Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nem vész a dolog,gyári új.Tudja fene mennyi a fúrós,új dugók.

https://formex.hu/termek/2-2-h...
Locsoljatok le, lángész vagyok! 😂

Az eredeti - középen kimarva, kilyukadva. Az új: egy peremes valami gyógyszeres bizbasz, belülről kifelé bepréselve (perem belül, viton O-gyűrűvel), kívül másik O-gyűrű.
Ja nekem azt mondták perselyezve lesz, de csak fúrták. Én nem is láttam mennyire mart bele a törött gyűrű, de biztosan kiadta még a túlméretet.
Igazi pénztemető az egyszer fix. Minden új most, összes de tényleg az összes tömítése, vezérlés, termosztát…
Nem latom a perselyezest,ezt nem felfurtak siman?
Amugy szep munka.
Göbinek az volt a gond hogy mar eleve tulmeretes volt,mar nem lehetett tovabb furni.
Aztan meg feszbukon talalt lengyel,roman,bolgar felujitot,aki felvasarol blokkokat,valogatja es vagy felujit,vagy nem.
Gondolom reklam miatt olcson kapott egy felig felujitott valamit,es a furgoncity vagy mi jobb ajanlatot tett a reklamra. 😆
Fűződik össze a szemétdomb. Nem értem a Göbinek miért okozott ilyen nagy nehézséget egy motor beszerzése, gyönyörűen megcsinálta a gépműhely.
Rendben. 👍️
Nekem nincs szükségem nagyobbra.
esélytelen jobbat találni "jó áron"
ha esetleg néha felkerül jobb viszi a kupec és adja majd sokkal drágábban
Nem kerdeses hogy "belenyultam" a joba.
Az sem hogy raszanva az idot jobbat olcsobban talalsz.
Akkor vegignezve a kinalatot ez tunt munkaval turheto allapotra hozhato.
Ami megtortent,csak tobb munka volt mint terveztem.
Penzben kb ott tartok mint a "kicsit jobb kaszni,millio km" verziot csak ezen mar most jobb a kaszni.
A kepen tenyleg gusztusos a kicsike,csak hat kicsi.felmagas leghosszabbat vadassz.
Nem gazdag, de ilyenért már nem szabad semennyi pénzt adni! Nekem volt régi 2005-ös az ősszel adtam el annak az alján még csak rozsda pötty sem volt. Na majd szétnézek most mit lehet kapni mert tervben van megint 1 dobozos.
Ez a lengyel egy feketeöves a regi ducatoban.
Na ennel 100 jobb volt az ujabb. 😆

http://youtu.be/mPv81Q19hW0
Az egy gazdag kornyek.
Amit szoktam elhozni olyan 14-15 korul ujonnan lett megveve.Egy logisztikai cegnel alvallalkozoken jobbara osztrak-magyar utakat futotta.
Egy soforrel,kb 2 eve mar nem,de meg van benne elet,megy,pofog dudal,csak a kaszni van igencsak oda.
Ez kb olyan hogy szolsz,viszed,fizetsz.
Volt olyan amit tejesek vettek ki,az igencsak büdös volt,van amiből kilatok a padlon az aszfaltra.
Az ajtok kuvara gyengek.
Tornek,repednek,ha meg mar nem csukodik vagy nyomnak rajta kicsit,vagy nekiallnak hebrakolni.
Bontott ajto van,100-120 ert jo.
Alatta mindnek van gondja.
Erdekes a regi szerias ducatok elso nyulvanytol a hatso ajtoig szinte porra rohadnak.
Ez mar nem annyira kehes.
A galvanizalt felulet jol tartja magat.
A gond hogy a macskaevok egy ementalisajtszeru lukas kasznit terveztek,es megdobbento mennyisegu kasznitomitovel tettek vizhatlanna.Meg gumis alvazvedovel.
Ezek egy x ev utan porozussa valnak es random helyen levalnak,ott meg rohad.
Foleg ha szarnak bele.
Amugy a hahu also szegmense ilyenekkel van tele.
Ami 3 milla alatt van 90% ban ugyanilyen.Aztan az 5-ig tarto arsavban a kaszni elfogadhato de mar 13 utaniak csak millio km van bennuk szo szerint.5 es felette lattam csinos egy guszta 100e alatti futasut.
Hát felénk csak az imént írtak használnak ilyent.
Nem.
Csak sanyaru sorsa volt.
Jo par berlos autot hasznalok ami ugyanilyen vagy szarabb.
Egygazdas uj kora ota.
Képes voltál megvenni vas gyűjtő ördögök autóját?
Angolul szólalok meg, nem tudja hogy magyar vagyok.
De úgylátszik, hogy itt a társaság nem jár se boltba se étterembe. Csak a szàllást emlegetik. Vagy egyszerűen akkora az egojuk hogy körbe sem nèznek maguk körül mert azt hiszi mindenki miatta van ott.
Nem is tudom ki szokott ilyen poénokat ellőnni hogy te túl szegény vagy a használtautóhoz és hasonlók. Tudom rád semmi sem jellemző. Te vagy az aki ha dicsérni kell valamit nagyon megy, de ha ugyanazt leszólni, az is.
De,a hata kesz,csak kb olyan mint a rinocerosz pofad,ugyan vastag rajta a bőr,de kikezdte az ido es mocskos banasmód. 😆
Ja, hogy a hátulja még nincs kész?! 😲
Most nem csalódtam bennem. 😆
Nyugi,nem talaltam jobb hatso ajtot,az meg kene olcson mert ez sok melo lenne,azt meg nem szeretem. 😆
Na, most kellemesen csalódtam benned! 😍
Mártani kellett volna, állítólag az az igazi.
Mar vartam,3 honapja itt van,a mazolasra vart.Kell par szabad ora mire felkerul,sokat kell allitgatni,hetvegen.
MElyikre? 😆
Belül kifestve? Tolóajtó?!
Nagyon be vagy lassulva, így tényleg csak karácsonyra lesz kész....