Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát siess, napra pontosan nem tudja asszony, de szerinte is szeptember második felére be fog ez robbanni.
A Delta már itt van bár még annyira nem terjed, viszont nincs meg a nyájimmunitás. Majdnem megvan, de állítólag egy tűzoltón és egy klímáson múlik az egész 😂
ennyire hülyék az emberek....
agyagot szoktunk használni de én azért még sosem adtam egy forintot sem
a sóder között ami volt mindig félre volt téve
olyat veszek csak meg amivel nincs kedvem küzdeni, pl csináltam párszor bojlit de nagy szopás és nem sokkal olcsóbb
mondjuk 3 év alatt 2500-ról felment 4000forintra, ennyiért tuti nem veszem meg, inkább a takarmányboltban a tigrismogyorót meg a kukorica-búzát
Apropó, már tényleg kezd hiányozni pipi , mi van vele?🤔
Ha elviszi a COVID, hogy fogja odaadni a Tibicsokit Zolinak?
Ott is voltam, ott most nyugis volt.
Szent Isten! Nem gondoltam hogy ennyire beteg dolog a horgászat - életunt, de amúgy tiszteletre méltó embereknek tartottam a horgászokat.
na bogyó ez is o1g? ehhez képest orbán papa fillérekért adja a hegyet 😂
https://tacklebait.hu/Maros-Mi...
Októberig kell felhasználni a koncertekre szánt talán 5milliárd forint támogatást.
Szerintem addig nem zárnak.
Illetve ha belegondolunk, nem is zárhatnak mert az a kormány bukását jelentené, eddig harsogtuk hogy mi vagyunk az egyik legjobban átoltott ország és nagyon ügyesen kivédtük a hullámokat, válságot. Ha lezárnak szeptember közepén az egyértelműen szégyen lenne a fideszre nézve.
Szerintem tavaszig kihúzzák, nem lesz nálunk nagy lezárás. Bár a rendezvényeket le fogják fújni, ez már fix, szeptember 3.hétvégéjén még rendezhetnek, utána nem.
Te miről beszélsz ember ? Ne hazudozz!! Egy szóval sem írtam hogy a magyart utálja! A turistát utálja.
Hogy mikor voltam?! Tavaly is 5-6napot voltam, idén meg már 14napot, horvátoknál.

Úgyhogy ne ferdíts, ne hazudozz. Azt mondtam hogy a nagyrésze bunkó. Ez igaz, hiába akarod kimagyarázni hülyeségge és hazudozással.
Október elején azért lesz még két olyan esemény ami miatt ez kétséges, de magát "bennfentesnek" mondó is a szept 16-ot mondta viszont ezzel szkeptikus vagyok vagy szeptikus. 😃
Na jo,de 16 kornyeken mennek le. 😆
Basssz, szeptemberben még le akartam menni pár napra... ☹️ eddig csak a bóra miatt aggódtam... 😁
Na, végre elsarkítottad odáig, hogy az a néhány őslakos (Balaton, Adria, mind1) aki nem a turistákból él, az utálja a magyarokat... gratulálok 😁 Amúgy ezekkel te hol fucc össze, hogy van alkalmuk "utálkozni"?
Mikor kovid miatt be volt zárva minden, akkor meg ugye rinyáltak, hogy éhen halnak... ha 2 M ember helyett csak 100 van, nincs fogyasztás, nincs helyi adó, nincs parkolási bevétel - nincs semmi. Én nem "ugyanannyi penzt keresnek" hanem semennyit, mert kibasszák őket a munkahelyükről. Nem hinném, hogy a "helyi emberkék" ezt annyira akarnák, legfeljebb a féleszűek.
Mindenkinek haza kell érnie Horvátból.....
Akkor biztos háttal ülök a moziban. A Balaton környékén is kifejezetten imádják a sok turistát. Nem nem a pincérre vagy a szálloda tulajra gondolok, hanem a kisboltosra, a helyi emberkékre akik pontosan ugyanannyi penzt keresnek ha 2millio ember fordul meg mintha 100ember fordulna meg egy hónapban.
Pont ugyanez van ott is.
Mivel a hírekben is ezt nyilatkozták, annyira nem titok ez 😁
Francba....... 😣
Bírom a dumád, mindig szakadok a röhögéstől... 😂
Ha meglenne nem lennék többé csóró......
Sajnos nem látok a jövöbe ezen a téren
Azt mondod túl sok meló lenne?
Mert ha igen, el sem kezdtem 😀
Kizárt! Te felettünk állsz jóval!
Ne bassz ki velünk! 😂
A lotto szamok nincsenek meg?
Szeptemberi?
Nekem egy diakmunkas szovtkozet tulajdonosa - attetelesen - mondta.

Tehat akkor biztosan igy is lesz.
En is hallottam, en nem hiszek benne. Az,hogy lesz,az talan, de igy napra pontosan, ez teszi hiteltelenne.
En amugy 12-t hallottam,de mindegy is.
Pont 15
Én is kíváncsi leszek
Túlságosan okos vagyok ehhez a világhoz
Lehet nekem is inni kellene ilyen ócska szeszeket aztán sikeresen asszimilálódni tudnék az itt jellemző szintre
😂