Mióta szarják le az összes többi fertözö betegséget? A mai napig kapható a legtöbb ellen oltás is. Én pl idén influenza ellen is kaptam.
Orvoshoz meg mindenhol lehetett menni, csak az emberiség utolsó nagy bástyáján nem...
persze mert ezek amúgy is elég fos állapotban voltak
kibaszott sok időst is elvisz a sima influenza, kap egy tüdőgyulladást aztán vége is
persze ha szeptember végén bezárják egy elszaparált helyiségbe és ott tartják áprilisig akkor simán élhetett volna
Ez csak a te jeled, ha kibujnál az asztal alól és nem csak sopánkodnál akkor te is észre vennéd, bár a fidesz alatti nyomorodban is tudtál egy uj autót venni mig gyurcsányod alatt biciklit se :))
Megtehetnének...de eszükbe sem jut az esetek nagy részében, mert teljesen más dolgokkal van tele a fejük, mint a tiéd...
ja lehet hogy van egy szép jachtjuk valahol, ahova néha elküldik a családot, meg a kiemelten fontos üzleti partnereket, nekik meg jó ha egy évben megadatik, hogy lássák...
persze csak külsőleg
egy ismerősöm is full vallásos, még az evolúció is megtagadva...
örökké az ima, ha bármibe kezdtek előtte imádkozás stbstb
de azért az asszonyka csak félrekúrt, aztán még gyerek is lett a félrekefélésből
mesze bazdmeg vallás 😂
Aha......értem...mondjuk az összes más fetőző betegséget meg leszarják mert az nem fontos. Mondjuk már orvoshoz se lehet menni csak ugy:) Pedig ott pont ezzel foglakoznak......
hát én nem tudom mert nem vagyok gazdag (kezeit széttáró)csak gondolom, hogy így élhetnek hogy bármit bármikor megtehetnek mert ugye erről volt szó nem?
Te is bemehetsz bárhava ha nem vagy COVID-os, csak igazolnod kell pl. egy teszttel. Sajnos nem látszik olyan jól mint egy dohányos esetében hogy dohányzik e vagy épen nem...
Pont ez történik, amit hiányolsz. A tudomány mai állása szerint az eredet 100%-hogy természetes, ami kérdéses, hogy direkt valami denevérről terjedt emberre, vagy egy labor vizsgálta ezt a természetes eredetü vírust és ott fertőződött meg valaki. Az utóbbi sokkal valószínűtlenebb, mert egy ilkyen labor biztonsági elöírásai sokkal szigorúbban mint a wuhani piacé...de tudom, ez túl logikus, így nem lehet igaz, ahogy az sem hogy a Föld kerek...
értem bogyó már írta,hogy ezek nem képek. (meghajlós9 Biztos az van, hogy a telefon megint önállósította magát és a saját belső memórriájára teszi el a képeket. Lehet ez automatikus ha megtelik a kártyán a hely vagy fasz tuggya.
érdekességképp
ha a veszélyes állatokról van szó akkor mindenki ilyenekre gondol hogy cápa vagy tigris, krokodil vagy hasonló megevős állatokra, esetleg kígyó skrpió mittudoménmi
aztán a szúnyog(malária) nyír ki a legtöbb embert nem a többi mérges dög
szóval fosunk a covidtól pedig a cigi meg a szesz ennyit legalább kinyír
Bullshit
Pont ugyan úgy számolják mint influenza esetében, vagy beleseteknél.
Pl az autóbalesetek egy részében is a baleset csak segít meghalni, de mondjuk a valós ok egy infarktus, vagy egy agyvérzés...de mivel egy baleset váltja ki, oda sorolják...
Orvoshoz meg mindenhol lehetett menni, csak az emberiség utolsó nagy bástyáján nem...
kibaszott sok időst is elvisz a sima influenza, kap egy tüdőgyulladást aztán vége is
persze ha szeptember végén bezárják egy elszaparált helyiségbe és ott tartják áprilisig akkor simán élhetett volna
ja lehet hogy van egy szép jachtjuk valahol, ahova néha elküldik a családot, meg a kiemelten fontos üzleti partnereket, nekik meg jó ha egy évben megadatik, hogy lássák...
egy ismerősöm is full vallásos, még az evolúció is megtagadva...
örökké az ima, ha bármibe kezdtek előtte imádkozás stbstb
de azért az asszonyka csak félrekúrt, aztán még gyerek is lett a félrekefélésből
mesze bazdmeg vallás 😂
ha a veszélyes állatokról van szó akkor mindenki ilyenekre gondol hogy cápa vagy tigris, krokodil vagy hasonló megevős állatokra, esetleg kígyó skrpió mittudoménmi
aztán a szúnyog(malária) nyír ki a legtöbb embert nem a többi mérges dög
szóval fosunk a covidtól pedig a cigi meg a szesz ennyit legalább kinyír
Pont ugyan úgy számolják mint influenza esetében, vagy beleseteknél.
Pl az autóbalesetek egy részében is a baleset csak segít meghalni, de mondjuk a valós ok egy infarktus, vagy egy agyvérzés...de mivel egy baleset váltja ki, oda sorolják...