Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp tegnap olvastam, hogy a magyarokat mostanság rendesen átverik a horvátok, a rég foglalt utakat az út előtt pár nappal lemondják mint kiderült azért mert a németeknek adják el sokkal drágábban mert azok az új német szabály miatt nem mehetenek a spanyolokhoz ahová amúgy jobban mennének, de karantént kaptak a nyakukba így maradt a horvát akik viszont gerinctelen senkiháziak, mondjuk igazából mindig azok voltak, minket magyarokat mindig lekezeltek csak hát akkor nem volt jobb, az utóbbi években egyre szemetebbül bántak velünk, de nem zavart mert a tengerpartjuk sajnos verhetetlen így elviseltük a bunkó hozzánkállásukat, mi 20 éve járunk oda (tavaly nem voltunk először a covid miatt) és tapasztaltuk a változást irányunkban minden évben.
amúgy ez a hévíz egy lófasz hely
voltunk ott egyszer pár napot, ismerős ismerősének volt ott panzió és valaki visszamondta, és lehetett menni ingyen(kb minden évben lehetne menni, de soha többet)
hát az még ingyen szállással is csalódás volt, egyrészt drága, másrészt tök béna az egész
valami kocsi belsőt kellett bazi drágán bérelni hogy ne süllyedjen el az ember
múltkor hínároztam a dvcs-ben hát az a víz is volt olyan jó mint a hévíz
mondjuk télen lehet nem hozta volna azt a szintet 😂

üdülési csekkes korszakban voltunk pár helyen egertől pécsig, de a kanapén fekvés sokkal jobb nekem

egyedül a balatoni peca túrák hiányoznak, nem a halak miatt( volt hogy 3-4 napig ki se húztuk a cuccot) inkább a társaság, kaják meg a hullámzó víz ami hiányzik
most már szinte lehetetlen nomádba tolni a balaton parton
2008ban fizettem utoljára kempinget, azóta nem
Ne bassz ki,50 év alatt nem fizettél ennyit turistaként. 😛
Motor,autó?Épp az előbb jártam arra.:)
Nincs nagy rutinom, kétszer voltam eddig a horvátoknál családostól, mindig máshol. De hely szerintem most nem lett volna gond, bár olvastam hogy visszamondták áremelésre hivatkozva
Nem. Thermal aqua ensana health spa. Van minden, közelbe látnivaló is. Most épp Keszthelyen csavargunk.
Erre:) de jó cikk, ezé most nem basztassuk bogyót
Most kb fél perce azon gondolkodom milyen horribilis összeggel baszott ki a világturizmuson,mer eddig az volt meg hogy vadkemping,patakban fürdés erdélyben. 😆
konkrétan: szárazon toltam véresre a turiznus seggét, de fullban világszerte 😂
hogy kibasztál mindenkivel 😆
én meg kibasztam a turizmussal, inkább vettem egy 2 csirkés grillsütőt a nyaralás árából, aztán lehet zabálni olcsón fasza grillcsirkét meg mindenféle egyéb dolgot
engem tuti nem szopat be senki sem az 1500 forintos lángossal meg a hasonlókkal, még akkor se ha lenne rá felesleges zseton
még egy pizza sütő készítésen agyalok, egy gránit lapra kellene felmókolni valami cekászt pluszba a grill alá
Bogyó hülye,ez kőbe van vésve a karmelita alapjába,ahova kerül,meg a puskás bejáratába. 😂
Only for You! Na meg a Zolinak! 😆
Níííííííííncs 😁 Neki van némi Orbán fóbiája, el nem mulaszt egy lehetőséget se, hogy bele rúgjon 😁 hiteles telex forrásokat idézve 😁
Nincs neked amúgy orbanfobiad Bogyoval kapcsolatban? 😂
Kawa is ólinkluzivban van…. Gondolom erre volt berakva 😂
Pubit megy Pötyit az se érdekelte, hogy nem kell minden nap tarhonyát főzni, mosogatni, takarítani, meg jószágot etetni? Gondolom, az aromás szaunára nem izgultak fel 😁
...de ez megint olyan neked való, népszava írás... próbál vicces és hatásvadász lenni, de csak egy faxság lett.

Vagy melyik miatt tetted be ide? Mert Orbánozós cikk is van ott, csak már lentebb gördült 😂
Bő negyed órát álltunk, szállásfoglalásunk meg amúgy is mindig szokott lenni...
Múlt hó derekán voltunk, elég volt kifelé a papírt felmutatni (meg se nézték alaposan), vissza semmi, meg se álltunk. Mi viszont ótva vagyunk...
Hova menté Hévízen, ha nem titok?
Ki lehet, de sokan vagyunk meg a faszom se áll öt órát a határon. Ha papirlobogtatással lassitva a határon menne illetve nem kellene hetekkel előbb szállást foglalni ugy hogy addigra más szabályok lehetnek akkor marad az első verzió. De ennyi dolgot nincs kedvem kordinálni:)
Dehát PCR meg tudja mifene, meg ki lehet bekkelni? 🤔
https://www.vezess.hu/hirek/20...
Erre kiváncsi lennék hogyan fog működni.....több tényező játszik szerepet mint egy autó esetében.
Mondannyian oltatlanok vagyunk aztán.ezzel a deltalófasszal buziskodnak most. balatoni lángost kihagyom, annyi pénzért már inkább mégse lángost eszek.