újrahasznosított kábelkötegelő eladó
50ft/db
aki megveszi megmenti a földet, a bébifókák túlélnek a gréta meg újra mosolyog
legyen inkább 60 ft ha már ennyi jót tud okozni 👍️
Majd ECO módba kapcsolom 😋
Nyilván szarrá verné a Zoe a tiedet a villanymotor azonnali reakciójával és nagy nyomatékával, meg az alacsony súlypontjával, nem is azért, csak kíváncsi lennék mit kezd kispályán a kisautó.
Priusal izgalmasabb lenne a verseny, mert a te turbósodhoz hasonlóan ennek is van némi gázreakció késlekedése, és nagy böszme arra a pályára, nem is tudnánk egyszerre menni, csak időversenyt csinálhatnánk.
neki nemigen számít a pénz
amennyit elherdált villanyos cuccokra az elmúlt 5 évben szerintem kettőt is vehetett volna rajta
pl a ps4 ott van az íróasztaka mellé letámasztva vagy egy éve, most meg már ott a ps5 amivel szerintem ismét játszik 2 hónapig utána ott porosodik majd a másik mellett
bukót kellene venni, de az nem hinném hogy ktm lesz
a mostani cefet zajos és ki is tágult
szemüveg miatt felhajthatós kellene, azok között meg nemigen van fasza
Kell figyelgetni. A nadrágom 175-ről 87. A csizmám 32volt, az meg azt hiszem 68teleáron. Kesztyűm 35helyett 17… az első csizmám nekem is teleáron volt, azóta semmi.
akkor vette amikor kellett neki
most hogy van ráér akciót várni
bár én ott fele áron semmit se láttam még
110 ezres csizmát nem árulnak sosem 55-ért ha van ennyiért akkor a haveri kör viszi
egy biciklis mez lett egyszer egész jó áron vásárolva 11-12 körül volt és 8 körül lett vásárolva
amúgy bírja az olajat, a benzint, mért pont azt ne bírná? nyomás sincs rajta...
Bogyonak jo azindexes kapcsolata. 😆
https://totalbike.hu/technika/motordoktor/2021/08/05/a_torott_fekfolyadekszint_ellenorzo_ablak_esete_a_gs500-zal/
50ft/db
aki megveszi megmenti a földet, a bébifókák túlélnek a gréta meg újra mosolyog
legyen inkább 60 ft ha már ennyi jót tud okozni 👍️
aki nem dolgozik ne is egyen
Nyilván szarrá verné a Zoe a tiedet a villanymotor azonnali reakciójával és nagy nyomatékával, meg az alacsony súlypontjával, nem is azért, csak kíváncsi lennék mit kezd kispályán a kisautó.
Priusal izgalmasabb lenne a verseny, mert a te turbósodhoz hasonlóan ennek is van némi gázreakció késlekedése, és nagy böszme arra a pályára, nem is tudnánk egyszerre menni, csak időversenyt csinálhatnánk.
amennyit elherdált villanyos cuccokra az elmúlt 5 évben szerintem kettőt is vehetett volna rajta
pl a ps4 ott van az íróasztaka mellé letámasztva vagy egy éve, most meg már ott a ps5 amivel szerintem ismét játszik 2 hónapig utána ott porosodik majd a másik mellett
a mostani cefet zajos és ki is tágult
szemüveg miatt felhajthatós kellene, azok között meg nemigen van fasza
most hogy van ráér akciót várni
bár én ott fele áron semmit se láttam még
110 ezres csizmát nem árulnak sosem 55-ért ha van ennyiért akkor a haveri kör viszi
egy biciklis mez lett egyszer egész jó áron vásárolva 11-12 körül volt és 8 körül lett vásárolva