Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy, csak neked hiszünk, hisz olyan nagyon értesz hozzá, az a sok egyetem, meg kutatás amit végeztél a témában! Minden nap itt várom, mikor hintesz el egy kis információ morzsát a témában :-)
Havonta egyet aztán csak gyíkember lesz mindenkiböl, vagy orosz pártkatona :-)
hihetetlen mit ki nem hoznak ebből a vírusból
ez már egy brazil szappanopera szint, nem hiszem el akinek egy cseppnyi esze is van beveszi ezt a sok idiótaságot
Viszont az ő neje nem herdálja a pénzt: kap havi félmilla zsebpénzt, és ossza be! 😁
Zoliiiii!! Még kettőt? https://index.hu/belfold/2021/...
hangember vagy vazzeg, neked nej szerintem negyedét se teszi mégsem zavarod el 😂
még főzni is neked kell, nem hogy a sövénnyel baszakodni
Szerintem ezen már az Ini is elgondolkodott. 😆
de hát ez így semmit sem ér, hogy teneked meg dolgozni kell(fejét csóváló)
Villanyos sövényvágó????
legközelebb mit veszel neki fűnyírótraktort bazmeg(fülét ujjával bedugó) ha ilyen léhűtő a némber el kell zavarni a picsába azt hozni egy 20 évvel fiatalabbat aki hazahoz vagy 250 ezret minimum és nincs igénye elektromos sövényvágóra se hanem jó neki a kézi is(gondolkodós)
azért azt hozzá tenném hogy nagyban segítem a munkáját
pl vettem egy villanyos sövényvágót a devecseri piacon mert mindig fájt a keze amikor ollóval vágta a sövényt
nemrég kapott egy önjáró fűnyírót is
most pl a pecaboltba küldtem el egy pecaigazolvány tokot venni mert középen eltört
potyog ki belőle minden
lassan indul az őszi szezon ismét lehet jókat aludni a parton
valami ilyesmi
nagyon nem figyeltem a számokra mert, nem bízok abban hogy meglesz a támogatás
viszont én így értem(meghajlós) E.v a csávó neki tök mindegy mennyiért írja a számlát. 55 ért szerel normál esetben de ebből fizeti az alkalmazottat is+ járulékot. Szezonon kívül nincs segéd(ujjával nemet mutató) Így azért a pénzért felrakja ami egyébként is maradna neki ha segéddel dolgozna. A segéd most te leszel (nem lesz sok dolgod legfeljebb a kültéri felrakásban meg a kábelcsatornázásban.) Ő pénzénél lesz. Neked ír 70-ről munkadíjat ennek kb a dupláját visszaigényled. 230 a klíma + 30 a szerelés 260-ból visszakapsz 140-et. Mindenki hepi(meghajlós) én is így nyomom csak sokkal jobban örülnék ha nem 3+3 milla lenne mert az már tavasszal kimaxoltam, hanem 12+12 milla és minden évben lehetne igényelni(gondolkodós)
ja ülök rajta, hogy csodás kormányunk néhány év alatt elinflálja az egészet(fetrengős)
milyen tesztre gondolsz?
3-4 napokat? hetente vagy havonta?(kérdőjeles) Na mindegy ez havonta is sok(gondolkodós) Minek hajtod magad túl? Hogy az asszony elverje a lóvét? Miféle anyagias picsát vettél te el?(kérdőjeles) Szerintem már annó is a vagyonodért ment hozzád(gondolkodó) Most akkor nem úgy volt, hogy jó irányba neveled? Arról volt szó, hogy Ő eljár dolgozni, keres a családra pénzt, hazaér a munkából, mos,főz takarít. Télen a havat lapátolja a többi évszakban a kertet pippeli. Külső körlet tavasszal, összel felássa a kertet. vet, betakarít, füvetnyír. Megcsinálja a ház körüli karbantartási munkákat pl.ősszel az ereszcstornából kitakarítja a belehullott faleveleket, visszanyesi a túlnőtt faágakat, sövényt nyír stb.(kezeit széttáró) Te addig fexel a kanapén(meghajlós) ha megunod a fetrengést hozatsz a feleségeddel benzint, hogy tudjál fordulni a motorral. Ha azt is megunod kimégy pecázni néhány napra a csatornapartra ahová az asszony viszi utánad az ebédet. Mindezért cserébe minden másnap megmocskolod a kisbüdössel(kezeit széttáró)
55 a munkadíj valahány méterig, de a számla ilyen 70 ezrer
mert ha kevesebb szarul jön a zseton ki
ennek az 55-nek a feléért dolgozik, ami igazándiból nem a fele mert 30
kicsit bonyolult nekem ez a matematika 😁
szegényre rájár a rúd
kicsit debil+ látható izomzat nélkül tengeti az életét
az szerencséje hogy geci sóher és nem tapsolja el a családi vagyont amit megörökölt
féláron 70-ért rakja? Elég durva a félár is (fetrengős) nekem 50-ért tette 9 méter csövezéssel teljes áron(fetrengős) Igaz mondta ennyiért csak nekem vállalja(meghajlós) Nekem a 3,5 hd klíma szerelve 4 ik emeletre felcűgölve lépcsőn, tokkal és vonóval 1 százas, úgy, hogy nekem az újjamat nem kellett mozdítani érte(nevetős)
a konyha el lett rontva, állítólag arra is járt volna a zseton
de
ez a gyerek téma szerintem ugyanaz mint volt, emiatt van a teszt
én nem bízok benne hogy megkapom
a számla úgy is ingyen volt szóval veszítenivalóm nincs, a klíma amúgy se igen kell....
de ha mégis meglesz akkor lesz klíma kb 130ért ami megéri
amúgy a fő gond az hogy mostanában néha heti 3-4 napokat is dolgozok és túl sok a zseton asszony egyből költekezik...
Pipinel ott bukik a tuti biznisz hogy az elso követelmenyének a kepei alapjan nem,a masodiknak 110% ban megfelelne.
ja a 70 munkadíjra kapsz vissza kb. 140-et. De pont a múltkor variáltál, hogy te nem tudsz ilyet igényelni, mert a gyerek ugyan nincs 25 de valami vállalkozó féle(kezeit széttáró) Nem ezen a qrva klímán spórolsz, hanem a 7 kiláért halál feleslegesen legyártott konyhán tudtál volna spórólni ha már az otthonfelújítási családtámogatásban gondolkozol (fejét fogó)
aki szerelte, hiszen tőle kellett a számla, 70 a munkadíj meg 230 a gép állítólag így 150 a támogatás
én az astra motorjából a dugókat kiszedtem úgy hogy előtte sosem láttam ilyet, vissza is szereltem és azóta 200 ezer felett ment már, szóval nem hibáztam, biztos vagyok benne hogy semmi egyéb nem okozna gondot ha egyszer látom mit kell csinálni.....
amúgy ha webshopban veszem meg a klímát kb avval a 30 ezerrel több mint amennyiért az ember hozza és felteszi(féláron)
szóval ugyanott lennék, és ha elbaszom akkor lenne közel ennyi a kiszállás+gáz feltöltés, szóval mindenképp megéri ha az ember teszi fel
a termékről nem elég a számla(ujjával nemet mutató) a munkadíjról is kell.(kezeit széttáró) Kivel beszéltél? A feleségeddel? A jóístennel, kawa 70-el vagy kivel? Egyébként klímát feltenni tényleg nem egy atomfizika(kezeit széttáró) Kell hozzá két erős kéz meg egy nagy buta fej(meghajlós) Ezekkel a paraméterekkel meg simán rendelkezel(meghajlós) Minden klímát ugyanúgy kell feltenni a csövezést is nincs semmi különbség. Fel kell csavarozni a külső egység konzolát és rá kell csúsztatni az egységet. Ki kell találni, hová menjen a beltéri azt is fel kell fúrni a falra. Majd onnan enyhe lejtéssel a hozzávaló kábelcsatornán kivezetni falon kivülre a kondenzvizet, ugyanabból a csatornából visszahozni a kültéritől a 3 eres kábelt meg a gázcsöveket. Minden adja magát. A kezeléshez meg van leírásugy is ahány klíma annyi féle távirányító. Bár ez sem túé bonyolult. klíma on/off, temp + -, speed, swing. Ha ennyit tudsz mindent tudsz (kezeit széttáró) tényleg hülyéknek való neked bátran ajánlom(meghajlós)
beszéltem vele azt mondja karácsony után ha kell féláron felteszi, mármint a munkadíj, de akkor nekem kell segíteni, mert az embere nem lesz egy ideig, de ahogy nézem kb egyedül fel tudnám tenni, a csövezés ami lehet kifogna rajtam, pár lyukat mindenki ki tud fúrni.....
szereztem egy számlát elküldtük erre az 50% támogatásra, ha adják a zsetont akkor feltesszük télen
állítólag a fűtés sokkal olcsóbb mint gázzal, már azért megéri, amilyen hoki telek vannak mehet egész télen, ember szerint ha kint van +5 fok még akkor is nagyon hatékony, igaz mondani bármit lehet ellenőrizni kb lehetetlen
na látod megúsztad a klímakiadást(fetrengős)
lassan be kell szüntetni a nyitott ablakos alvást, egész héten fáztam reggelente, aztán most még hőhullám is van, hét elején meg 16 fokok voltak kint