Ez most itt tőled a mese része és a “mindenre tudok ellent mondani”. Nem kell mellébeszélni, a nagyrésze bunkó, egyszerűen érződik rajtuk hogy a nyár közepén kurvára nem kívánják a turistákat.
Ezt akkor éreznéd igazán, bocsánat akkor éreznéd a különbséget igazád ha járnál Boszniàba vagy Albániába. Montenegró már kicsit az is-is be esik, utóbbi 3evben nagyon felkapták.
Mi sokszor mentünk át a horvátokhoz, nem tudom a tájegység nevèt, Eszék-Daruvár, Verőce, ez a rész.
Kávézóban, étteremben, boltban sehol sem kedvesek.
Egyszerűen van egy bunkó kisugárzása, mint a románnak de azért messze nem annyira.
Nem tudom, de majd meséld el, hogy ment.. semmit nem vettem még sárgaföldről, mióta ezek az új rendelkezések vannak.
F2 már vásárolt (ő tudja), meg azt hallottam, hogy csináltak pár konszig. raktárt Ejuban, és onnan no problémó, csak ugye drágább is.
Nézd meg a képet: a belső oldala egy szimmering, és az is repedezett.
Amúgy Ali-s rendelés folyamatban lesz rögvest. ÁFÁ-t kinek és mikor kell fizetnem?
ha meg van az Alin, mit gondolkozol? 7-8 ezer, itt van őszre, idén még mehecc is vele talán 😁
Én már rég ragasztottam volna a rézre alul-felül gumikarikát...
"Angolul szólalok meg, nem tudja hogy magyar vagyok" - ez vicc volt? 😂
Már akkor látja az autód monitoron, mikor megállsz a kapu előtt. Vagy mikor mész befelé, és magyarul beszélsz a társaddal... meg egy rutinos recepciós meghallja az akcentusodból, sőt a ruhádból, csomagodból is látja azonnal 😁
Való igaz, pl. én nem éttermezek, általában ellátásos 4*-ba megyünk. Bolt? A marketban belerakom a kocsiba, ami kell, a kasszánál meg lehúzom a kártyát, nem sok felület van, hogy "bunkók" legyenek velem.
Szóval az egónak ehhez nem sok köze van - ill. mégis: ha látják, hogy neked nagy, úgy is fognak veled viselkedni.
A tanksapkára viszont semmilyen megoldást nem találtam: az első három képen a tönkrement alkatrész: egy fémlemezre vulkanizált szimmering / tömítőgyűrű kombó. Gyári cikkszáma sincs, sehonnan nem beszerezhető.
Úgy bizony! 😆
Ragasztani nem lehet, mert polietilén (nylon), azt semmilyen műgyanta nem fogja. Viszont elég szorosan áll, és csak befelé tudna elmozdulni.
Ezt akkor éreznéd igazán, bocsánat akkor éreznéd a különbséget igazád ha járnál Boszniàba vagy Albániába. Montenegró már kicsit az is-is be esik, utóbbi 3evben nagyon felkapták.
Mi sokszor mentünk át a horvátokhoz, nem tudom a tájegység nevèt, Eszék-Daruvár, Verőce, ez a rész.
Kávézóban, étteremben, boltban sehol sem kedvesek.
Egyszerűen van egy bunkó kisugárzása, mint a románnak de azért messze nem annyira.