Nyilván nem mindenki és mindenhol bunkó, de a horvátokon érződik, hogy alapvetően lenézik a magyart, de pl. régebben többször voltunk szlovákoknál több napra és a déli részen a magyar határ közelében kimondott atrocitások is voltak míg ha a lengyel határ közelében szálltunk meg ami nem volt magyar terület ott teljesen korrekkten viselkedtek szállásokon és éttermekben.
Mondjál már egy helyet, ahol szeretik a magyarokat... ha van pénze, ha nincs...
Ha veled mindig bunkón viselkednek, velem pl. sosem - akkor lehet, nem csak bennük van a hiba 🙁
Menj osztrákba 😁 na azok tapló lenézően viselkednek... én is rosszul viselem, de mégis járunk, mert a helyek szépek, a szolgáltatások szintje meg jó. Igazából a dölyfös osztrákot meg pont leszarom, vághat akármilyen képet, akkor is ő szolgál nekem 😁 bekaphassa 😁
Én se tapasztaltam ilyesmit... lehet azért, mert nem a Titó alatt épült kempingekbe mentünk? 😁 Ha motorral mentünk a haverokkal, akkor is rendben volt mindig, sőt egyik társunk azóta is visszajár ugyanoda...
A geci autópályájukat viszont elkerülöm, Isztria olasz felőli oldalára megyek szlovénen át, oszt' csá 😁
Az a helyzet hogy szallason hazinenit csak oda meg visszaindulaskor latom,kezibenyomom a penzt,a booking van hogy elore fizettet,igy azt se.
Eterem meg nem okozott gondot,rendelunk,kihozza,megesszuk fizetunk annyi.
Mashol meg nem sok kontakt van horvattal. 🤔
Nem figyeltem meg bunkosagot.
Teljesen olcsó szállásokat szoktunk kivenni, egy állandó helyem van csak…. Soha nem tapasztaltam ilyet, de elhiszem, hogy van ahol előfordul, mint itthon is…
Mert nem akarod észre venni na meg ez is pénzfüggő, az átlag túristáról beszélek, akiről látszik, hogy van lé azzal mindenhol a világon igyekeznek elfogadhatóan viselkedni, de egy átlag magyar vagy átlag német túrista között igen nagy különbséget tesznek, mondjuk erre itthon is volt példánk, 90'-es évek vége felé saját lakókocsival kempingeztünk össze-vissza oszt letelepítettük Tiszakécskén, eleinte a főbejárat mellett voltunk, de szép lassan elkerültünk a legtávolabbi sarokba pedig elég sokat fizettünk, évente 4 hónapig minden hétvége és hétköznapokra a napidíj viszont a kemping tulaja a németeknek akik akkoriban fedezték fel szétnyalta a seggüket, minden nap bográcsozott nekik (amennyire tudom ingyen, nem fizetős bulik voltak) és egyre több dolog volt nekik szabad amit a magyaroknak nem engedett és a magyarokat egyre inkább kiszorította. Most a horvátok vannak így, mondjuk a picsa aki akkor a kempinget vezette vagy 10 éve tönkrement, remélem a horvátok is beszopják a nagy nyugati seggnyalást mihelyst szabaddá válnak azok a helyek ahová a nyugatiak szeretnek menni.
Olaszoknál mi is sokat kempingeztünk.
Én elhatároztam hogy a következő években nem teszem be a lábam horvátországba. Inkább kerülök a Szerbek felé ha délre akarok menni. Ennyi csicska trafit amit ezek kiszórtak… undorítóak.
Gondolom sok éjszakát, egy szàlláson, ott is mutatva hogy van pénz, persze hogy jópofiznak.
Isztria és a nem tudom mina neve a Crikvenicai résznek, nagyon kevés a kedves horvát.
Lefelé meg egyre több.
Mindig azok voltak csak az arab tavasz óta a nyuagtiak kevésbé mennek észak afrikába hanem elkezdtek oda járni persze meg volt a jó hozadéka a dolognak, mi vagy 16 évig kempingekben béreltünk lakókocsikat és eleinte a kempingek elég szarok voltak szociális téren, de mostanság eléggé felfejlődtek, modern wc-k és mosdók, utóbbi években apartmanok (motoros túrákon kisebb hotelek régen is) viszont a stílusuk nagyon puruttya.
Ha veled mindig bunkón viselkednek, velem pl. sosem - akkor lehet, nem csak bennük van a hiba 🙁
Menj osztrákba 😁 na azok tapló lenézően viselkednek... én is rosszul viselem, de mégis járunk, mert a helyek szépek, a szolgáltatások szintje meg jó. Igazából a dölyfös osztrákot meg pont leszarom, vághat akármilyen képet, akkor is ő szolgál nekem 😁 bekaphassa 😁
A geci autópályájukat viszont elkerülöm, Isztria olasz felőli oldalára megyek szlovénen át, oszt' csá 😁
Eterem meg nem okozott gondot,rendelunk,kihozza,megesszuk fizetunk annyi.
Mashol meg nem sok kontakt van horvattal. 🤔
Nem figyeltem meg bunkosagot.
ez ram egyáltalán nem jellemző…. Rad biztos 😉
Én elhatároztam hogy a következő években nem teszem be a lábam horvátországba. Inkább kerülök a Szerbek felé ha délre akarok menni. Ennyi csicska trafit amit ezek kiszórtak… undorítóak.
Isztria és a nem tudom mina neve a Crikvenicai résznek, nagyon kevés a kedves horvát.
Lefelé meg egyre több.