Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig magában gecijól megy
persze ha húz maga után egy 1500 tonnás szerelvényt akkor a gyorsulás alig érezhető
Azért a V43 nem a fejletépő gyorsulásáról híres. 😆
aki ment már villany mozdonnyal annak az összes kocsi gyerekjáték
Mondjuk a Leaf-nek nincsenek kiemelkedő adatai, de azért a villanyos azonnal és mindig odabaszós nyomaték azzal is nagy élmény.
Ha igazán jót akarsz majd Teslámat próbáld ki ha meglesz. Én nem tudtam úgy lenyomni a gázpedált hogy ne "hűbazmeg" legyen a reakcióm 😆
Ha jó ha nem, én nem írhattam alá. Ezt fogd fel. Mi volt a jó? Nekik mi a jó az állandó fenyegetőzésbe.
sógor vejkó mittudomén nem tuning buzi?
ha nem akkor nálam csúszik a szíj
Ha neked ez kell hogy ne legyen ciki a bontószökevény BMW-d, akkor hidd ezt nyugodtan, engem nem zavar 😘
Ha erre jársz, beülsz mellém, kimegyünk az M0-ra, megmutatom örömmel, de arra is régóta várok hogy Bogyó kiálljon velem egy gyorsulási versenyre, de gyáva, mert megrettent a Hybrid Powertől 😆
Bizony-bizony.
Értem.
És ebbe neked mi volt épp a jó? 🤔
Hogy fájdalmat okozzál nekik? 😄
Te nem ilyen ember lehetsz.
Ahogy itt nyilatkozol, benned abszolút nincs ilyen tulajdonság.
Mert én simán aláírtam, meg se fordult a fejembe, hogy ezzel "fájdalmat" okozzak nekik.
Ja,általában akkor adják vissza a kölcsönt amikor nem számít rá az ember,pláne ha olyan dolog miatt szivatja meg a főnökét a delkvens ami nem számít. 😆
Hát nem nevettek. Majd szétrobbantak. Igen, mi meg örültünk. Így hozta a sors hogy nem vagyunk kártya tulajdonosok így nem azt csináltuk amit ők szeretnének, birka mód"írd alá mert különben ki vagy rúgva"
Nálunk se aláírás se kirugás. Hidd el hogy ez akkor abban a pillanatban fáj nekik hogy nem az elképzelésük szerint mennek a dolgok.
Fingom sincs kiről írsz.
nem az az ember volt a csipptuning+szekér kerék fanatik?
Akkor őrültetek magatoknak.
Na látod, 3-4 ember nem írta alá, azzal fűrészeltétek igazán a fingot.
Ők meg jót nevettek magukba.
Már megérte.
Az már politika, inkább hagyjuk. De egyébként igen,indok nélkül senkit nem hallgathatnak le. Nincs olyan hogy "á hallgassuk le a szomszéd Pistát, hátha valami rosszat csinál"
De egyébként rohadt mindegy, már megint kezd átmenni fingfűrészelésbe a dolog. Engem az sem érdekel ha lehallgathatnának, az én esetem azért jó mert öröm volt nézni a fejeket mikor szembesültek hogy itt bizony nem lesz aláírás, meg rajtam kívül még 3-4 embernél.Már ennyit megért.
Egyébként a lehallgatás még rögzített formában sem bizonyíték.
A lehallgatással, csak egy nyomozás kezdete indul el.
Meg se fogják említeni, ha arra kerül a sor, hogy lehallgatás történt.
Így bűncselekményt se követnek el.
Akkor most a Főniék bűncselekményt követtek el, mert beleegyezés nélkül hallgattak le embereket?
Te se gondolod komolyan szerintem.
Gondold azt!
Csak hogy az bűncselekmény. Csak rendkívűl indokolt esetben hallgathatnak le, kivéve ha erre te magad adod az áldásodat. Téged bármikor engem akkor ha valami bűncselekmény gyanújába keverednék.
Ha belegondolsz, simán lehallgatnak ha akarnak téged, engem, anyósodat, sógoromat, feleségedet....
Bárkit, akit szeretnének.
Senkiét nem kellett leadni a családból.
Mégis aláíratták a beleegyezést a családi telefonokról is.
Ha nem tudnák a telefonszámot, mit hallgatnának?
Hidd el, tudják!
Ezzel a beleegyezéssel csak hivatalossá tették, a későbbiekben nem lehet tágra nyílt szemekkel csodálkozni.
17es. Olyan mint egy targonca csak gyorsabb meg nincs rajta villa. 😂
21es felni van alatta 2 centi vastag gumival? 😉
Sógim vellanyosa ha jól emlékszem 144nél tilt, nem megy többet. De nagyon bejött amúgy.
Hagyd már azt a 180at, alig tudja magát addig felkuzdeni a teknő 😁
Biztos atom stabil ott már.... 😁
attól hogy stabil a mai kocsi attól még a villanyos biciklis mami még mindig idióta, és ez így lesz akkor is ha a lányod lesz 70 éves
a gyors(an)hajtás ritkán okoz gondot, ami gyorsan meg az többnyire jobb fékekkel-gumikkal van ellátva futómű egyéb vezetés segítő rendszerek is korszerűbbek
csak az nem lát messzebb aki kihajt a gyorsan haladó gép elé
egyre több kocsi van olyan utakra ami még a 80-as években elegendőnek bizonyultak, pl a 2 számjegyű főutaknak már 20 éve 2x2 sávosnak kellett volna lenni és kikerülni a települések java részét
egyből gyorsabban lehetne haladni még a jelenlegi sebességgel is