghajlós) akkor tennének jót a világgal ha kovidról semmi információ nem jönne ki többet és semmiféle korlátozó (ami eddig is halál felesleges volt) nem foganatosítanának. Agusztus végén véget érne(meghajlós)
Tájékozódj mielőtt faszságot írsz!
de ebből nem az következik, hogy a kovid nem is létezik mert kovid van(puszit küldő) Csak lófasz az egész(kezeit széttáró)
Szerinted ezeknek az embereknek nem jut belőle? A leg legálisabb formája az állami vagyon megszerzésére, úgy hogy az emberek még meg is tapsolják.
én írtam(meghajlós)
Nemmondod.............és vállalnak felelősséget az ott történtekért? 😂
De, a kötelezőre. Amúgy nem.
Sajnos semmit nem értesz...ezt tudjuk.
Én csak azt nem értem, ilyen kevés ésszel hogy nem felejtesz el levegöt venni?!
Bár még reménykedem!
Ne oltasd magad. Leszarom. Azt is hogy kibaszod a TV-t az ablakon, bár a legjobb lenne ha a netet is elkerülnéd nagy ívben. Pattogtathatnál köveket egy barlangban. Akkor nem zavarnak az árak, meg a tudomány sokszor zavaró tényei...
esetleg a masiniszták(kuncogós)
nekem nem is kell 4,5 év múlva jön az új addig garis(puszit küldő)
Tényleg? Milyen érdek feszül egymás ellen? Teljesen függetlenül attól hogy a világ melyik pontja, ugyan az a szar történt kisebb különbségekkel.
Az összefogás az összeesküvés elméletekben van.
A valóságban meg mindenhol, mindenki reagál a történésekre. közel egyformán, mert nincs más megoldás...
nem értelek mi a baj a megbetegedések számával? Egy inflú járványban a 9 millából 2 millán átszalad 4 hét alatt minden alkalommal itt hazánkban(kezeit szétáró ) ÉS??? Essünk is minél többen túl rajta, hogy minél kevesebb ideig tudják ettől mesterséges rettegésbe tartani a beszariakat.
Nem tudom, hogy te írtad e, az összes Covidiótát egy kalap alá veszem. Valaki írta, hogy a 30.000-böl csak 29700 halt meg Covidban, kvázi nem is létezik...
Nem. Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy ha a pénz, az a nyamvadt 20 Dollár a tét, amit nem is a döntéshozók, orvosok, virológusok, járványkutatók, politikusok kapnak, hanem a gyógyszergyárak, akkor szarul csinálják, mert a döntések hozói ennek sokszorosát vehetik el mindannyiunktól, oltottak vagy nem, adók formájában. De ez marhára nem arról a 20 dolláros oltásról szól, logika sincs benne...