30 ezer halott volt az átalagos meghalásokon felül?
vagy a covid óta összesen ennyi volt akire "ráfogták" mert nem mindegy ám hogy covid miatt halt meg vagy meghalt és volt covid a szervezetében
Hát persze, mindenki hülye, még jó hogy te az asztal alatt láncdohányosként nem 😁 Mondjuk én a dohányosokra akkora eü különadót vetnék ki, hogy nocsak.....és nem mehetnének be mindenhová 😁
na azért itt látszik annak a hentesnek a munkája
nyugaton egy ilyenért 10 ezer eurókat fizetnek, a doki meg még a boríték átdásra sem adott lehetőséget
Ja, mert hülye a magyar, semmivel nem lehet beszaratni, legfeljebb csak "korbáccsal" fegyelmezni... Nektek 30 ezer halott nem volt elég eddig, kellene még ugyanennyi hogy revideáljátok a nézeteiteket?! Vagy akkor sem?
Na más:
Asszony hüvej telefonjából ideadta a kártyát, hogy mentsem le róla a képeket. Nos hozzá is kezdtem ahogy szoktam, januártól júniusig a megszokott formátumba voltak a képek. aztán van 1080 db olyan kép júniustól ami ilyen kriksz-krakszokat ír. Azt írja, hogy nem lehet megnyitni(desktop) hanem keresni kell hozzá valami programot. Na min1 én nem tudom megnyitni mi a teendő??, Ehhez talán jobban értetek mint a vírushoz.8gondolkodós)
Szerintem annak köszönheted hogy nem vagy egy stresszes típus, nincs igazán felelősségteljes melód, és úgy egyébként is nyugodt a természeted. Azt csinálsz - és akkor - amihez éppen kedved van.
Több a lófaxt: már vagy 2 hónapja volt a teljes nyitás (5,5 millió először beoltottnál), és az azóta eltelt 2 hónap alatt még az 5,7-et sem értük el.... https://koronavirus.gov.hu/cik...
egy ideig én is ettem
az egyiktől mindenféle fényes pontokat láttam
a másiktól bedagadt a lábam, írt mellé vízhajtót de nem lett sokkal jobb
a harmadik jó lett, de ez 10+ éve is már kb 3000/hó költséggel járt
aztán azóta évente pár propolisz kúra és nem kell gyógyszer, kb mindig 140 alatt van a vérnyomásom
amúgy én úgy gondolom a propolisznak(meg a c vitaminnak) köszönhetem azt is hogy kb semmi kórság nem kap el
én ebben hiszek nem a patikai szereknek, ráadásul én készítem tudom mi van benne
Ebben teljesen igazad van. Volt néhány műtétem, én nagyra értékelem a munkájukat. Olyan is, ahol az anesztes másnap feljött megnézni hogy élek-e mert ujraaltatásom volt és elvileg nem lehetne, de az operáló prof vezénylte le az egészet mert fel se kellett volna kelteni amig egy eredmény vissza nem érkezik.
Az altatás általában veszélyesebb, mint a műtét... de a Jó Nép ezt sem tudja... 😁 mikor felébrednek, első viziten dugdossák a borítékot a sebész zsebébe, az meg azt se tudja, mikor csinálta, mert volt már 4 neki azóta 😂 (kisebb beavatkozások persze)
Az anesztes egy hálátlan szakma - volt. Mert mostanra szigorították a hálapénzt, az intenzívesek fizetése meg 3x-ra ment pár év alatt.
... de az ilyen o1g-zők ezt se látják... ők annak tapsoltak, hogy legyen széf minden ágyhoz 😂
hát ha ez az ember hentes akkor a többi mi? https://hiros.hu/hirek/kecskem...
úgy összevarrta hogy szinte meg sem látod a vágást, pedig ilyen 5-6 centis volt
a gazdag és idióta nyugaton kell mindenféle szarokat szájbarágni, pl nem lehet macskát szárítani a mikróban, mert ugye ha nincs ráírva akkor lehet.....
Teljesen igaz, azonban ahogy hallom munkahelyeken is nagy a nyomás az önálló döntést illetően. Aztán mindenkit elkezdenek szelektálni hova mehetsz, holott egyre több az oltott.
egy doboz cigaretta előállítási ára szerintem jó ha van 300ft
vagy a covid óta összesen ennyi volt akire "ráfogták" mert nem mindegy ám hogy covid miatt halt meg vagy meghalt és volt covid a szervezetében
nyugaton egy ilyenért 10 ezer eurókat fizetnek, a doki meg még a boríték átdásra sem adott lehetőséget
Na, Pipi ujabb problémával küzd, ez pár napra lefoglalja a felületet 😁
Asszony hüvej telefonjából ideadta a kártyát, hogy mentsem le róla a képeket. Nos hozzá is kezdtem ahogy szoktam, januártól júniusig a megszokott formátumba voltak a képek. aztán van 1080 db olyan kép júniustól ami ilyen kriksz-krakszokat ír. Azt írja, hogy nem lehet megnyitni(desktop) hanem keresni kell hozzá valami programot. Na min1 én nem tudom megnyitni mi a teendő??, Ehhez talán jobban értetek mint a vírushoz.8gondolkodós)
az egyiktől mindenféle fényes pontokat láttam
a másiktól bedagadt a lábam, írt mellé vízhajtót de nem lett sokkal jobb
a harmadik jó lett, de ez 10+ éve is már kb 3000/hó költséggel járt
aztán azóta évente pár propolisz kúra és nem kell gyógyszer, kb mindig 140 alatt van a vérnyomásom
amúgy én úgy gondolom a propolisznak(meg a c vitaminnak) köszönhetem azt is hogy kb semmi kórság nem kap el
én ebben hiszek nem a patikai szereknek, ráadásul én készítem tudom mi van benne
Az anesztes egy hálátlan szakma - volt. Mert mostanra szigorították a hálapénzt, az intenzívesek fizetése meg 3x-ra ment pár év alatt.
... de az ilyen o1g-zők ezt se látják... ők annak tapsoltak, hogy legyen széf minden ágyhoz 😂
úgy összevarrta hogy szinte meg sem látod a vágást, pedig ilyen 5-6 centis volt
a gazdag és idióta nyugaton kell mindenféle szarokat szájbarágni, pl nem lehet macskát szárítani a mikróban, mert ugye ha nincs ráírva akkor lehet.....