Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oltottak terjesztik. Maragyotthon. 😛
Egy pirospont o1g-nek. 😆
Nem, azt mondta szeptemberben lesz a 4.Eddig bekabel joslassal itt kitolodott oktober kozepe, vagy a vadaszati utan, ami 26.-a,de ez lehet november 21 is amilyen sok hulyeseget olvastok.
Az az ertelmesebbek reakcioin latszik, f2, mlas,es jo par nyugati tapasztalat, hogy ha lesz is a 3.tol kulonbozik abban hogy tulnyomoreszt oltatlanok kozt, (ne kezd a faszsagot az oltottak terjesztik, halnak elobb) es mig a fertozottek novekednek, korhazba es lelegeztetore kevesbben jutnak mint regebben.
Ebbol azt a kovetkeztetes vonom le, valaki megfertozodik, kap egy tesztet, ha pozitiv, paros labbal hazarugdosni es vegyen egy doboz aszpirint, fekudje ki. Az o dontese hogy nem elt a vakcinaval, ha veletlen sajat tudovaladekaba fullad bele az is az.
Ha en nem dumaltam ra egyikre se.
Igy ne legyenek zarasok, az o erdekukben,dontesuk alapjan.
Igen.de elbasztam mert szeptemberben határoztam meg. Kormányunk ezen vélhetöen önös érdekekböl tolni fog ez a hatalmi megmozdulás egy tibicsokimba kerül most. 😡
Nem úgy volt hogy te adsz neki csokit ha lesz negyedik hullám?
Nem erdekel hogyan. ..........csak az hogy tibicsokit nekem. 😆
Nem emlekszem hogy igertem volna fagyit. 🤔
ezen besírtam: http://youtu.be/8oahxxMWxw8
asztalos szakmai tanácsadás
nézzétek meg mennyi ujja van 😂
nem kétlem hogy egy vagy több dologban hibázott, de azért nem szokatlan hogy olyanokat is basztatnak ilyenekkel akik nem feltétlen bűnösek csak egyes körök érdekeit sértik
Én még csak a munkásságát sem ismerem,a nevét hallom olvasom,de azt is csak leginkább itt a fórumon.
Fobiás vsgy. Szerintem senki nem az ö megnyilvánulásai miatt nem oltat.
Egyrészt azonnal elengedték (tehát csak megpróbáltak ráijeszteni).
Másrészt meg a járvány "sűrűjében" hónapokig semmit nem tettek ellene. Pedig lehetett és kellett volna is - nagyon sok kárt csinált a fejekben. Nézz csak szét kár ebben a topikban....) 😂
Nem volt az véletlen, hogy bilincsbe verve vitték el azonnal.
Kemény törvények vannak.
gödény ellenesek azért ilyen videókat is nézzenek meg
http://youtu.be/_NQUfYp5Dkw
csomó építő jellegű kisvideója volt anno, ami párt és vírus semleges
Ha ezt olvastam volna nem teszem be én is. 😀
a gyógyszergyáraknak nagyobb üzlet ránk szabadítani egy vírust majd eladni az ellenszert.Mondtam,mint a gumijavító aki szétszórja az úton a szeget.
Forbes listára tavaly 12 új név került fel,ráadásul mind elég előkelő helyre,mind a 12 ember a gyógyszeriparban érdekelt.Meg sem lepődtem.
gödényt pl sosem láttam egyéb termékeket népszerűsíteni
nehezen tudom megitélni a vírus témában, egy csomó "tényt" azért összeszedett, azért van idézőjelben mert nem néztem utána
bár ő sem a vírust tagadta mint amit a média állította, hanem az intézkedések mértékét és szükségességét
amúgy a vírus előtt egész jó videókat készített többféle témákkal, és itt sem volt termék népszerűsítés sosem, legalábbis amiket láttam
az hogy párt szinten mit csinált vagy mit nem az nem tartozik ehhez
A végeredmény ugyanaz,mindenki eladja a szemetét,és mindenki megkapja érte a jussát attól függően ki miben érdekelt.
Üzleti fogás a tudományellenesség is, meg a vírustagadás...sokan pont ebböl gazdagodnak meg busásan...
A Gödénynek is gyógyszertárai vannak, meg videói, aminek nézettséget akart, mert pártja, aminek szavazók kellenek, stb. Annyi köze van a tudományokhoz, hogy elvégezte az egyetemet és gyógyszerész. Hogy hol tart jelenleg a az ágazat, arról fogalma sem lehet, egyik nagy gyógyszergyár alkalmazásában sincs es tudtommal a járványok és vírusok szakembere nem is volt soha...
Nem,szeptember.Bár kawa70-el már megvitattuk ezt,ő szeptembert mondott ha jól emlékszem,én inkább október elejét.
Soha nem írtam hogy politikai megfélemlítés.Inkább tartom üzleti fogásnak(nem politikai megközelítésből)
ebben van némi igazad, mert pl dr lenkei is nagy agitátor volt a gyógyszeripar ellen, láttam is pár videóját, egészen addig szavahihetőnek tűnt amíg nem kezdte el a szarjait tolni
mindemellett a gyógyszeripar egy üzlet, neki az az érdeke hogy fogyjon a gyógyszer
egy egyszerű c vitamin tablettán is többszázszoros árrés van hatóanyag terén
Azoknak elment az a maradék kis eszük is, vagy éppen jobb üzletnek látják azt a megszámlálhatatlan hülyét megvezetni, akik nem hisznek a tudományban és eladni nekik valami csodaszert, vitamint, terápiát, könyvet, stb....
Te jössz nekem egy fagyival, amiért értetlenkedtél.
Ott a főtéren a parkban jó lesz.
Ami cukrászda is.
Válassz időpontot!