Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyhogy komplikált?
Há nemúgyvan hogy drága a lángos a balatonon? 😆
Hévíz. Horvát tengerpart volt a cél de egyre komplikáltabb arra a helyzet ugyhogy maradtunk itthon, de a tengert leszámítva ez is jó választás lett.
:)
Mi azért kiaknázzuk a lehetőségeket. Ingyen sör meg bor is van de a fene se bir annyit inni.
Nejék valami apró halakkal rágatták a lábukat, én azért még zartózkodom nehogy piranhák legyenek. Bár még járni tudnak:)
Ja,hol vagytok.Net van mert írsz. 😆
Mi hol? Hol nincs net vagy hol vagyunk?
Hol?
Munkásszállón nincs net......
Mondjuk ahol mi vagyunk van net, de ilyen helyre meg pipi nem jön:) ráadásul ólinkluziv ez meg nála.kizáró ok:))
Mindig elobukkan. 😆
Rég volt itt, más esetben azt mondanám, biztos nyaral - de most azt gondolom, mi nyaralunk! 😂
Mivel pipi még nem jelentkezett az aktuális 2 hetemmel kezdek érte némileg aggódni. 😂
Végig se néztem ezt a faxságot... mit is bizonyít? Évente meghal 130-140 ezer ember (átlag 380 naponta)... bizony, némelyik épp az oltás után.
Hüjjegyerek anyja is meghal 1x, és ha állandóan az uszodában eszi a fene, jó eséllyel épp ott 😁
👍️ 😆
Benzint pont nem bírja az FBS
Nem, de ez utalás akart lenni, hogy tartós tejet ne vegyél 😆
nem kellett bónusz pénz
ködlámpa volt csak kitörve de oda tettem belülről egy pet boros flakont és meg sem látszódott a hiánya
Most nálad a pont 😃
Mekkora címletet kellett beletenni a forgalmiba? 😅
Celeb 😂
megvolt az astra 3. utolsó műszakija
szerintem egy még lehet lesz utána tartályt kellene cserélni
S1000rr
ETZ?
A normalis motorokon kulon tartaly van. 😆
Vegyél gyúrmaragasztót, fémhez. Aprópénzt reszelj bele. A 950-990-en is kiszokott esni az ablak, jobb híján tökéletes volt vele egy azt hiszem 5centes, a hegyek között.