Megint megfogtad a lényeget.
Hidd el, tudom, hogy mikre lehet használni!
Én átvitt értelemben írtam, hogy mentésre soha ne kelljen használni Zolinál.
Ő rögtön megértette, linkelt is utána egy videót.
Utána jössz a praktikáiddal, hogy ti mit tudtok vele megoldani.
Inkább hagyjuk megint, légyszíves!
Dehogynem:) A Hilti beépitett szervizére költöttem most ennyit:) Szervizlámpa valamilyen gyári metódus alapján kigyullad, akkor irány a szerviz mert meg is fog állni egyszercsak :))) örökélet de rájöttek hogy szétverhetetlenek egyes szerszámgépeik igy beépített szerviz intervallum van......
Ellenben épp néztem hogy a netto 180 ezes szerviz limit jó-e nekem de mivel ugyanebből a gépből az új 660 ezer plusz áfa gondolkodás nélkül küldtem. Cserébe elviszi és harmadik nap reggel hozza a futár, különben ingyen javitás van.
Most rontás van rajtam: egy melómat nem sikerül kielégítő színvonalon megoldanom. Tehát jelenleg is hellyel-közzel dolgozom (meg közben csúnya szavakat mormolok magam elé...). Egyébként ez is billentyű-püfölés többnyire...
Én a 90-es évek elején kaptam az asszonytól kariajiba egy 125-ös AEG flexet. 40 rugó kofferrel, akkor egy jó havi fizetés volt. Fordulatszám szabályzós, azóta is használom, kapott már rendesen, de megbontva még nem volt. Mondjuk, kőre tartok egy másik gépet 😁
sok éve lehetett a piacokon kapni márkás kisgépeket 0 garival kicsit több mint féláron
németektől lett behozva gondolom áfa meg mittudoménmi mentesen
havernak amit vettem fúrógépet 2001 előtt az még mindig jó neki, az enyém megellett amikor az l gerendába kellett 12es lyukakat fúrni, teljesen elolvadt a bele mert telhetetlenek voltunk
abba nem volt beépítve semmi, és milyen jó is volt.......
Á, a kommerszek közt ebben sincs már köztük eltérés. A drága masinák közt esetleg, ott a 115 lehet ultra vékony fejű, vagy kis súlyú - de ez a 80 eFt-os vidék, arra innen úgy sem jár senki 😁 Jó az a párkszájd... 😂
A garancia be van építve az árba... Ha pl. tudod, hogy 10% beszarik, akkor ennyit ráteszel az árra. Semmi "merés" nincs a dologban. Általában ezt jól kiszámolják, legtöbbx plusszos, de ha mínuszos, akkor meg vagy leállnak a termékkel, vagy lenyelik, mert reklámértéke megvan, ott behozza (az olcsó szarra bejönnek, és úgyis tele veszik a bevásárló kocsit)
Látod, megint tudtam neked újat mondani 😁
ui: lefordítom neked, mert tudom, nehéz eset vagy: ha valamit hosszú garival adnak, az biztosan drágább emiatt - és ha még így is olcsó, képzeld, gari nélkül milyen olcsó fos lenne 😁
https://moto.brembo.com/en/det...
fúrógéppel meg utálok csavarozni
Hidd el, tudom, hogy mikre lehet használni!
Én átvitt értelemben írtam, hogy mentésre soha ne kelljen használni Zolinál.
Ő rögtön megértette, linkelt is utána egy videót.
Utána jössz a praktikáiddal, hogy ti mit tudtok vele megoldani.
Inkább hagyjuk megint, légyszíves!
Ellenben épp néztem hogy a netto 180 ezes szerviz limit jó-e nekem de mivel ugyanebből a gépből az új 660 ezer plusz áfa gondolkodás nélkül küldtem. Cserébe elviszi és harmadik nap reggel hozza a futár, különben ingyen javitás van.
Inkább nem tenném.
Sok versenyző visszavenne.
http://youtu.be/HAkCypsQIQk
De soha ne kelljen használni Zoli segítségére!!!
Semmire!
Kérjél mást!
németektől lett behozva gondolom áfa meg mittudoménmi mentesen
havernak amit vettem fúrógépet 2001 előtt az még mindig jó neki, az enyém megellett amikor az l gerendába kellett 12es lyukakat fúrni, teljesen elolvadt a bele mert telhetetlenek voltunk
abba nem volt beépítve semmi, és milyen jó is volt.......
Látod, megint tudtam neked újat mondani 😁
ui: lefordítom neked, mert tudom, nehéz eset vagy: ha valamit hosszú garival adnak, az biztosan drágább emiatt - és ha még így is olcsó, képzeld, gari nélkül milyen olcsó fos lenne 😁