Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs ott semmi, sajószentpétert akartam írni , csk nem jutott elsőre eszembe
Betöltetlen háziorvosi állás.
https://www.szentpeterszeg.hu/...
Mivan ott erdekes ennyire?
Ez az idei dőzsölés? 😆
Nincs net sem?
Munkásszállón van szentpéterszegen
Nem tudom a rendes nevét. De megkérdezem az asszonyt hogy nem hoztak e be egy tokát.
Ilyen amikor a hazudozás után menteni próbálod magad!
A fene tudja, jo lesz tartaleknak. Meg olyan hamenecsinaljam meg ha nem lehet akkoris 😆
Amugy atvaltottam ledes menetfenyre.ejszaka ritkan megyek,hala egnek ertelmes volt az elektrobikai tervezo es menetfenynel is megy a helyzetjelzo,szoval nincs gond.
A lényeg jó lett, bakker ma hozzá értem a traktor pilácsokhoz motorozás után, valami gechi forróak voltak, szerencse, hogy még a hagyományos üvegek.
Hirtelen felindulasbol leszedtem a motor fejidomjat, csak ugy ferek a lampa csatlakozohoz.
Es kiprobaltam az osszelegozott lampat is. Egy izzo kiegett, erdekes, csak a tompitott, a tavolsagi nem, de a bontott, felszecskazott osztrakbol maradt izzoval potolva tokeletesen vilagit minden. Kicsit recegtem hogy a ledes menetfeny a nem tervezett abuzalas miatt beadja a kulcsot, de nem.
Es nincs jele az flevi altal emlitett szelvedoragaszto nem fogja meg dolognak sem.
Magyaran tart mint katiban a gyerek, csak szetbaszni lehetne. 😀
Szoval project totalis siker.
Meg eletemben nem vettem ilyen draga, tenyernyi polikarbonat darabot de megerte. 😆
Ennyi...
Bogyoooo,helyzetjelentes.Letraval es leanderrel.
Na jó, ez a stílus már nem jön be, úgyhogy le is akadhacc a témáról, de rólam mindenképp.
Téged lenéznek, utálnak, engem nem - ezt dolgozd fel! 😂 legközelebb viselkedj szépen (ne úgy mint itt) és akkor nem lesznek veled bunkók.
A kutyát sem érdekli, hogy te mit gondolsz másokról :-)
Meggondolandó! Idővel biztosan így lesz!
nekem egy igazi hazaáruló szava kevésbé mérvadó mint 10+ megélhetési migránsé
Ezt a rengeteg alkalmat meg lejjeb kene szoritani,hidd el,aldas lesz. 😆
Nem szoktam gyakran, ne aggódj. Nem vagyok a magam ellensége!
Elgondolkodok azon hogy minek leped at a hatart. 🤔
Csupa debilt ismerhetsz,...szar lehet neked...Néha vannak negatív élményeim az életben, de az abban a pár napban szokott lenni, amikor nem Ausztriában vagyok :-)
Kevered: a Pipi egy óriás Milkával lóg NEKEM.
A Kawa és a Zoli biznisze a Tibicsoki, abból engem sajnos kihagytak.

Amúgy Pipi nem "nálatok" fekszik a Covid-intenzíven?
10 éve nem vagyok a cégnél szerinted mire emlékszem? az anyja többször emlegette hogy szopatják az osztrákok
az biztos nem lusta gyerek mert meló mellett hétvégén taxizott is
igazság szerint eddig egy olyan emberrel beszéltem akinek bejött ez az osztrák élet, mondjuk azóta csak hazajött, de nem a szivatások meg a köcsög osztrákok miatt
😂 👍️
Aminek biztos volt oka, már ha ez azt jelenti, hogy rosszul viszonyultak hozzá....Ha meg ez nem negatív dolgot jelent, akkor meg mi a baj vele? Amúgy mit jelent az, hogy úgy kezelték mint egy echte osztrákot? Mert azok is úgy kezelik egymást, ahogy éppen adja magát. Vannak akik megölik egymást, mások évekig, évtizedekig pereskednek, vagy szóba sem állnak egymással...pont mint bárhol máshol, bármilyen másik nép...