Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehat 15,nem 22,nem 9,nem 28,pont 15?
Es ez ki van fuggesztve faliujsagra?
Ahol pont ket olyan ember tudja aki veled kommunikal. 😆
2 biztos forrásból tudom
Egyik oktatási terület a másik meg egy főyard neje
Én is viccesnek tartom de attól még lesz vírus hiszti
Szóval szeptember végére ne tervezzetek nagy dolgokat
Inikém a negativitás elmélete vagy. Ne gondold túl élj már egy kicsit... De legalább minden is szar. 😁
Simán vizsgázott az opelkád is akkor ürülj annak más nem. 😏
Ket tökvakaras kozti szikra?
Az alma alapból nem túl jó pálinkát ad, Erdélyben meg még sosem ittam jó pálinkát
Ezek kombinációja jó eséllyel elég okádék cuccot eredményezhet
De
Biztos akad egy minimális számú kivétel, lehet szerencséd van
Ez így lesz
És ez nem a pipi féle kamu 2 hét
Halbélből josoltad?
Ja a pálesz éppen erdélyi alma. Igen szar na. 😅
Ez is nagy kedvenc pl. akár mint az argus. Ízlik ennyi. 🤗
Camamberrel jó is az... azt nem vágom, ha ilyen príma kajákat eszel, hogy ihacc ilyen szar sört (eliszod Bogyó elől 😁)
Bennem már kettő+2feles... most leszorítom füstölt lazaccal mert imádom. 😏
Egy fél Argus már bennem is eltűnt.... 😂
Így van druszám! 😁
nem kell félni, de megáll ismét minden
maszk, online oktatás stbstsb
Két oltással (ráadásul nem kínaival)?! Ne röhögtess. Féljen aki nem oltatta be magát.
nyaralgassatok gyorsan mert szept 15-től újra köztünk lesz a vírushiszti
Na uraim! 😍

Hazaértem 190 km motorozásból, és ma nem is ültem annyira szét a derekamat, mint a múlt hétvégén. Fékfolyadékszint-ellenőrző ablak teszi a dolgát: évek óta nem lehetett látni, hogy mennyi van benne, most igen! 👍️

Röhej, hogy idén összesen 1400 km-nél tartok - de április elejétől augusztus elejéig nem ültem a motoron. Most is qrva meleg volt, de holnapra még xarabb időt jósolnak (nagyon nem bírom a meleget, télen is szívesebben motorozok mint kánikulában).
Nem, ez a tapasztalatom... 30 éve járok ki... csak addig nem mentem, amíg lőttek. A folyamatos drágulás az tény, de hogy bunkók lennének, azt nem érzem. Az osztrákoknál érzem, tehát nem bennem van a hiba 😁
Albániában nem voltam, de Bosznia, Szerbia - ott se éreztem, amit moncc. Egyébként Eszék környékét (meg az északi területeiket) ne keverd a történetbe, ott tényszerű a magyar ellenesség, még mindig félnek, hogy vissza kell adni 😁
...és ekkora baromságot, hogy "a nyár közepén kurvára nem kívánják a turistákat." 😂 4 milliónyi horvátból tuti, hogy 2 millió ebből él 😂
Mind buzi. 😆
vasútnál volt egy munkatársam akinek a fia kint élt vagy 15 éve aztán mégsem úgy kezelték mint az echte österreich lakost
Akkor az is aki kint dolgozik.......vagy egyáltalán aki bárhol dolgozik.:)
ez igaz de pl az osztrák az mind buzi
10ből 9 ezt mondja, olyan is aki évek óta kint dolgozik
A női pólós meccs utolsó magyar gólja nagyon király volt!
Ahogy olvasom mindenkinek más tapasztalatai vannak így ez akkor inkább egyén függő ki mit akar látni, hallani, nyilván én is mást veszek észre mint a többiek így más lesz a véleményem, de egyik sem igazabb a másiknál.....hanem más.:)
a román inkább felszámolja még a nyári szellőt is a fogysztáshoz, de még nem tapasztaltam bunkóságot étteremben-boltban
az tény hogy kicsit fura nép, bár nekem annyira nem mert én is utálom azt aki nem én vagyok 😂