Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem te lettél a polgármester? 😆
Én a bigékkel telepakolt helikopterben több fantáziát látok.
Valami bódé kellene rá
Amiből könnyen ki lehet gurulni
Ahh,ledobod a potkerekeket es a platon elvagy keresztben.
az astra annyival jobb hogy abban tudok aludni
a terepképessége valamivel gyengébb 😁
A lófaszt én. Teljesen normális hogy egy nagy nyelvnek vannak nyelvjárásai, de hogy ezeket az ember ne értené az bullshit...
És ezt mindenki állítja...
Nyilván vannak kivételek, ahogy magyarországon sem minden beszédhibás részeget értesz meg elsöre...
Kb olyan mint a fastra,vagy picit jobb nem? 😄
Mint már írtam,te vagy az egyetlen aki eddig az ellenkezőjét állítja.Te pedig már többször bizonyítottad hogy bírsz baromságokat írni.
Szóval számomra hitelesebbek a kint élő rokonok barátok szavai mint a te süketelésed.Azt gondolsz a témában amit akarsz,végül is pont nem érdekel hogy te mit gondolsz.
Es te el is hiszed ezt sok hazudozást? Nagyon durva lehet ennyi hülye ismeröst birtokolni!
az lehet csak valami merevítő alkatrész
nagyon fasza a futómű
Üzenőfal... 😁
Brüsszelnek, ba+! 😂
Azért kemény hogy a gömbcsukló szárazon fut, de menekülő járműnek egy bankrablás után tuti lenne 😁
Egy fecske nem csinál nyarat. Mint mondtam te vagy az egyetlen aki ennek az ellenkezőjét állítja. Nyugi, hozzád hasonló kint élő hontalanok mondták ezt. Van közöttük oda született 60éve ott élő is.
ez jó lenne peca kocsinak :http://youtu.be/6L0J4u4MPZk
egész gyorsan kiérnék vele a csatornapartra 😃
péntek 13, szar is volt egy csomó, aztán valahogy mégis elkerült a szerencse.....
itt valami nem műkődik, ez is az o1g műve lehet
Én még sugárzok is ma :-)
En ott élek...de tudom ez nem számít. Kocsmapultot támasztó alkoholisták böfögése hihetőbb
vannak repülőmókusok(kezeit széttáró) persze nem feltétlen hazánkban(gondolkodós)
nem elég, hogy hipohonder vagy még babonás is az egész életedet az ágy alatt töltöd(fetrengős)
Kinek üzenjek? 😃
Sok hülye meg fizet a szaunáért 😁
munka volt majdnem délig, most térek észhez a meleg miatt
újra csapágyaztam 12db csirkeszaros ventillátort ffp3 maszkban
olyan lágy lett a pofám bőre mint egy kisbabáé 😂
Ph@szt. 😆 Munkanap van, ráadásul péntek 13. Ilyenkor az ember igyexik meghúzni magát csöndben.... 😇
na mi van, ma senki nem üzen semmit? Mindenki nyaral, aztán panaszkodtok itt a szegínységre 😡