Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és viktor szerint nálunk kurva jó az oltottság meg minden tehát akkor hiteltelenné válna ha itt is szar lenne a helyzet :))
Na de itt a lényeg! A világon van több száz egyetem, több tízezer kutató, orvos, aki a témával foglalkozik. Különböző országokban, különböző társadalmakban...és 99%-uk ugyan azt mondja...nagyon gazdagok ezek a gyíkemberek...
Eddig nem volt még a világon semmi amit egységesen tudtak volna elfogadni a döntéshozók világszerte, sem szabványokat, semmit...de pont ebben, pont ezt véletlenül mindenki így látja, még akkor is ha nem igaz???
Látod, ez jó kérdés.......Az nyilvánvaló, hogy most itt nem nagyon illik zárni politikailag nem jlenne jó......csomó állami rendezvény lesz nemsoká:)
kiskunhalason is aki meghalt a covid beteg lett, max az nem akit elgázolt a kamion és kilógó belekkel vitték be.
ezt ottani dolgozó mondta....de a tévében ez sem szerepelt
Na de hogy lehet, hogy 10x annyi a napi megbetegedések száma most is?
Melyik lehet igaz, hogy magyarországon eltagadják, vagy hogy az osztrákok 10-el beszorozzák ami van?
😃
De, hülye vagy. Ebben vitának helye nincs! 😆
eszemben sincs nem vagyok hülye(meghajlós)
Ezt is az Zinterneten olvastad?
hagyjuk már ezt ki mit mond meg statisztika. Ez arra van kitalálva,hogy az ilyen hiszékeny embereket mint te vagy bogyó átbasszanak. Majd ha naponta saját magad számolod meg egyenként annak hihetsz, de hidd el baromira más számok fognak kijönni mint amit most hitetnek el veled(puszit küldő)
Eü-ben dolgozó (covid osztályon is) ismerősök is mondták nekem, meg mást is. De persze ez sem igaz, mert nem mondta be a tv.........
És ebből mennyi mondja az önálló véleményét és mennyi a fizetett véleményt? Te tudod? Én nem.
ne is kell érteni hozzá
rádugod a kábelt, a telefon megkérdi mi a faszt akarsz
fálj átvitel és máris megjelenik a pc-n a telefon és s kártya tárhelye
na jó de milyet, Gyurcsány alatt lehet vehetett volna akár fekete volgát is(gondolkodós)
Erre is van válasz, de hát az nem elfogadott.Amig a maragyotthon ha beteg vagy és csak a mentő visz el onnan nehezebb kijönni. Egy kezeletelen tüdőgyulladás is végzetes itt hasonló történik, hagyják a végletekig lerongyolódni a beteget és csak akkor foglalkoznak vele ha már muszáj. Ez sajnos több más betegségre is igaz, nem áll olyan szinten a magyar eü sajnos hogy versenyképes legyen akár egy osztrákkal is. És nem is látni hogy fejlődés lenne ezirányba, akár fizetős keretek közt is.
ott is kell igazítani a statisztikán itt a a lényeg,hogy mindig meglegyen az adott célszám, vagy elhalálozásból vagy felépülésből a valóság meg soha nem érdekelt senkit mint ahogyan téged sem(fetrengős)
Ha a nagy a meló akkor elsősorban megyén belül van megoldva, illetve a működési területhez legközelebb eső. Ehhez tőlünk max a daru ment volna, de az sem ment. Persze vannak bonyolultabb esetek, hogy mondjuk fehérvár meg a megye nagyrésze van valami másik káresetnél, akkor megkeresik a legközelebb lévő riasztható egységet és az megy, így előfordulhat hogy mondjunk mi megyünk. Szóval tény hogy nem lehetetlen.
ez a kovid se más.(fetrengős)
és ezt te elhiszed, mert olvastad a zinterneten....
itt a megfelelő kábellal és a windoz intézővel van baj, hogy qrvára nem étek hozzá(fetrengős)
Most komolyan azon görcsölsz, hogy mikor kezdenek már hullani az oltottak, csak mert mivel nem történik meg, napról napra egyre kellemetlenebb hogy mennyi marhasággal szórtad tele a környezeted a témában?
nálunk a kovidhoz sorolják mert ez van kiadva. Aki halott az kovidhalott és slussz. Nálatok lehet ez másként van itt így működöt a rendszer.
Ne oltasd magad. nem kötelezö
olyan mint koronavírus nagyjából egy nagyon geci vírus okoz kb. annyi tünetet mint egy gyengébb lefolyású nátha. Sokaknak annyit sem. Én személy szerint aki attól megbetegszik ha egy másik kerületben valaki eltüsszentette magát valószínűleg 4-5 fajtáján is túl vagyok már(kezeit széttáró) és még is remekül érzem magam(meghajlós) miért oltassam magam én egy bizonytalan eredetű, hatásmehanizmusú oltóanyaggal amiről még semmi tapasztalat nincs. majd a 2022 elhullásnál talán lesz amikor dőltök kifelé sorban. Ezt még nem tudjuk de eljöhet ez az idő is. (óranézegetős) az emberek 99,9 % nem vagy alig észre vehető tünetet okoz ez a vírus majdnem mindegy melyik változata. Akkor most rettegjek, hogy bele esek a 0,01%-ba????
Valamitől mégis 3x annyian muredeltek meg mint Ausztriában, holott kevesebb volt a beteg hivatalosan. Most is Ausztriában 10x-es a napi megbetegedések száma. kb 1000 körül van jelenleg.