Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is dönthetsz
Akkor te valami hentesnél voltál. Nekem egy sima CT miatt három aláírást kellet adnom, meg alapban minden apró beavatkozás elött alá kell írni, hogy a kockázatokról felvilágosítást kaptál...
A doki - amikor "beállítja" a vérnyomásodat (kiválasztja a neked megfelelő gyógyszert, és megállapítja az adagolását), napokig-hetekig ellenőrzi azt. (Vagy vetet veled egy vérnyomásmérőt, és egy-két hétig írnod kell reggel-délben-este a vérnyomásodat). Ha egy-két hét után elérte a megfelelő hatást, és nem tapasztaltál komolyabb mellékhatást (Én például az egyik fajta vérnyomáscsökkentőtől iszonyúan köhögtem - nem, nem a cigitől, mert azonnal elmúlt ahogy másikra váltottunk), utána tekinthető beállítottnak a vérnyomásod.
Firebléd lehet, melózott reggel az M7-en... bár úgy láttam fehérvári csapat volt kint.
Kártérítési per indulhat ha elbasz valamit, azonban aláíratják veled (és ez régebben is igy volt) hogy vállalod az altatással és esetlegesen a műtéttel járó elmondott előforduló következményeket. Nem az elbaszásból hanem az adottságaidból fakadó következményeket hárítják.
hát igen, ha az embernek 190 a vérnyomása a doki ír fel gyógyszert, és ha beveszed ha nem a dokinak mindegy, ő megtett mindent
és senki sem nézi hogy a körhintára vagy a szellemvasútra felszállhatsz-e a 190es vérnyomásoddal.....
De nem is erőltetik. Itt a döntés a felhasználóé teljesmértékben. Az, hogy nem érti meg vagy leszarja az az ő dolga.
Az AIDS-szel m,égsem igazán boldogultak teljesértékűen......
nekem eddig 2 műtét volt, egy mandula kb 40 éve ennek körülményeit nem ismerem
nem túl régen a csuklóm műtötték, de ilyen nem volt hogy a műtét saját felelősségre
volt valami amin az altatóorvos meg mittudomén ki írogatott gyógyszerérzékenység allergia ilyesmi dolgokról, ezen is csak annyi volt hogy nem ismerek semmi ilyet, nem is volt ilyenem és beleegyezek az altatásba, ha ezt nem teszem meg helyi érzéstelenítés lett volna ami állítólag szarabb, mert ha em is nagyon de éreztem volna
szóval ha a doki elszúrja és elbassza a kezem akkor simán indulhatott volna kártérítési per, ha az altatásból nincs ébredés akkor nem, hiszen én kértem és ők a rendelkezésre álló információk szerint nem ellenezték
Igen van benn. vagyis úgy eszi mindenki, hogy saját felelősségre a gyógyszereket. Nem vállal a gyógyszergyártó felelösséget, ha megförmedsz töle,
Na de egy járvány esetén kell a megkülönböztetés, ugyan ez van ha TBC-s vagy, vagy AIDS-es, stb
Na ezt is elolvashattad volna. Az oltást az elsö SARS vírus okozta járvány óta fejlesztették, vagyis 2001/2 óta. Csak akkor nem lett belöle visszatérö, járvány, így relatív kis költségvetésböl, kis létszámmal futottak a fejlesztések. Aztán megjelent az SARS VOV2 és belenyomták a világ összes pénzét a projektbe és nem fél, hanem egy év kellett még így is...összesen meg 10
Dehogy nem.
Tévedés, mert van benne tájékoztató!
Ja, csak épp nincs megkülönböztetés, eldöntöm és kész..,..nagyjából ez mindenre igaz és igy is van jól. Meghallgatom a véleményeket minden oldalról és mérlegelek. Jelen esetben is ez történik, csak épp két tábor kezd lenni és egyik osztja a másikat. Inkább ez a gond.
Nem féléva alatt dobták piacra és saját felelősségre már negyedik oltást akarják erőltetni. Még jó, hogy Te mindent tudsz erről:) Meg ugy nagyjából mindenki........
Melyik mütét elött nem kell aláírnod, hogy saját feleléségre teszed? melyik gyógyszerhez nincs melléklet, hogy tudd mit kockáztatsz, ha beveszed?
Felfedezted azt amit úgy kb 6 éves kortól, amióta olvasni tudsz, tudnod kellene, mert eddig is így volt...
Melyik gyógyszerér vállalnak felelősséget? melyikhez nincs a csomagolásban melléklet a mellékhatásokkal? Amik között néha még akár a halál is szerepel? Aztán pl még így is eladási sláger a pfizertöl? (Igen, a kicsi kék)
Na mondjuk ebben a kérdésben komoly teljesítmény ennyire butának lenni mint te. Simán azt hiszed el, ami a legvalószínűtlenebb a világon, még annál is valószínűtlenebb, hogy a Föld lapos, és hogy Soros meg a Bill Gates gyíkemberek, hogy az egész világon, minden kormány, minden kutató (sok-sok ezer) minden nagy egyetem, tudós, elemzö, egy követ fújva hazudik neked, csak hogy elrejtsd a ronda képedet egy maszkkal a többiekl elöl, meg hogy kapj egy védöoltást, ami az elnyomó, imerialista, kapitalista nagy gyógyszergyáraknak hozza a profitot, a világ összes kormányának meg viszi...milliárdokat...de nekik megér ennyit, hogy te maszkot hordj...jajjj..istenem...inkább higgy a lapos földbe, az valószínübb!
Az eddigi kötelezö védőoltások évtizedekig nem voltak gyanúsak?
Boldog tudatlanság...
😁
Igen, az kap egy tesztet, jó drágán...És ez még ott is így lesz ahol eddig korlátlanul ingyenes volt a teszt...
Igazad van. A kergemarha kórt is kihordtad lábon. Méghogy nem lehet élni szivacsos aggyal!
Nagyobb esélye van, mint hogy egy Hightech labor csak egy ennyire ártalmatlan vírust tudott kifejleszteni a népességszabályozásra...
Ja tudjuk. A Soros, gyíkemberek, gyurcsók, billgéc, szabadon választható...