Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek ez mitől volna egészségtelen?
https://index.hu/tudomany/til/...
"Meg a pina szorítson!" 😂
Ez a lényeg.
Hát épp ez a lényeg... qrvára véleményes a dolog, jó kis évekig elhúzódó perek lennének.
Valóban, a kötelezők... de azok már évtizedek óta mennek, szóval az emberi genom alkalmazkodott hozzá - plusz olyanok ellen kapjuk, amik már gyakorlatilag eltűntek.
A kovid azért más szitu... egy év alatt lett hirtelen fél milliárd fertőzött.

Ui: nem az én elméletem teljesen, olvastam róla, de van benne ráció.
kezdődjön a szombat esti buli
van kis picsa is meg nagy is szóval mindenki megnézheti.......
http://youtu.be/w1FapWQzmp8
amennyit elad szerinted megérezné a költségvetése? persze ha bizonyított hogy attól murdelt meg..... amit azért nem lenne egyszerű bebizonyítani
mondjuk a gyógyszergyártó nagy geci lepasszolná az orvosoknak hogy szarul vizsgálták meg

amúgy a kötelező oltások sokkal többek számbelileg, hiszen azt mindenki megkapja, és nem csak egyet, szóval azért sántít az elméleted
Nyugaton a tobbi se kotelezo.
Akkor meg fog szünni a többinél is ezután?
Mert a "civilizált" nyugaton kiba nagy üzlet a kártérítési per - már egy külön üzletág, csak erre szakosodott ügyvédi irodákkal.
Na most ez tömegoltás, mondjuk 100 millió... úgyis lesz 0,1% aki károsodik vagy elpatkol (vagy emiatt, vagy más miatt, vagy csak bepróbálkozik)
Na szóval ez is 100 000 eset, vagyis ennyi per - gondolod, hogy a gyártónak ez hiányzik? - de legyen csak 0,01%, az is 10 000 eset...
Szoktak.Most relativ jol allok.
Akkor nem porog a biznyicc,jovo heten szombaton nem nyitok.
Amugy vesznek is valamit?
Tedd ki a rögtön jövök táblát 😀
Egy fél Argus már bennem is bent van.... 👍️
Nah, hétvége igyhohy bogyo után szabadon nyitok egy heinekkent és kicserélem a hátso fékbetétet, lehet akksit is kéne ne az olaszoknál murgeljen meg
Kurvara idegesito az hogy nem tok egy videot csak 2-5 peces blokkokban megnezni mert mindig jon valaki,csapatostol. 😆
Ezt is szeressük de az argust is, na meg a füstölt lazacot sajttal. 😊
Majd szorulásod lesz 😀
ma kb 5 kilót ettem meg
tegnap este vettünk 3x 5 kilót, nekünk anyáméknak meg 2 öregasszonynak
csak nem vittük el este anyámékhoz, aztán azt hitték elfelejtettük, ma meg voltak piacon és vettek maguknak is meg nekünk is egy nagy szatyorral
ahhoz képest hogy tegnap elég zöldnek nézett ki ma délutánra kezdett foltosodni, aztán ész nélkül eszi mindenki
nem mondom hogy unom, de holnap már nem hinném hogy kelleni fog
Na az kizárt.......vagy legalábbis nem kevesebb. Csak hozzám nem jönnek hanem én megyek. Most is egy hét olyan beruházáson ahol számtalan mozognak az emberek ráadásul románok is szép számmal. De az országot rendszeresen járjuk.
Igen, végre sör 😁 meg a vén zsidó keserűje is hibátlan 😁
Ini hülyülése az út menti kormányplakátoktól lehet, nem az amcsi filmektől. De szerintem a tiéd is.... 😆
Szerintem tobb emberrel van kapcsolatom egy het alatt mint neked egy honap alatt. 😄
ha benne vagy a témában, akkor tudd már meg miért kell saját felelősségre beadatni
Most zabálj, mert hamarosan nem lesz: https://index.hu/tudomany/2021...