Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tolóajtóval szemközti oldalfal belseje nem a tied?! Mi ez a félmunka már megint?
Belül még a heves esőzésekre se hivatkozhatsz, ott nem ázol munka közben. 😆
Ki annyira hülye, hogy 115-ös flexet vesz? A 125 sokkal használhatóbb, hiába csak fél centivel nagyobb a sugár... már sztem korong meg tartozék is több van hozzá.
Nah bogyokam,feher mindenutt 😆
De ha egyszer olyan szép színe van az Aldi-s / Lidl-es szerszámoknak! Mindig elcsábulok.... 😁
Tehát vettél olcsón szart, majd pár hónappal később megismételted ugyan azt a hibát?
Most már értem hogy lettél balos 😂
Ahogy mondod.
Én egyszer használatos szerszámnak nevezem ezeket.
Arra pont jó, ha csak egy munkára kell. Bogyónak megteszi.
Van annak más baja is mire kidobom.
Meg nem gondolod hogy 7000 forintért csapágyat cserélgetek 😆
DeWaltban esetleg, de abban még nem kellett.
Igen.
A 18650-es 2 centis átmérője picit sok ceruzának,de egy pakkal elmegy a lidlis hűtőláda 4 órát és a kempigzuhanyt is elviszi simán,Ebből van 5 pakk.Azt rákötöm a használt napelemre és jöhet a momentum is. 😂
Tényleg 😅 az működik mar?
Rátok fél, nagyon el vagytok kanászodva.
Egyébként a hajdani, használt ceruzaelem-projekted tette tönkre a népet itt. 😆
Nem,de az uzenofal idegeibe igen. 😆
Az még nem került pénzbe. 😂
Minek vennék drágábbat a "középszarnál"? A drága flexet is kinyírom neked egy nap alatt ha akarod: cserepet, beton járdalapot kell csak vele vagdosni. Teszkós Black & Decker bírja mióta van kompresszorom, és minden ilyen aljas munka után (néha közben is) kifújom belőle a betonport.
A tervezési fázis volt vagy 3 hét,ezt leosztottam mint raks kolléga. 😆
Tévedsz: kedden délelőtt 11-re értem haza a bojlerrel Szekszárdról, este felfúrtam a tartóját, másnap délután kettőkor szóltam a gázszerelő isminek, 5-kor jött, este hatra be volt üzemelve, le volt papírozva. Teszkós ütvefúróval, de a tök simával. (Vályogban nem akkora teljesítmény!) 😂
Ja,és régebben volt kefe nélküli profibb feketedobzos a lidlinél,azok lényegesen jobbak mint a most általános zöld fajzatok,bár joval drágábbak is.
Én meg fordítva vagyok vele. A nem is annyira olcsó Aldi-s csavarhúzó készlet kb. egyszerhasználatos, és még a csavarok fejét is megnyomorítja. Kuka.
A pár hónappal később a Lidl-ben vett hasonló árú hasonló cucc közül még csak kettőt sikerült kinyírnom, a tizenvalahány darabos készletből (ez évekkel ezelőtt történt, szóval régebbi beszerzésről van szó).

A kis automata akkutöltőből viszont tényleg az Aldi-s a jobb, vagy 8 éve használom, rendszeresen - kocsihoz és motorhoz is. Ez a számkijelzős.
A minőségibb szerszámok,genius,kingtony,dewalt, stb látszatra mindenre jobbak.
De.............bogyónak aki ha megemel egy kavicsot és a legnagyobb fizikai teljesítmény ha megemeli az argussal megtömött bevásárlókosarat,és 10 évente egyhétig ak fel egy bojlert simán jó az olcsó kínai.
Há vág 4 20x20-as zartszelvént évente és hegeszt belőle egy ablakot.Oszt csá.
Mindegy hogy workzone,parkside vagy dajcsewelle kínai szerszám.
A lényeg hogy nem jajong egy évig hogy kimerítette a hitelkeretét 7%-osan mert vett egy dewalt ütvecsavarozót 80e-ért. 😆
Ez így első ránézésre az aldisra hasonlít. Egyébként az aldis szerszámok jobbnak tűnnek, mindenben mint a lidlisek, anyagminőségben is.
a lidl cuccot nem ismerem, depár éve rendeltem egy ilyet: https://www.emag.hu/steinhaus-...
más volt a neve de 100%ban ugyanez
rengeteget nyúztam és még mindig megy bár ha bemelegszik már nagyon fos a hangja szerintem hamarosan levégel, párszor úgy bemelegedett hogy nem tudtam tolni a seggét mert égette a kezem
vannak hiányosságai, de ilyen paraszt munkához ahol mondjuk csak lyukakat kell fúrni sokat és egyformát teljesen jó
csavarozni nem ajánlom senkinek sem, meg ha sűrűn kell a fúrót cserélni
Azaz, szinte mindig ezt érzem amikor ilyen fos szerszámot kell kézbe fognom.
Főleg hogy normálisabb metabo mondjuk 20pénz….amivel lehet dolgozni is, lágyan indul, nem lesz csapágyas a 2.zártszelvénynél…
Szinte az összes parkside cucc egy rakás szar. Lehet hogy te 3év alatt elvágsz vele 2db 20*20-as zártszelvényt és nem füstöl le de ha rendesen használnád, hamar kidobnád.
Ezt nem barkács szerszámnak kellene nevezni hanem díszszerszámnak bár ahhoz ronda 🤷🏼‍♂️
Elég ha a vezetéket levágod róla - attól még WiFi-n működhet. 😂
ezres alatt van a hátsó csapágy az első meg kicsit több
a fűkaszákhoz árult szöghajtás zsírt kell beletenni a fogaskerekekhez és egész jól bírja majd
utána a kapcsoló szarik be, akkor kell földhöz verni kidobás előtt
nagyon megnyugtató dolog amikor meglengeted a villásdugónál fogva és csattan a betonon
na most már nem szopatsz te geci felkiáltás után elönti az embert a nyugodság érzése