Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már több éve nem megyek kocsmába
Esetleg kocsmába sem. Oltakozni viszont gond nélkül! 😂
és mivel szopunk majd? nem mehetünk meccsre meg szinházba?
Azért sejtheted hogy ősszel (a negyedik hullámban) az oltatlanok / védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők szopni fognak mint a torkos borz. Tulajdonképpen rájuk is fér. 😆
Ako huzzál bele, mert arra nem sok esélyed van 😃
Tudod mivel lehet megelőzni a tüdőrákot? Infarktussal.... 😆
Így csak 140 lesz.
Az kamu, nem úgy történt...
Egy angolt kért sült húst az egyik étterembe, utána szólt a pincérnek, hogy "de ne véresen!"
Az meg félreértette, és kivitték neki denevéresen.
Így tört ki a járvány 😁
Mert elhiszed hogy egy kínai paraszt megevett egy denevért és kitört a világjárvány?
Te ennyire hülye vagy? Szerinted kik engedték ránk a vírust? Ki az aki egy ilyen vírussal nagyot kaszál?
Tudod,mikor a gumijavító elkezdi kiszórni a szeget.
De még 4-et sem (papíron Astrát "kapott") - igazi spúr! 😂
Kérdés csak az hogy kinek mennyit ér hogy ne vágják le a lábát, hiszen van rá esély hogy magától is meggyógyul, de arra is hogy örökre sánta maradsz.
Szerintem az oltás költsége elhanyagolható minden esetben a következményekhez képest.
Ini szerint érdemes megkockáztatni hogy beledöglik mert az ő élete ezek szerint nem ér 20$-t 😁
Nem a gyógyszergyártók "törték el a lábadat", ők csak segíteni próbálnak (eredményesen - és SOK PÉNZÉRT).
Nem foglalkoztat a téma.
Van egy gazdasági lobbi ellene.Kár.Mert tényleg jó a cucc.
bogyó baszki
ez kb olyan dolog hogy jön egy ember eltöri a lábad, de ha fizetsz neki jó sok pénzt akkor sínbe teszi és nem kell utána levágni
Én csak azt mondom, hogy nem kell tőlük sajnálni a pénzt (bevételt), ha a világ ennek százszorosával-ezerszeresével "jobban jár", ha a segítségükkel sikerül legyűrni a járványt. Megéri, busásan megéri.
És az hol érdekli a gyógyszergyártókat meg akinek még érdekeltsége van benne?
a vírus önmagában nem sok kárt okozott, leszámítva az idegenforgalmat, azt érzékenyen érintette, bár azt sem teljesen a vírus térdeltette le
És még csak nem is vered meg minden nap, legyen hálás ezért 😂
Ez ezredrésze sincs ahhoz a kárhoz képest, amit a vírus a világgazdaságban okozott...
Szerintem nem nehéz kitalálni(legalábbis akinek van esze) hogy mi a mozgatórugója az egész kovidnak.
kapott
hiszen én is cigarettázhatnék, ihatnám napi szintem a pálinka-sör kombókat, járhatnék tippmixelni stbstb
kurva sok pénzt spórolok
ez az átlag nép hozzáállása
😂

a vírus itt van, és sok esetben szar dolgokat művel az emberrel, van aki belehal, van aki egész hosszú időre többféle károsodást szenved, van aki szinte meg sem érzi és van aki meg sem érzi
ezt senki sem vitatja
ahogy azt sem hogy most már van több hónapnyi statisztikai adat, és ezek azt mutatják hogy ha köztünk van a vírus addig több ember hal meg
azt sem kétlem hogy az oltás segít a szervezeten, főleg azokon amik alapból is gyengébbek
ezek a dolgok nem viccesek, lehet kicsit túl vannak tolva a "hírek" de ez még elfogadható
de
ezek a hullámok jóslásai, hol van vírus hol nem ez kicsit vicces tud lenni néha
de ami az oltás-oltóanyag és az ehhez tartozó intézkedések-szabályozások-hírek körül van az már siralmas
meg az is hogy beveszi a nép
Kapott? Mármint vettél neki a saját pénzéből? 😂