Azt is tedd hozzá, hogy az elötte éveken meg mennyit nyomtak bele a kutatásba, fejlesztésbe, gyártás megszervezésébe és felfuttatásába! Nyilván egy jövedelmező dolog a gyógyszergyártás, ahogy bármilyen más ipari tevékenység is, de az éremnek egyik oldala mindig csak fél információ...
én amikor elgutóbb ettem ilyet azon még volt tehén
mostanában inkább étcsokit: https://bevasarlas.tesco.hu/gr...
mostanában ez a kedvencem nem kell tördelni ami fárasztó 😁
Neked aztán minek küldjön? Akkor sem ismernéd fel a jó minőségű húst, ha rád köszönne az utcán! 😂 Te egyed a mekis mocskot, az a neked való 😂 és nagy üdítővel is csak kicsivel drágább 😂
hát akkor már küldj nekem is csak azért, hogy véleményezni tudjam(kezeit széttáró)
Bár bogyónak nem tudom minek küldesz az óriás milkához szerintem nagyon nem passzol semmiféle marhahús(kezeit széttáró)
csomó dolog csak azért létezik és geci drága hogy a pórnép ne tudja megvenni, és a gazdagok fel tudjanak vágni még sokszor egymás előtt is
teljesen mindegy hogy ez egy szeletke marha vagy vuttyon tatyó, aranyból épített merkeder vagy épp egy 100 millás esküvői keret összeg
mert biztos jobb egy 500 dolláros sült hús darab mint egy 5 dolláros, de nem hinném hogy 100x jobb, megkóstolni nem fogom mert nem hoz lázba egyik sem
ha jól sejtem ez nem a mekis húspogácsák alapanyaga lesz 😂 100 ezer/kg ez megint ilyen kekkeknek való úri huncutság(gondolkodós) egy tök egyszerű igavonó fajta aztán valamire el tudja költeni az úri nép a pénzt kitaláltak rá egy túlárazást ezt hívják divatnak
ha már marha
nem messze van egy marhatelep, úgy nevelik a marhát hogy egyész nap egy kis karámban vannak a dvcs parton, eszik az abrakot isszák a csatorna vizét, aztán amikor reggel-este ki-be hajtják őket eszenek egy kis füvet is
aztán eladják magasabb áron "legelésző" marhaként
főleg a wagyu. amelyik húsüzemet most építjük ( ahol a tavasszal cigizni megálltál), ott készítik majd ezeket a finomságokat https://civishir.hu/hajdu-biha...
(fetrengős) A kawa napi 3-4 klímát felrak az minimum annyi ember rád van amikor 3 napig sem nyítják rád az ajtót(fetrengős) Ha bemegy 1 pár nézelődni egész nap szerinted tele a bolt(kuncogós)
számolgass mennyi pénzt "dobott ki" az emag: https://hvg.hu/kkv/20210512_em...
és neki még így is nagyon-nagyon megéri
a kiskereskedelem, még ha hálózat is labdába se rúghat az ilyenek mellett,
a kis élelmiszerboltok jó eséllyel nem halnak ki az elkövetkezendő 20 évben a többi nagyon el fog vérezni
persze a kínai áruházak meg hasonlók lehet túlélik, de egy csomó hölgy ismerős már a ruhákat is a neten rendeli, ismerek olyat is aki megrendeli egy alkalomra felveszi, pl ovodai buli aztán visszaküldi
fel nem foghatom hpgy az ilyen cégek pl eurinics médiamarkt hogy tud még létezni, múltkor voltam egyben ki volt téve 20 telefon aztán egyik se működött, szóval pont az a plusz nem volt meg amiért esetleg valaki kézzel megfogta volna
amúgy szerintem lenne egy kis futár reform, ahol egységesítenék a kiszállítást, pl az egy helyre menő küldeményeket "összevárnák" x napig még olcsóbb is lenne, már most is rengeteg helyen úgy is előjelentések vannak
de rendeltem már úgy is terméket hogy x-y futárcég másnapra 1500, ha nem sürgős akkor jön egy héten belül és az meg ingyenes
Eddig sem nagyon vettem igénybe az egészségügyet ha ilyenre vetemedne a kormány, hogy nem látna el szükség esetén hát én sem fizetnék járulékot sem. Még is az hogy jönne ki hogy az oltás nem kötelező, de aki nincs beoltva az nem kaphat orvosi ellátást(gondolkodós)
Az egészségügyi hozzájárulás meg kötelező azért, hogy kapjak orvosi ellátást amit meg nem kapok meg (fetrengős) Hát ha ez így lenne nekem sem kell bejelentett munkahely. Még azt a 8 rugót sem fizetném magam után asszem sokan lennénk ezzel így(fetrengős)
Ügyet intézni nem mehetek??? Milyen ügyet??? Én már zsebből intézek mindent mint mindenki más(puszit küldő) telefon és internet személyes találkozások nincsenek lassan egy bérbeadásnál sem(kezeit széttáró)
Részletesen fényképpel dokumentálva posztolsz még a szarásról is 😆
mostanában inkább étcsokit: https://bevasarlas.tesco.hu/gr...
mostanában ez a kedvencem nem kell tördelni ami fárasztó 😁
Bár bogyónak nem tudom minek küldesz az óriás milkához szerintem nagyon nem passzol semmiféle marhahús(kezeit széttáró)
teljesen mindegy hogy ez egy szeletke marha vagy vuttyon tatyó, aranyból épített merkeder vagy épp egy 100 millás esküvői keret összeg
mert biztos jobb egy 500 dolláros sült hús darab mint egy 5 dolláros, de nem hinném hogy 100x jobb, megkóstolni nem fogom mert nem hoz lázba egyik sem
nem messze van egy marhatelep, úgy nevelik a marhát hogy egyész nap egy kis karámban vannak a dvcs parton, eszik az abrakot isszák a csatorna vizét, aztán amikor reggel-este ki-be hajtják őket eszenek egy kis füvet is
aztán eladják magasabb áron "legelésző" marhaként
és neki még így is nagyon-nagyon megéri
a kiskereskedelem, még ha hálózat is labdába se rúghat az ilyenek mellett,
a kis élelmiszerboltok jó eséllyel nem halnak ki az elkövetkezendő 20 évben a többi nagyon el fog vérezni
persze a kínai áruházak meg hasonlók lehet túlélik, de egy csomó hölgy ismerős már a ruhákat is a neten rendeli, ismerek olyat is aki megrendeli egy alkalomra felveszi, pl ovodai buli aztán visszaküldi
fel nem foghatom hpgy az ilyen cégek pl eurinics médiamarkt hogy tud még létezni, múltkor voltam egyben ki volt téve 20 telefon aztán egyik se működött, szóval pont az a plusz nem volt meg amiért esetleg valaki kézzel megfogta volna
amúgy szerintem lenne egy kis futár reform, ahol egységesítenék a kiszállítást, pl az egy helyre menő küldeményeket "összevárnák" x napig még olcsóbb is lenne, már most is rengeteg helyen úgy is előjelentések vannak
de rendeltem már úgy is terméket hogy x-y futárcég másnapra 1500, ha nem sürgős akkor jön egy héten belül és az meg ingyenes
Az egészségügyi hozzájárulás meg kötelező azért, hogy kapjak orvosi ellátást amit meg nem kapok meg (fetrengős) Hát ha ez így lenne nekem sem kell bejelentett munkahely. Még azt a 8 rugót sem fizetném magam után asszem sokan lennénk ezzel így(fetrengős)
Ügyet intézni nem mehetek??? Milyen ügyet??? Én már zsebből intézek mindent mint mindenki más(puszit küldő) telefon és internet személyes találkozások nincsenek lassan egy bérbeadásnál sem(kezeit széttáró)