A tolóajtóval szemközti oldalfal belseje nem a tied?! Mi ez a félmunka már megint?
Belül még a heves esőzésekre se hivatkozhatsz, ott nem ázol munka közben. 😆
Ki annyira hülye, hogy 115-ös flexet vesz? A 125 sokkal használhatóbb, hiába csak fél centivel nagyobb a sugár... már sztem korong meg tartozék is több van hozzá.
A 18650-es 2 centis átmérője picit sok ceruzának,de egy pakkal elmegy a lidlis hűtőláda 4 órát és a kempigzuhanyt is elviszi simán,Ebből van 5 pakk.Azt rákötöm a használt napelemre és jöhet a momentum is. 😂
Minek vennék drágábbat a "középszarnál"? A drága flexet is kinyírom neked egy nap alatt ha akarod: cserepet, beton járdalapot kell csak vele vagdosni. Teszkós Black & Decker bírja mióta van kompresszorom, és minden ilyen aljas munka után (néha közben is) kifújom belőle a betonport.
Tévedsz: kedden délelőtt 11-re értem haza a bojlerrel Szekszárdról, este felfúrtam a tartóját, másnap délután kettőkor szóltam a gázszerelő isminek, 5-kor jött, este hatra be volt üzemelve, le volt papírozva. Teszkós ütvefúróval, de a tök simával. (Vályogban nem akkora teljesítmény!) 😂
Én meg fordítva vagyok vele. A nem is annyira olcsó Aldi-s csavarhúzó készlet kb. egyszerhasználatos, és még a csavarok fejét is megnyomorítja. Kuka.
A pár hónappal később a Lidl-ben vett hasonló árú hasonló cucc közül még csak kettőt sikerült kinyírnom, a tizenvalahány darabos készletből (ez évekkel ezelőtt történt, szóval régebbi beszerzésről van szó).
A kis automata akkutöltőből viszont tényleg az Aldi-s a jobb, vagy 8 éve használom, rendszeresen - kocsihoz és motorhoz is. Ez a számkijelzős.
A minőségibb szerszámok,genius,kingtony,dewalt, stb látszatra mindenre jobbak.
De.............bogyónak aki ha megemel egy kavicsot és a legnagyobb fizikai teljesítmény ha megemeli az argussal megtömött bevásárlókosarat,és 10 évente egyhétig ak fel egy bojlert simán jó az olcsó kínai.
Há vág 4 20x20-as zartszelvént évente és hegeszt belőle egy ablakot.Oszt csá.
Mindegy hogy workzone,parkside vagy dajcsewelle kínai szerszám.
A lényeg hogy nem jajong egy évig hogy kimerítette a hitelkeretét 7%-osan mert vett egy dewalt ütvecsavarozót 80e-ért. 😆
a lidl cuccot nem ismerem, depár éve rendeltem egy ilyet: https://www.emag.hu/steinhaus-...
más volt a neve de 100%ban ugyanez
rengeteget nyúztam és még mindig megy bár ha bemelegszik már nagyon fos a hangja szerintem hamarosan levégel, párszor úgy bemelegedett hogy nem tudtam tolni a seggét mert égette a kezem
vannak hiányosságai, de ilyen paraszt munkához ahol mondjuk csak lyukakat kell fúrni sokat és egyformát teljesen jó
csavarozni nem ajánlom senkinek sem, meg ha sűrűn kell a fúrót cserélni
Azaz, szinte mindig ezt érzem amikor ilyen fos szerszámot kell kézbe fognom.
Főleg hogy normálisabb metabo mondjuk 20pénz….amivel lehet dolgozni is, lágyan indul, nem lesz csapágyas a 2.zártszelvénynél…
Szinte az összes parkside cucc egy rakás szar. Lehet hogy te 3év alatt elvágsz vele 2db 20*20-as zártszelvényt és nem füstöl le de ha rendesen használnád, hamar kidobnád.
Ezt nem barkács szerszámnak kellene nevezni hanem díszszerszámnak bár ahhoz ronda 🤷🏼♂️
ezres alatt van a hátsó csapágy az első meg kicsit több
a fűkaszákhoz árult szöghajtás zsírt kell beletenni a fogaskerekekhez és egész jól bírja majd
utána a kapcsoló szarik be, akkor kell földhöz verni kidobás előtt
nagyon megnyugtató dolog amikor meglengeted a villásdugónál fogva és csattan a betonon
na most már nem szopatsz te geci felkiáltás után elönti az embert a nyugodság érzése
Belül még a heves esőzésekre se hivatkozhatsz, ott nem ázol munka közben. 😆