Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért az a legjobb?
Elfelejted, hogy a buzi liberális haverjaid brüsszelből nem küldték nekünk a rendelt fájzert...mikor a legjobban kellett volna (eloltották otthon) aztán meg nyárra idebaxták, mikor amúgy is lecsengett kicsit, és ők végeztek.
Egyébként az orosz a legjobb...
10 milla a nép (ami alig több, mint 9,5) és ugye 18 év alatt nem oltottak, vagyis vagyis majd' harmadát... azaz marad 6,6, és állítólag 5,5 be lett oltva. A nyuggereknek meg nagy része (bár ott sok a DK-s, és ugye a miferink azt mondta O1G)
Tehát bő 1 millió hülye + a fiatalok nincsenek oltva... az 1 millióból 999 000 azért, mert nehogymá' neki O1G megmondja 😂 a maradék 1000 meg víruskutató szakember 😂
igazság szerint eltűntek van nyilvánítva hiszen minden visszatért a régi kerékvágásba, új fertőzöttek száma is elenyésző
jelenleg motoros balesetben többen halnak meg mint covidban így eltűntnek lehet "nevezni"

az oltásról annyit hogy a beoltottak mértékéhez képest nagyságrendekkel kevesebb az új beteg
tehát nem csak az oltás miatt történt meg ez az eredmény
Már az a a baj, hogy hitetlenek az emberek.
Azért hanyatlik az oltakozás.

Politikailag nem jó???
Azt hittem eddig, hogy csak az ellenzéknek nem számít a magyar.
Ezek szerint "mindenki" politikai haszonszerzést lát ebben a vírusban.
Az anyagi haszonról ne is beszéljünk!
Az csak másodlagos.
Igen! 😍 Én is szeretlek! 😆
Te nagyon elvakult fanatikus vagy:)))))habzó szájjal fujod a hülyeséget:))
Emlitettem hogy vélhetően ahová központilag gyüjtik be a fertőzötteket és csak ezzel foglalkoznka lehet másként a dolgok menete
Pénz az nagy úr, bárhol a világon. A gazdagnál meg mégnagyobb, szóval ez sem mentség.
Mindemellett legalább ennyi van aki az ellenkezőjét mondja.
Rosszul fogalmazott, na...nem szünt meg azonban jelentősen vissza esett a stat szerint a ferőzöttek száma. Attól még lehet tájékozott....
Mi?! Ezt a buzi kormányod emberei tolták a pofánkba, miután "mi, ellenzékiek" meg mertük kérdőjelezni a kínai kotyvalék hatásosságát. (Egyébként a semminél az is jobb volt, biztosan hozzájárult a harmadik hullám lecsengéséhez - de most hogy nyugi van, és már van oltóanyag xarásig, az orosszal - kínaival oltottaknak mindnek lehetővé kellene tenni a bizonyítottan hatásos vakcinákkal történő újra oltását. Sőt, rá is kellene beszélni őket mielőbb. A tévedést beismerni, jóvá tenni - van rá ember, van oltóanyag, csak ezt politikailag nem merik felvállalni, mert nem csak a pofájuk nagy Viktoréknak, hanem még gyávák is hozzá).
Nem gondolnám hogy pont ez lenne az ok.......De hasonló :)
Ö Budapesten dolgozik, az ország egyik legnagyobb covidokkal foglalkozó helyén...nem nevezem meg, nehogy baj érje...
De nem szűnt meg. Neked ezt hazudják, te meg elhiszed. csak mert műveletlen vagy és nem tájékozódsz megfelelő forrásokból...
Van ilyen is olyan is. Ott vélhetően jobban mennek a dolgok ezen a téren. Az én ismerősöm nem anesztes, csak simán odavezényelték és ott felejtették félévig váltóműszakozni az intenzivre.....
De nem vonom kétségbe az ismerősöd szavait, itt sem biztos hogy pl. a fővárosban ugyanigy mennek a dolgok.
Hogy eltitkolják, mennyire szar a helyzet. Nem hogy mindent a covid számlájára írnak (nyilván több ezer fizetett facebook huszár feladata volt ezt terjeszteni), hanem nagy részét még le is tagadják. ha kiderülnének a valós számok, még lehet hogy ez a birka nép is felugrana a kanapéról...
gondolkozz
10 milla a nép, van 5 milla beoltott, ennek fele szart se ér akkor 2,5 milla beoltott aki védve van
mégis szinte megszűnt a vírus
akkor most szerinted ér az oltás bármit is?
a te adataiddal számoltunk...
Na de a valóságot, a járványt nem érdekli, hogy tesztelnek e vagy sem. Az van akkor is ha igen, akkor is ha nem...Most akkor kit vernek át.? Melyik adat, statisztika áll közelebb a tényekhez?
Minden oltás egyformán hatásos és megfelelő. Az ajó oltás amit már megkaptál...........vagy tévedtek????itt is öltétek a jónépet mindegy hogy mivel csak oltasson. Aztán félév se telt el most meg azt szajkózod hogy egyik szar a másik nem jó......
Ugyan olyan az osztrák oltottság is. Kb ugyan az.
Igen. A statisztika az hazudik. A funkcionálisan analfabéta átlag facebook kommentelök, meg csak is az igazat mondják...
Nekem meg pont mást mondtak. Igaz nekem tényleg egy nagyon közeli hozzátartozóm tényleg egy Covid osztályon tényleg intenzív aneszteziológus.
nagyon keveset mondhatott, mondhat, mert ebben a nem diktatúrában ez szigorúan tilos ( a tényket megnevezni) még valami törvényt is hoztak rá, de annyit elárult, hogy sokkal-de sokkal rosszabb volt a helyzet, mint ami kifelé látszott...ha valamit sminkeltek a számokon, akkor pont az ellenkező irányba, hogy ne látszódjon, mennyire szarul teljesített az egészségügy és ne legyen pánik és lincshangulat....
Nálunk nyár elejéig kurva jó VOLT az oltottság, más kérdés hogy az oltottak fele / harmada hatástalan vakcinát kapott. Azóta a legtöbb nyugat-európai ország bőven beért bennünket, méghozzá TÉNYLEGESEN HATÁSOS vakcinával beoltva. Szóval erről ennyit... ...a többi csak Viktorunk propagandája volt.
És vajon miért? szerintem mindennek megvan a maga oka........
Ott ész nélkül tesztelnek, kontaktust kutatnak - ezért a sok napi megtalált új fertőzött, akiket többnyire házi karanténba zárnak, többségük "nem nagyon" beteg, otthon meggyógyul.
Nálunk meg SOHA nem volt tömeges tesztelés, kontaktuskutatás. Aki fertőzött (de nem nagyon beteg), az kussol, és még a körzeti orvosának sem szól. Közben meg fertőz...