Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor mik? És hová tŰnt az asszony milliónyi fényképe(gondolkodós) bár szerintem akkor megint az van, hogy a saját memóriájába mentette nem a kártyára. Na min1 ha ezek nem képek akkor csak ez lehet a baj kösz(puszit küldő)
Te most ennyire bátor vagy (csak másnak lehet baja a COVID-tól, "nekem" nem), vagy ennyire gyáva a védőoltás gondolatától is (tuti bajom lesz tőle...)? Nem mindegy!
Be mehet, csak nem gyujthat rá. Nagy a különbség.....
Köszönöm, hogy így ismeretlenül is leostobáztál. Rendkívül jó arc lehetsz. Nem írtam olyat, h ellene vagyok az oltásnak, csak azt hogy kivárom, amíg mindenki megkapja, majd a végén kapom én.
Azokból is van bőven, de hogy mi konteo az teljesen szubjeltiv........tehát ez nem a legjobb kiindulási alap. Aki meg ért hozzá az is inkább az elvárt nyilatkozatokat teszi. A normális tájékoztatás aranyat érne. Ha valamit nem tudnak azt is meg kell mondani, ha tévednek azt is ha meg külső hatásra kell állástfoglalni ne tegye.
Mondjuk pont ez is a szabály. A cigarettán brutális az adó és dohányozva már szinte sehova nem mehetnek be...
Honnan tudod? próbáltad már?
Dehogy. Nekik tapasztalat kell, milyen 2-3 hétig intubálva élni, majd utána fél évig lábadozni...
bogyókám még +30 ezer halottnál sem gondolnám ezt másként(kezeit széttáró) Zotya főnöke azért bevallotta ez a 30 ezer halott tartalmazta a villamos által halálra gázoltakat is. Szóval mindenkit. Az a 30 ezer halott jó ha 300 volt aki valóban kovidtól halt meg. Azt el tudom képzelni, hogy 5-10 ezer ember meg az ellátás hiányába halt meg amit a műbalhé miatt nem kapott me8gondolkodós. Végül is azok is kovid elhunytak csak ők nem közvetlen a betegségtől haltak meg, hanem közvetve attól, hogy hagyták meghalni az alapbetegségükkel a kovidra hivatkozva, hogy ezért nem kapnak ellátást(kezeit széttáró)
Nem, pont így nem élnek...
Ezek a törölt képek nyomai, nem?
Na jó, de ingyé ne várd az eu-s bért....a te képzettségeddel röhögve megkeresnéd, de alapból ne kelljen már mindenkinek osztogatni otthonülésért....
Nem tudom mik az aktuális konteók a járvány eredetét illetöen. Én csak a szakértök által elfogadott tudományos lehetöségeket szoktam elolvasni.
A mérték nem midegy. Ha annyira veszélyes lenne mint állitják az elvárásoknak megfelelően, már mind meghaltunk volna. Ezekkel a szabályozásokkal és maszkhasználattal semmilyen massziv virust nem fogsz meg.
ezek szerintem csak megnyitási információk, hogy ne kelljen keresni a tárhelyen az adott fájlt
mint amikor a polc szélén fel van írva egy listában mi található rajta
Megegyeztünk, egy feltétellel: a nyugat-európai mértékű jövedéki adóhoz nyugat-európai mértékű bért kérek. Abból röhögve kifizetném. 😍 Még maradna is....
Minden esetben vannak faktorok az önálló döntés esetében amit mérlegelned kell (lehet)
A törvények is csak olyanok, hogy betartod öket vagy nem, vagy a sebességhatárok.
Jut eszembe nem is jársz kocsmába, a rossz pet argust tolod:))
mindig beesik valami szarakodás. én ezekkel az elektromos izékkel úgy vagyok ha nagy nehezen betanulok valamit azt sélmára vissza tudom ismételni ilyen pl. a képletöltögetés is ha arra van szükség. Aztán ha valami gebasz közbelyön mint pl. ez akkor megállt a tudomány(fetrengős) úgy kell ezt elképzelni, hogy ha pestre jársz(gps előtti korszák ) 1 helyre és azt betanultad akkor kiválóan odatalálsz. Aztán mégy az egyik alkalommal az egyik utcát felbontották és terelés van onnantól kezdve hajnal 3-ik nem keveredsz ki pestről mert dominóként borult a betanuld útvonalad(fetrengős)
Addig nem, míg MÁS a halott 🙁 utána meg minek? 😁
Nagyon helyes. Cigivel ne füstölj össze mindent mert kurva büdös. A jövedéki adó meg duplája is lehetne, ugyis megveszitek:))
Tudom, de láttam már, hogy mikor nagy meló van, a környezők is ott vannak... bár, gondolom, szfv-on van létszám meg tekknyika.
Ezek nem képek, sem a fájlkiterjesztés, sem a méretük alapján sem.
Akkor már minden vágyad teljesült:
- a brutális jövedéki adó pont megfelelne az első célra, ha tényleg arra fordítanák
- egy rohadt kocsmában sem tudom meginni a sörömet cigivel a számban, csak max. kint a teraszon. Még a munkahelyekről is ki van tiltva a bagózás, pedig - mondjuk egy csak dohányosokból álló közösségben - ennek sincs semmi értelme.
így?